| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Stain Anderson Windows
    Anderson vinduer kommer i mange forskellige mærker og modeller , de fleste består af en vinyl udvendig med træ indvendige overflader . Du kan plette disse træ portioner for effekt , til at matche indretningen af ​​dit hjem. Tilsætningen af ​​pletten bringer den naturlige skønhed af træ, hvilket gør kornet mere mærkbar og tilføje både farve og dybde for træ dele af vinduet . Den proces kan tage et stykke tid , der kræver flere lag af pletten og beskyttende urethan belægning, men resultaterne vil sidste år, og ændre udseendet af dine Anderson vinduer passer bedre til dit hjem. Ting du skal
    fladhovedet skruetrækker
    Phillips skruetrækker
    Sandpapir
    Afdækningstape
    HVLP sprøjte
    bejdse
    Papirservietter
    Stain solvent
    urethane
    Razor kniv
    Vis Flere Instruktioner
    1

    forhøje den nedre vinduesrammen omkring dig inches inden for rammen fra karmen . Skub lille , plast L-formet vask hjælpe med begge sider af løberen af rammen indeholdende rammen fast ned gennem løberen til toppen af ​​rammen indtil de klikker på plads . Vip toppen af vingen nedad mod dig, indtil den øverste rydder vinduesrammen og vinduesrammen ligger vandret med bunden stadig indeholdt i rammen.
    2

    Brug en flad -headed skruetrækker , og tryk på lille stål sko låsekrampen frigivelse i den ene side af rammen lidt over vingen længere ind i rammen væk fra rammen . Træk den side af rammen opad, så rammen diagonalt er sat i rammen. Tryk klemmen i den anden side af rammen og øge vinklen af vingen , indtil det rydder rammen . Træk ryddet rammen gratis.
    3

    Flyt vask hjælper til toppen af ​​vinduet. Træk den øverste vinduesramme ned inden vinduesrammen , indtil det er omkring fem inches fra bunden vindueskarmen . Tryk på den højre siderude jamb liner mod vinduesrammen og træk den øverste del af rammen mod dig , indtil den højre side af rammen rydder liner. Tryk på den venstre sidekarm ind i rammen og gøre det samme med den venstre side af vinduet . Vippe den nedad, indtil den ligger vandret med bunden af vingen indeholdt stadig inden for rammen. Fjern bunden af ​​rammen ved hjælp af samme procedure, der anvendes til nederste ramme .
    4

    Placer vinduesrammer på en flad overflade , og derefter bruge en stjerneskruetrækker til at fjerne hardwaren fra stykker , herunder låse og vinduet håndtag. Glat overfladen af ​​rammen ved at slibe træet med 120 sandpapir korn . Træk gummipladen der hjælper til at beskytte vinduesrammen mod vandskader fra rillen i den øvre ramme . Tør væk slibning rest fra rammen med en klud .
    5.

    Place malertape langs kanterne af ruden for at holde fra at anvende pletten til glasset .
    6

    spray træet pletten på rammen med et HVLP maling sprøjte . Brug nok til at give et solidt dækning uden pooling på træet. Lad pletten tørre i producentens anbefalede tid . Påfør et andet lag af pletter, hvis du vil have en dybere farve på træet .
    7

    Fjern pletten , kan du uforvarende har sprøjtet på glasset ved at tørre det væk med en papirserviet indeholdende solvens . Sørg for at holde en frisk del af håndklæde på glasset på alle tidspunkter for at undgå udtværing pletten i et tyndt lag på tværs af vinduet overflade.
    8

    Spray et lag af urethan på vinduet for at beskytte pletten fra fading eller skade på grund af kontakt mod træet. Brug en jævn belægning af urethan , og lad det tørre ifølge producentens forslag . Sand træets årer rejst i rammen fra fugt pletten ned med 220 sandpapir korn . Tør resten og derefter anvende et andet lag af urethan og lad det tørre så godt.
    9

    Fjern malertape og fjern urethan , der sivede ind i samlingen mellem ruden og rammen med en barberkniv . Brug knivsbladet at skrabe væk enhver urethan , som du sprøjtes på glas samt . Udskift vinduet hardware på vinger .
    10

    Gentag farvning proces for vinduet karmen og støbning omkring vinduesrammen. Lad det tørre helt, før geninstallation af vinduesrammer ved at vende den proces, der anvendes til at fjerne dem fra rammen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·KotoR2 & Windows 7 går ned : Sådan Fix 
    ·Sådan blokere et program ved hjælp af Windows Firewal…
    ·Sådan aktiveres Site Advisor i McAfee 
    ·Sådan fjerner din Windows Password 
    ·Sådan fjernes Kontrolpanel i menuen Start 
    ·Sådan oprettes genveje til Hurtig start 
    ·Sådan aktiveres den UDMA66 Mode til Forbedre Optimal o…
    ·Sådan fjernes et hotfix 
    ·Sådan fjernes Microsoft Office Home & Student 2007 & H…
    ·Hvordan at reducere NTFS Partition Size 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører Ubuntu på en Virtual PC 
    ·Sådan ændres hastigheden på Min /Max i Windows Vista…
    ·Min HP computer vil ikke Power Down 
    ·Sådan Erstat Tabs med mellemrum 
    ·Windows 2000 Domain Omdøbning Tools 
    ·Sådan Udfør en batch-fil ved opstart af Windows 
    ·Sådan deaktiveres en Proxy ARP 
    ·Sådan Restore Default Mappeikoner 
    ·Forskelle mellem håndikonet & the Pointer 
    ·Hvordan laver Ubuntu boote fra USB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com