| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan laver jeg en Sash for en Plexiglas Vindue i et hus
    ? Plexiglas og andre plast -baserede glas erstatninger er kommet langt i de sidste par årtier . Den klarhed og ridser er forbedret til det punkt , at nogle beslutningstagere tilbyde en livstidsgaranti . Mange hjem har plexiglas og andre plexiglas i vinduerne allerede, og tilføjer plexiglas vinduer kan øge energieffektiviteten og sikkerhed og samtidig minimere risikoen for utilsigtet brud. Træ er det mest alsidige materiale til fashioning vinger til plexiglas ruder. Ting du skal
    2x4 tømmer
    bordrundsav
    Dado klinge
    Målebånd
    geringssav
    Finish negle
    Hammer
    Træ lim
    Plexiglas < br > Fintandet bordrundsav klinge
    Push typen glas points
    Latex vindue glasur
    Quarter runde støbning
    1x2 tømmer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Measure åbningen i væggen fra side til side og top til bund . Din vinduesrammen , eller ramme skal passe inde i åbningen med en 1/4 tomme hul på alle fire sider . Skriv åbningen målingen ned.
    2

    Opsæt en ¼ tomme tyk dado klinge på dit bord så og indstiller dybden til 1/4 tomme . Dette vil skabe en ¼ tommer kanal langs kanten af ​​dit materiale. Kør nok 2x4 tømmer gennem dado bladet at indramme vinduesåbning på alle fire sider . Kør tømmer med én bred nedad , presses fast til bordet og mod hegnet for et rent dado .
    3

    Skær fire frame stykker fra dadoed 2x4 . To bør afkortes 1/2 tommer mindre end højden af åbningen og to 1/2 tommer mindre end bredden . Gerings begge ender af hvert bord med en geringssav , en højre og en venstre i en 45 graders vinkel.
    4

    Lim og søm de fire stykker sammen for at danne en billedramme stil rektangel 1/2 tommer kortere og smallere end åbningen . Linje hjørnerne forsigtigt op og negle med dykker , to i hvert hjørne. Placer dadoed ansigter op, så de matcher til at give en 1/4 tommer dyb bakke til plexiglas.
    5.

    Skær plexiglas rude 1/16 smallere og kortere end de indvendige dimensioner af dado . Brug en fin tand klinge på bordet så at gøre nedskæringer. Lad beskyttende film på plexiglas , indtil nedskæringer er fuldstændig for at undgå ridser .
    6

    Fjern filmen fra plexiglas ved at trække det ene hjørne og løfte filmen op og væk fra ruden. Sæt plexiglas i dadoed bakke af rammen. Installere to push- typen metal punkter langs hver kant for at holde det på plads . Tryk punkterne i rammen mod ansigtet af glasset , med et stemmejern lagt fladt med sin spids mod kanten . Tag fat i håndtaget , og tryk mod kanten fast .
    7

    Kør en perle af latex ruder rundt i kanten af ruden med en fugepistol , holde pladsen spids kalfatringspatron presses ind i hjørnet på kanterne af glasset i en 45 graders vinkel .
    8

    Stand vinduet centreret i åbningen med dadoed side vender ud og kile mellemlæg nedenunder. Anbring et niveau på læben af rammen og justere shims efter behov for at centrere boblen . Tilføj shims mellem vinduesrammen og væg ramme at kile den på plads. Score dem fast mod ansigtet af vingen med en hobbykniv og bryde de udragende kanter ved at løfte op .
    9

    Klip fire stykker 3/4 x 3 /4 tomme kvartrund støbning til at passe indersiden af ​​vinduet . Skær bunden og toppen ½ tomme bredere end rammen og de to sider ½ tomme højere. Gering enderne , en højre og en venstre, på hvert stykke . Passe dem ind i åbningen med deres indvendige kanter flugter med gips og deres ryg kanter mod ansigtet af vingen . Nail på plads med en finish søm hver 10 inches.
    10

    Installer 1x2 trim på samme måde på ydersiden af vinduet. Caulk alle sømmene langs kanterne af kvartalet rundt og 1x2 trim med 100 procent silikone caulk . Glat vulst caulk med en fugtet finger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slettes undeletable filer i Windows 
    ·Sådan omdøbe Harddiske 
    ·Hvad er forskellen på Windows 7 Ultimate og Windows 7 …
    ·Sådan kan du kontakte en Neurosurgeon 
    ·Sådan deaktiveres FRS på en enkelt server 
    ·Sådan fjernes NETGEAR Configuration Page 
    ·Sådan Download Xcode for Free 
    ·Sådan slette en harddisk på Kommandoprompt 
    ·Hvordan man laver en bootbar FDISK til USB 
    ·Sådan redigeres startrækkefølgen i Windows Boot Mana…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en testside Med PHP i OpenSUSE 
    ·Hvad er Webcam Linux 
    ·Sådan får Zune software at installere med Vista 
    ·Sådan aktiveres DMA i HP-computere 
    ·Sådan kører Plexis POS på et netværk 
    ·Sådan Caulk Storm Windows 
    ·Operativsystem Linux Vs. Windows 
    ·Sådan Set en adgangskode på Windows XP opstart 
    ·Sådan Lock & Unlock et drev 
    ·Sådan Take Down Sliding Glass termoruder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com