| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Optimer en NTFS Partition
    The New Technology File System ( NTFS ) er det filsystem, der blev introduceret i Windows NT og er nu standard filsystemet for nuværende Windows-operativsystemer , såsom Windows Server , Windows Vista , Windows XP og Windows 7. . Hvis det er vigtigt, at dit system kører med maksimal effektivitet , så er der to kritiske funktioner , som du bør køre for at optimere dit system brug af NTFS. Den første er at re- partitionere din harddisk, så den gennemsnitlige filstørrelse på dit system er tæt på klynge størrelse angives når NTFS formateres. Denne operation vil kræve at formatere din partition med passende NTFS klynge størrelse og geninstallere alle programmer og data til drevet. Når dit drev er optimeret i forhold til klynge størrelse , bør du planlægge en periodisk NTFS disk defragmentering til at opretholde filstrukturen integritet og ydeevne. Ting du skal
    Blank cd'er, Blank dvd'er, USB -drev eller en alternativ harddisk for data back -up
    Boot disk eller CD
    Vis Flere Instruktioner
    Angiv Optimal Cluster Størrelse < br >
    1

    Klik på din computers "Computer" eller " Denne computer" ikonet . Højreklik på det drev, du ønsker at optimere og vælg "Egenskaber" fra menuen. Dette vil åbne et drev egenskaber vinduet .
    2

    Brug Windows Check Disk for at bestemme den gennemsnitlige størrelse af din partition filer . Klik på " Funktioner" fanen i driveren egenskaber , og klik på " Undersøg nu "-knappen. Klik på "Fortsæt " og " Start". Windows Check Disk nytte vil kontrollere den aktuelle status.
    3

    Vent på disk check for at afslutte. Bemærk det samlede antal kilobytes brugt på disken og antallet af filer på disken.
    4

    Beregn den gennemsnitlige størrelse af filer på din harddisk. For at udføre denne beregning , dividere det samlede antal kilobytes brugt med antallet af filer på disken .
    5.

    Bestem NTFS klynge størrelse, der er tættest på din gennemsnitlige filstørrelse. Tilgængelige klynge størrelser er 512 bytes , 1024 bytes , 2048 bytes , 4096 bytes , 8192 bytes , 16 kilobyte , 32 kilobyte eller 64 kilobyte. Indstilling af standard klynge størrelse til den størrelse, der er tættest på din gennemsnitlige filstørrelse vil optimere NTFS præstation , men at nulstille NTFS klynge størrelse , bliver du nødt til at omformatere NTFS partition
    6

    Tilbage. alle data på partitionen , som du gerne vil holde og find alle programmets diske , der er nødvendige for at re- installere programmer til partition .
    7

    Indsæt en boot disk i computerens cd-eller diskettedrev. Genstart computeren for at starte fra disken. Din computer vil starte fra en kommandoprompt
    8

    Type " Format c: /​​FS: NTFS /A: ( clusterstørrelse )" . " . Enter" , og tryk på Dette vil formatere NTFS-drev og på din optimale klynge størrelse
    p Hvis du formaterer et drev bogstav end c: . , Skrive i denne drevbogstav i stedet. I stedet for ( clusterstørrelse ), type i klyngen størrelse, du gerne vil bruge . Klynge størrelse måles i byte eller kilobyte , de tilgængelige muligheder er 512, 1024, 2048 , 4096 , 8192 , 16KB , 32KB eller 64KB
    9

    geninstallere alle programmer og data filer på din optimerede . NTFS partition.
    Schedule File Defragmentering
    10

    Klik på " Start" og "Kør" for at åbne en startkommando kassen. Type " dfrgui " i feltet , og tryk på "Enter". Klik på "Fortsæt " for at åbne programmet Windows Diskdefragmentering .
    11

    Check " Kør på en tidsplan "-boksen øverst i programvinduet og klik på "Rediger tidsplan "-knappen. Vælg en dato og et tidspunkt i løbet af ugen , hvor dit system er minimum forbrug og klik på " OK".
    12

    Klik på " Select volumener " knappen , og marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​hver partition , som du ønsker defragmentere.
    13

    Klik på "OK " for at gemme dine indstillinger og lukke programmet Diskdefragmentering . Programmet Diskdefragmentering vil køre på det tidspunkt, du angav, og vil automatisk defragmentere din NTFS partition.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up Logfiler for Diskoprydning 
    ·Sådan installeres Microsoft Windows Tidstjeneste 
    ·Sådan Double Space på en computer 
    ·Sådan Sammenlign Unix og Windows NT 
    ·Sådan Find en produktnøgle i Regedit 
    ·Hvordan sletter jeg Restore Points i Windows 
    ·Hvordan til at identificere Burl 
    ·Sådan diagnosticere Windows 7 Problemer 
    ·Sådan fjernes , Slet og afinstallere en HP Recovery 
    ·Sådan at uploade filer til AAPT Server 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilke programmer bruges til at opdage spyware og malwa…
    ·Sådan kopieres DVD film i Ubuntu 
    ·Sådan ændres Standard Brugernavn i Windows 
    ·Sådan Inverter farverne på computerskærmen til Hvid …
    ·Sådan fjernes noget fra skrivebordet på en Mac 
    ·Step-by -Step Installation af Windows XP 
    ·Sådan at migrere fra Microsoft IIS til Linux 
    ·Top 10 Registry Cleaners 
    ·Sådan Set -Up en Proxy på Ubuntu Squid - CGI 
    ·Sådan Set Up Wireless Efter MSConfig 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com