| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Office Collaboration Tools
    Office samarbejdsværktøjer tillader flere teammedlemmer at samarbejde om projekter og dokumenter. Disse værktøjer er hostet online , hvilket betyder, at brugerne bare nødt til at logge ind i systemet for at se opdaterede dokumenter. Dokumenterne er opdateret i realtid , og brugerne ikke længere behøver at sende dokumenter frem og tilbage via e-mail . Alle disse værktøjer arbejder med Microsoft Office. Microsoft Office Live Workspace

    Dette værktøj er distribueret af Microsoft, og det er gratis for Microsoft Office-brugere . Men vil brugerne nødt til at oprette en konto, før de vil være i stand til at dele dokumenter med andre. Dokumenterne kan kun deles med nuværende brugere så godt. Programmet leveres med en aktivitet Panel , som byder på alle de aktuelt åbne dokumenter. Programmet giver også brugerne deres egen person URL - Uniform Resource Locator , web -adresse - hvilket betyder, at de bare nødt til at bogmærke deres personlige adresse. En anden funktion i Live Workspace er, at du vil modtage e-mail meddelelser , hvis nogen dokument i delt arbejdsområde er blevet ændret. Hvis du vil dele et dokument , brugere bare nødt til at vælge fra en liste af email-adresser . Disse e-mail -adresser er blevet trukket fra brugerens egen e-mail liste over kontaktpersoner.
    Office Collaboration Tools
    p Dette er en add-on til Microsoft Outlook og Exchange. Den er kompatibel med Microsoft Exchange Server 2000 og 2003, og Microsoft 2000 eller senere versioner. Når den er tilføjet dette værktøj skaber et Office Collaboration Tools dropdown menu. Det gør det muligt for ledere at koordinere oplysninger med ansatte, herunder ferie tidsplaner og klage resolutioner . Ledere kan også holde styr på medarbejdernes fravær og udgifter refusioner . Programmet bruger en guide format , så både ledere og medarbejdere til blot indtaste deres oplysninger og derefter sende det . Der er et gebyr for at bruge denne software program , og hver tilføjelse er et ekstra gebyr .
    Central Desktop til Office

    Central Desktop er en sky program , der giver brugerne mulighed for at dele dokumenter og ressourcer online. Skyen Systemet fungerer via internettet, og det giver brugerne mulighed for at dele programmer , dokumenter , ressourcer og ideer. Cloud giver brugerne mulighed for at logge ind i et centralt system og få adgang web -baserede applikationer og software programmer . Dette værktøj giver brugerne mulighed for at samarbejde og dele Microsoft Office-dokumenter , herunder Word, PowerPoint og Excel-dokumenter . Når brugerne installerer dette program, vil en ny værktøjslinje føjes til Microsoft Office-programmer . Det betyder, at brugerne ikke behøver at åbne en webbrowser til at foretage ændringer i deres dokument . Det hele foregår i Office-programmet. Eventuelle ændringer , der er foretaget til en delt dokument vil blive uploadet i real- tid. Brugere kan også redigere den samme fil på samme tid . Programmet er kompatibelt med Office 2003 , 2007 og 2010. Der er en gratis prøveversion af denne software program, der giver brugerne mulighed for at prøve nogle af de funktioner, der tilbydes . Den fulde version af programmet , skal imidlertid købes.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man har en ny Windows Tab Gå til en Home Page 
    ·Sådan tilføjes et ikon på skrivebordet 
    ·Sådan Defrag en Netbook 
    ·Sådan redigeres startrækkefølgen i Windows Boot Mana…
    ·Sådan fjernes niveau fire til HP C4280 
    ·Sådan bruges et hukommelseskort kontra en CD 
    ·Sådan ændres en blinkende markør 
    ·Hvordan at slippe af Inbox.Com 
    ·Sådan Stop en systemscanning i BitDefender 
    ·Sådan konfigureres en Windows Firewall til at tillade …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slette programmer i OS X 
    ·Sådan bruges Telnet i Vista 
    ·Sådan geninstalleres Winsock2 
    ·Sådan aktiveres Cron Logs 
    ·Sådan ændres Windows Wireless Firewall -indstillinger…
    ·Sådan ændres indstillingerne på en Windows XP comput…
    ·Hvordan man skriver dpkg Pre -Removal Scripts 
    ·Disk Partition Removal 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP Home Edition…
    ·Sådan Fremskynde Windows Vista 64 Bit 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com