| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Sync Windows Mapper
    Fastholdelse synkroniserede mapper i Windows kan være svært, hvis du arbejder med hundredvis af filer og har brug for konstant at opdatere data , eller hvis du deler mapper og filer på tværs af Windows-brugerkonti eller lokale netværk computere. Microsoft indført en gratis synkronisering program, kaldet " SyncToy ", med henblik på at synkronisere dine filer på to forskellige steder. SyncToy kan bruges uanset om du arbejder i Windows XP , Vista eller Windows 7, og indeholder en brugervenlig grænseflade, der giver dig mulighed for at synkronisere filer og mapper hurtigt. Ting du skal
    Windows 7 , Vista eller XP
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Gå til Microsoft.com og klik på "Download Center" fra programmer og prøveversioner fanen nær toppen af sitet. Type " SyncToy " i søgefeltet og tryk på "Enter". Kig efter , og klik på " SyncToy " søgeresultat notering , der viser den seneste release dato. På SyncToy download- side skal du klikke på knappen "Download" til enten 32- bit eller 64- bit version af Windows. Gem filen et sted på din harddisk , så som din desktop .
    2

    Dobbeltklik på den gemte " SyncToy " installationsfilen på din harddisk for at starte installationen. Følg eventuelle anvisningerne på skærmen . Klik på " Jeg accepterer" -knappen for at acceptere betingelserne i licensaftalen og klik på " Næste". Vælg "Alle ", hvis du vil installere SyncToy for alle brugere på computeren, eller " Just me ", hvis du kun ønsker at installere det på din brugerkonto. Klik på "Næste". Klik "Næste" for at bekræfte installationen , og vent til Windows for at afslutte installationen SyncToy .
    3

    Klik på " SyncToy " fra " Alle programmer " liste i Start-menuen for at åbne SyncToy program . Klik på enten "Ja" eller "Nej , jeg ønsker ikke at deltage " på meddelelsesfeltet spørger, om du ønsker at deltage i Microsoft Customer Experience Improvement Program . Klik på "OK".
    4

    Klik på " Opret ny mappe Pair " i hovedmenuen SyncToy programvinduet. Klik på " Browse" under "Venstre Folder " for at vælge den kilde mappe, som du vil synkronisere filer . I " Browse for Folder" boks, klik på mappen for at vælge det og klikke på "OK ". Gentag processen for de " rigtige mappe " for at vælge den mappe, som du vil blive synkroniseret .
    5.

    Klik på " Næste". Klik på " Synkroniser " knappen - hvis det ikke allerede er valgt som standard - for at tillade SyncToy til at opdatere både " Venstre" og "right" mapper, når der foretages ændringer i filerne i nogen af ​​dem. Klik på "Næste". Skriv et navn til den synkroniserede mappe par. Klik på " Udfør". Klik på " Kør" i nederste højre hjørne af SyncToy skærmen. Vent til SyncToy at afslutte synkroniseringen. SyncToy viser ordet "Complete " nær bunden af ​​vinduet, når processen er afsluttet . Klik på " Close ".
    6

    Open SyncToy når du har tilføjet , ændret eller ændret på en af ​​dine synkroniserede mapper på en eller anden måde . Klik på navnet på den synkroniserede mappe par i venstre kolonne i SyncToy vinduet. Klik på " Kør" for at tillade SyncToy at synkronisere begge mapper. Luk SyncToy program.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP ScanJet G4050 når U…
    ·Sådan fjernes programmer og funktioner i Windows 
    ·Sådan ændres Partition navn i et PC 
    ·Sådan kører en WMI script på en Remote PC 
    ·Sådan fejlfinder STARTTLS Certificate Error 12014 
    ·Sådan kopieres en Windows Stifinder Mappeliste 
    ·Sådan Send et billede fra dine billeder til dit skrive…
    ·Hvordan man gør en Geninstaller Rtl100.Bpl Tilbage på…
    ·Sådan Forbered en harddisk til O /S Installation 
    ·Sådan Boost Road Runner Hastigheder 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører XP hurtigere 
    ·Sådan får du adgang Local Security på Windows XP Hom…
    ·Sådan Slet Windows Update Register 
    ·Sådan Tænd Password Gem i XP Explorer 
    ·Kan Services.exe Forhindre et Boot 
    ·Hvordan til at synkronisere data på to diske 
    ·Sådan opdaterer MyDVD 
    ·Hvordan øger jeg Windows XP Speed ​​
    ·Sådan konfigureres Config SYS 
    ·Sådan at opgradere fra Karmic til Lucid 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com