| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man skal fortolke en Traceroute
    Data, der sendes fra din pc til en anden over internettet ofte har en lang omvej for at tage til sit bestemmelsessted. Denne rute afhænger af en række aftaler mellem forskellige netværk , der hver videregive oplysningerne videre til den næste . For at finde tilstanden af ​​de forskellige net dine data har til at rejse igennem, der er den traceroute kommando. Traceroute sender en test datapakke , anmode om, at hvert netværk rapport til din PC både den hastighed, håndtering dine data og data fuldstændighed. Ved at forstå disse oplysninger, kan du få øje netværk problemer, der kan føre til tab af data eller tid halter i datatransmission. Instruktioner
    1

    Åbn en kommandoprompt vindue ved at klikke på "Start" knappen , vælg " Alle programmer " for at åbne menuen videre, vælge " Accessories " kategorien og derefter højreklikke på " Command prompt " og vælge" Kør som administrator " valgmulighed. Trace ruten fra din computer til destinationsadressen ved at skrive " tracert * ", hvor * er adressen . For eksempel bruger msn.com . Vente på resultaterne skal vises på skærmen.
    2

    Undersøg hver resulterende linje af ruten. Hver linje repræsenterer et hop mellem netværk som signalet sendes fra din computer til destinationen computeren overgår til netværket på ruten og udløser en reaktion , der rejser tilbage til din computer.
    3

    kontrollere oplysningerne vises for kvaliteten af ​​forbindelsen mellem de enkelte netværk . Bemærk de tre gange , der er angivet med hvert hop, der er anført i millisekunder. Dette er en indikation af, hvor lang tid det tager et signal at passere til netværket på ruten og vende tilbage til din computer. Jo højere tallet er, jo data længere tager at ramme nettet og retur , angiver forsinkelse i dataene . Gennemsnitlige de tre numre for at få en rimelig vurdering af den tid .
    4

    Bemærk enhedens oplysninger til netværket ved siden af ​​tider. Denne information fortæller dig navnet på den netværksenhed , hvilket netværk dine oplysninger passerer igennem og giver dig en ide af de netværk , der ligger mellem dig og data destination.
    5.

    Undersøg forskellene i tider. Hver successiv hop skulle vise en længere rute tid , da det omfatter den tid, de data, der har brugt gå gennem tidligere netværk for at nå hop netværkets placering. Hvis der er en stor forsinkelse i begyndelsen af ​​ruten på et bestemt netværk, men senere på forsinkelserne er små , ​​så store forsinkelser , kan ikke være på grund af en afmatning , men i stedet et resultat af netværket prioritering af ping data. Ping data er den type signal bruges til at gøre en traceroute , og mange internetudbydere forsinke det for højere prioritet trafik , hvilket resulterer i falske indikationer af langsomme netværk .
    6

    Kig efter en "*" i stedet for en tid er opført i ruten rapporten. Hvis du ser denne , betyder det, at den sendte pakke blev tabt i processen . En sådan droppet pakke kan betyde enten , at destinationen ikke sendte den sædvanlige timede rapporten tilbage til din computer , eller at der er et problem i det netværk, der kan påvirke data komme igennem fra din computer til destinationen . Kør traceroute en anden gang for at se, om problemet fortsætter , i så fald , kan ruten ikke være sikkert for dine data

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres Task Bar Bemærkninger 
    ·Sådan konfigureres GPO Proxy 
    ·Sådan ændres C-drev Ikoner 
    ·Sådan Rediger Omnia Registry 
    ·Sådan får netværket til at starte op i Windows First…
    ·Hvordan får jeg min computer Out of dvaletilstand 
    ·Sådan Sluk proceslinjen Bubble 
    ·Sådan importeres Group Policy Step -by- Step 
    ·Sådan Erstat Msgina.dll 
    ·Hvordan man korrekt brug CCleaner 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Ping en Subnet 
    ·Sådan Gør Windows Media Player 11 min standard afspil…
    ·Sådan bruges Viewpoint til Track Internet Historie 
    ·Sådan oprettes forbindelse til WiFi med en terminal i …
    ·Sådan Clean Up en Windows XP-installation 
    ·Sådan justeres en Ur til Internet Time i XP 
    ·Hvordan man genkender mit operativsystem 
    ·Sådan Tilslut en Samsung TFT-LCD skærm til en MacBook…
    ·Sådan aktiveres Windows Vista Fra Reduceret funktional…
    ·Hvad er Windows Explorer EXE 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com