| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    De typer af Window Stool Trim
    Trimning et vindue med skammel og beklædning afslutter udseendet af vinduet. Afføringen og omkringliggende støbning dækker huller mellem gips og vinduesrammen. Ofte fejlagtigt kaldet en vindueskarm , afføringen er den indendørs trim nederst i vinduet, der er flad og niveau . Forskellige typer af vinduer kræver forskellige afføring konfigurationer. På traditionelle vinduer , er afføringen en integreret del af vinduet operation. General

    afføring er på indersiden af vinduet , sidder på den nederste vandrette vinduesrammen stykke og er det første stykke af trim installeret. Det er skåret bredere end vinduet og strækker 1 tomme forbi huset trim . En indskæring er skåret i hver ende tillader afføring at passe ind i vinduesrammen. Niveauet afføring slutter med vinklede karmen i mange tilfælde , og kan fungere som et stop for vinduesrammen .
    Double Hung

    Dobbelt -hang vinduer har en øvre og nederste ramme , der kan bevæge sig op og ned inden for rammen. Karmen passer på toppen af ​​den nederste del af vinduesrammen med kanten nærmest vinduet butting op mod rammen . Vindueskarm vinkler opad gennem vinduesrammen og forbinder med en vindueskarm fortræffelig i undersiden af ​​afføring . Når den nederste vinge er lukket, den hviler på karmen og giver vand til at løbe væk fra vinduet og huset.
    In- Swing Casement

    en i - swing karm vindue , afføringen ligger an mod karmen , snarere end forbindelse til det. Toppen af ​​afføring er lige under niveauet af vingen , som tillader rammen at svinge i sine hængsler . En indskæring er skåret i karmen , så den del af vingen , der opfylder karmen er en stram pasform på ydersiden og bunden af vingen . Afføringen vindueskarm -notch er fraværende , da karmen opfylder bagsiden af ​​afføring og ikke bunden . Når vinduet er lukket, det takkede karmen virker som et stop for rammen .
    Out- Swing Casement

    En out - swing casement afføring ligner en dobbelt hang vindueskarm. Vindueskarm vinkler op udefra og forbinder med et hak i afføringen , men karmen er også notched at opfylde den bageste del af afføring . Rammen svinger ud , væk fra afføring og hviler mod bagsiden af ​​afføring og toppen af karmen , når vinduet er helt lukket . Bunden af ​​rammen er skåret i en vinkel til at matche den vinkel af karmen --- når vinduet er lukket, afføring, vindueskarm og ramme danner en tæt samling .
    Slider

    en glidende vindue har en eller to vinger , der glider venstre til højre inde et spor. Stolen er skåret til at opfylde sporet og hvile på toppen af vinduesrammen . Det har ingen undersiden hak og ikke forbinder med karmen på alle.
    No Sash

    Nogle windows ikke åbne eller er fremstillet med numre på alle fire sider af rammen . Disse vinduer kan stadig have en vindueskarm installeret , men dens funktion er rent dekorative , snarere end som en integreret del af vinduet konstruktion . Taburetten har ingen undersiden hak og er ofte skæres fra en standard stykke 3/4-inch lager.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fortryd en partition i Windows 7 
    ·Hvordan man laver et diasshow som en Desktop Baggrund 
    ·Sådan oprettes en Windows Screensaver 
    ·Hvad Er XPS-filer 
    ·Liste over Microsoft Windows Certificeringer 
    ·Sådan ændres en skjult Administrator Password 
    ·Hvordan man kan kontrollere CPU-brug i Plesk 
    ·Sådan Slet mappen Temp i Windows Stifinder 
    ·Sådan Override adgangskoden i Windows 
    ·Ting at overveje, når Udskiftning Hjem Windows 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvor hen til Reset Vista Mappeikoner 
    ·Sådan bruges Wine på Ubuntu 8.10 
    ·Sådan oprettes en mappe , hvis navn ender med en prik 
    ·Sådan Boot Windows 98 i DOS 
    ·Sådan Gør Mig MacBook Pro Secure 
    ·Sådan Set VLC Som standard Video Player i Linux 
    ·Sådan Reparation dvaletilstand i Windows XP 
    ·Windows 2000 Advanced Server Service Pack 4 Fejlfinding…
    ·Sådan bruges Datoformat 
    ·Sådan slettes en Second Windows 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com