| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan installeres en Windows 98SE Virtual PC
    Microsoft Virtual PC er et program, der giver dig mulighed for at køre flere operativsystemer samtidigt på din computer. Det skaber virtuelle computere på dit Windows-skrivebord , og emulerer hardware til at skabe simulering af en komplet computer. Du kan indlæse et operativsystem som Windows 98 , på den virtuelle computer og derefter installere og køre programmer og spil . Dette er praktisk , da det giver dig mulighed for at køre software på den virtuelle computer, der ikke kan køre på din rigtige computers operativsystem . Hvad du har brug
    Computer
    internetadgang
    Windows 98 installation disk
    Vis Flere Instruktioner
    Installer Virtual PC
    1

    Download Virtual PC program . Du kan klikke på "Virtual PC" linket i afsnittet Ressourcer nedenfor.
    2

    Dobbeltklik på den komprimerede fil for at åbne den i din standard fil udvinding program. Uddrag Virtual PC-filer til en mappe på din lokale harddisk , og derefter dobbeltklikke på "Setup.exe" for at åbne installationsprogrammet.
    3

    Installer programmet med standard indstillinger, og klik på " færdig ", når installationen er færdig .
    Opret Virtual Hard Disk
    4

    Dobbeltklik på "Virtual PC" ikonet på dit skrivebord . Klik på menuen "Filer" og vælg " Virtual Disk Wizard" valgmulighed. Klik på "Næste".
    5

    Vælg "Opret en ny virtuel disk " og derefter klikke på " næste ". Vælg den mulighed for at skabe en virtuel harddisk , og klik på " næste ".
    6

    Klik på" Gennemse " og vælg en mappe, hvor at skabe den virtuelle harddisk . Skriv et navn til den virtuelle harddisk -fil og kan nævnes " VHD " fil forlængelse. For eksempel kan du skrive i " c: \\ win98_virtual.vhd " for at navngive den virtuelle harddisk " win98_virtual.vhd " og sætte det på roden af ​​"c" -drev. Klik '' Next "for at fortsætte .
    7

    Vælg" Dynamisk Udvidelse ", og klik " Næste ". Dette fortæller Virtual PC-program til at skabe et virtuelt drev, der udvider efterhånden som du tilføjer filer til det , i stedet for besætter et sæt mængde plads .
    8

    Type i en virtuel harddisk størrelse grænse på forudsat tekstfeltet . Denne fil størrelse måles i megabyte og kan ikke overstige den frie plads på din fysiske harddisk. Det anbefales , at du indstiller den virtuelle harddiskens størrelse grænse for mindst 2.000 megabyte . Klik på knappen "Næste" , og klik derefter på " færdig ".
    Opret Virtual Machine
    9

    Klik på " File "-menuen i Virtual PC -program vindue og vælg "Ny Virtual Machine Wizard ". Klik på " Næste".
    10

    Vælg "Opret en virtuel maskine " og klik " Næste". Vælg en virtuel maskine navn og biblioteket , og klik derefter på "Næste".
    11

    Vælg " Windows 98 " fra " Operating System" drop- down menu. Klik på "Næste". Vælg "Brug den anbefalede RAM " og klik " Næste".
    12

    Vælg " Et eksisterende virtuelle harddisk " og klik " Næste". Klik på knappen "Gennemse" og vælg den virtuelle harddisk -fil, du oprettede i punkt 2 , og klik derefter på "Næste".
    13

    Klik på " Finish".
    < br >
    partition og format
    14

    Download " Win98 Boot Floppy " fra afsnittet Ressourcer og gem filen på skrivebordet. Start Virtual PC -programmet og dobbeltklikke på den virtuelle maskine i programvinduet for at starte det.
    15

    Træk og slip den downloadede " Win98 Boot Floppy " fil fra skrivebordet ind i den virtuelle maskine vinduet . Dette indsætter den virtuelle diskette i den virtuelle maskines diskettedrev . Luk den virtuelle maskine vinduet ved at klikke på det røde " X" i øverste højre hjørne. Vælg " Sluk " i drop- down menuen og klik på "OK".
    16

    Start den virtuelle maskine op igen ved at dobbeltklikke på den virtuelle maskine i Virtual PC programvinduet. Lad den virtuelle maskine til at starte til den virtuelle boot disk . Type " fdisk " ved kommandoprompten , og tryk på "ENTER "-tasten.
    17

    Tryk på " Y "-knappen på tastaturet. Tryk på " 1 "-tasten og oprette en partition på den virtuelle harddisk . Luk den virtuelle maskine og derefter åbne den ved at dobbeltklikke på den virtuelle maskine i Virtual PC vinduet
    18

    Type " format c: " . I kommandoprompten , og tryk på "ENTER" nøgle . Følg instruktionen til at formatere den virtuelle harddisk. Luk ned og genstart den virtuelle maskine , opstart til den virtuelle " Win98 boot disk . "
    Installer Windows 98
    19

    Højreklik på cd-ikonet på nederste venstre hjørne af den virtuelle maskine programvinduet og klik for at knytte den virtuelle cd-drev til din fysiske cd-drev, og tryk derefter på "OK". Indsæt din Windows 98 installation disk i din fysiske cd-drev. Find drevbogstav til cd -drevet på den virtuelle maskine i boot disk tekst direkte over kommandoprompten
    20

    Type "x : \\ setup" . , Hvor bogstavet "x" ; er drevbogstav til cd -drevet på den virtuelle maskine , og tryk derefter på "Enter" tasten på dit tastatur
    21

    Tryk på Enter for at udføre systemkontrol
    < br . . > 22

    Klik på "Fortsæt " og følg vejledningen på skærmen for at installere Windows 98- operativsystemet. Indtast registreringsnummeret nøgle , der fulgte med Windows 98 installationsdisken og klik på " Næste" for at afslutte installationen.
    23

    Luk og genstart din virtuelle maskine. Opstart med Window 98 -operativsystemet viser vellykket installation af operativsystemet på din virtuelle maskine.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix DLL gratis 
    ·Sådan ændres IME 
    ·Sådan gendannes fra en fuld Fragmenteret Drive 
    ·Sådan gendanne software som er blevet ændret for Star…
    ·Hvordan til at gendanne elementer på min computer 
    ·Sådan oprettes en BSOD 
    ·Hvordan at slippe af en SeaStorm Nag Screen 
    ·Hvad Er Rapimgr.Exe Process 
    ·Sådan Søg efter flere filer i Windows 
    ·Sådan bruges Rundll32 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at skrive over papirkurven 
    ·Hjælp til Linux RPM 
    ·Sådan frigøre diskplads i Windows Vista Brug af Disko…
    ·Ubuntu : Sådan Udvid proceslinjen 
    ·Sådan Bind et billede med Cybergate 
    ·Hvordan at slippe af Microsoft Genuine Software Message…
    ·Sådan deaktiveres Systemgendannelse i fejlsikret tilst…
    ·Sådan Slet Windows XP Home Edition Fordi jeg har to af…
    ·Sådan slettes Windows Prefetch Files 
    ·Sådan oprettes en ny mappe ikon 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com