| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan tilføjes Divided Light til Installerede Windows
    Window skillevægge i glas , kendt som sprosserne , oprindeligt blev brugt til at slutte separate glaslag til ét større vindue . I dag foretager store glasruder er fælles nok , men udseendet af en delt rude kan give et moderne vindue Old World charme. Oprettelse dette look på udelte rudernes der allerede er installeret vinduer vil kræve opførelse af et træ gitter , der kan anvendes til ansigt i ruden for at skabe den faldt en delt lys uden at ændre den installerede glas. Ting du skal
    1/4 med 3 /4 tomme stoppe støbning
    1/4 af 3/4 tommer skærm støbning
    Målebånd
    geringssav
    Hæftepistol
    3 /8 tomme hæfteklammer
    Dobbelt stick skum montageklæb
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Mål ruden indefra indersiden af ​​den omgivende ramme . Måle top til bund og fra side til side . Måle både top og bund vinger hvis vinduet dobbelt hænges . Dimensionerne vil være meget tæt på det samme, så holde styr på hvad der er hvad at undgå forvirring.
    2

    Klip et stykke 3/4 af ¼ tommer firkantet stoppe støbning til at passe ind i rammen ramme stramt fra top til bund , så ved hjælp af en bispehue . Denne stop er anvendt i dørkarme og vinduer jambs og kan findes overalt, hvor støbning er solgt. Den vil blive solgt af foden, eller i en 8 eller 10 fods stykke lidt ekstra købe for affald.
    3

    Marker midten af vinduesrammen side til side , og placer skære stykke stopper inde i rammen rammen , centreret fra side til side . Måle afstanden fra yderkanten af stop støbning til rammen på begge sider . Hvis det ikke er identisk justere, indtil det er . Skær to stykker til denne længde.
    4

    Klip et stykke ¾ med ½ fyrretræ skærm støbning til at passe ind i rammen fra side til side , stramt . Placer de 2 korte vandrette stykker af stop- støbning på bagsiden af skærmen skimmel, flush i hver ende , så der er en ¾ tommer bred hul i midten. Staple disse på plads med en hæftepistol og 3/8 tomme hæfteklammer. Brug en hæfteklamme hver seks inches. Denne samling er den vandrette sprosse .
    5.

    Position vandret sprosse , så den krydser lodrette stykke i en ret vinkel i dens centrum. Den hak mellem de korte vandrette stykker af stop- støbning vil være stramt på hver side af det lodrette plan. Vend de krydsede stykker ansigt ned, med skærmen mug på dit arbejde overflade og korte den lodrette stopper støbning til bagsiden af skærmen støbning , hvor de krydser i midten. Brug to hæfteklammer.
    6

    Mål og skære to stykker skærmen skimmel 1/8 tomme længere end de to udsatte ender af vertikal stoppe støbning. Skær en 45 graders gerings i den ene ende af hvert stykke , med stykket på kanten . Dette vil danne en kileformet ende , Position disse stykker skærmen støbning på oversiden af ​​det udsatte stoppe støbning med mitered kanter mod skærmen støber vandrette sprosse at give udseende af en tæt samling .
    7 < p > Placer de krydsede stykker nedad igen, og hæfte de to stykker fra bagsiden af ​​stop støbning , som du gjorde med den vandrette sprosse . Trim enderne , hvis det er nødvendigt , forsigtig med geringssav . Gentag skæring og montage at skabe et sæt for hvert vindue , og hvis det ønskes , et andet sæt for hver rude til at passe udenfor.
    8

    Stain eller male forsiden af ​​skærmen støbning og kanter af lister til at matche den omgivende vinduet sidekarm . Brug en fin børste og anvende finish så gnidningsløst som muligt. Lad finish til tørre.
    9

    Installer inde falske sprosser på ruden med fem små firkanter af tunge dobbelt stick, skum montering tape . Placer den ene firkant på tilbage i slutningen af hvert stykke , og en i midten af ​​forsamlingen. Juster sprosserne i rammen og tryk fast at overholde . Påfør en stribe af 100 procent silikone caulk til bagkanten af ​​den udvendige sprosse forsamling. Tryk fast at overholde .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en computer til en server 
    ·Hvordan forbedrer jeg Fujitsu P1120 ydeevne 
    ·Hvordan kan man øge Windows Virtual Hukommelse 
    ·Sådan installeres Windows Installer til Free 
    ·Sunroom Window Typer 
    ·Sådan Fortryd Filassociationer 
    ·Sådan Lås en Acrobat Document 
    ·Sådan Tag A + Certification Test 
    ·AMD Compaq Service Pack 3 ikke starte 
    ·Sådan gendannes Missing Windows Host filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Print Designs på konvolutter 
    ·Sådan Find en Macintosh-operativsystem 
    ·Sådan oprettes en ny mappe på din computer Desktop 
    ·Sådan slettes et certifikat på en Mac 
    ·Sådan Dual- Boot Ubuntu & Back 
    ·Sådan Load Windows XP på et SD-kort på Asus Eee PC 9…
    ·Sådan permanent slette gemte Microsoft Word-filer 
    ·Hvordan konfigurerer jeg Windows XP Security for Nispom…
    ·Sådan Konverter RPC til RFA 
    ·Sådan opgraderer en Acer Aspire A150 til Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com