| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan at fastsætte en ødelagt Bruger på Windows
    Windows opretter brugerprofiler , der indeholder indstillinger og programmer for hver person, der logger på Windows-operativsystemet. Sommetider brugerprofiler kan blive ødelagt på grund af en Windows- nedbrud eller andre alvorlige problem. Når du logger på , kan du støde på meddelelse, der fortæller en alvorlig fejl er opstået , eller at "Windows kan ikke indlæse din profil, fordi det kan blive beskadiget, " ifølge Microsofts support. Du kan rette den beskadigede brugerprofil ved at oprette og konfigurere en ny, særskilt bruger og derefter slette den gamle. Instruktioner
    Opret en ny brugerkonto
    1

    Log på Windows med dit administrator -konto eller som en bruger, der har fået administratorrettigheder.
    2

    Klik "Start " knappen ( Windows-logoet på knappen i Windows 7 og Vista) . Klik på "Control Panel".
    3

    Vælg " Brugerkonti " i Windows XP , og klik på "Opret en ny konto. " I Windows Vista og 7 , skal du klikke " brugerkonti og Family Safety " og derefter " Tilføj eller fjern brugerkonti " og klik på "Opret en ny konto. "
    4

    Skriv et navn til den nye brugerkonto . Vælg den kontotype - enten " Administrator" eller " Standard User" - og klik på " Opret konto ". Gentag denne proces for at skabe en separat "dummy " brugerkonto
    < br . > Overfør ødelagt brugerens filer
    5

    Log ind på Windows med "dummy " brugerkonto eller med en separat bruger fra både den nye bruger , du har oprettet , og den beskadigede bruger.
    6

    Klik på "Start " knappen i Windows XP , skal du vælge " Alle programmer" åbne " Tilbehør " i menuen og klikke på " Windows Stifinder. "

    Windows 7 , type "Windows Stifinder " i startmenuen s "Søg "-boksen , og tryk på "Enter". i Windows Vista , skal du klikke på Windows-logoet "Start" knappen og klik på " Documents ".
    7

    Klik på menuen "Funktioner" og vælg " Mappeindstillinger ". Klik på "Vis" fanen. Klik på " Vis skjulte filer og mapper " knappen og rydde " Skjul beskyttede operativsystemfiler " afkrydsningsfeltet. Klik på " OK" i Windows XP og Vista , og i Windows 7 , klik på " Ja" i bekræftelsesmeddelelsen , og klik derefter på
    8

    Dobbeltklik på det primære drev på "OK". din computer ( som regel den "C: " drev ) i venstre kolonne for at udvide den. Dobbeltklik på " Documents and Settings " i Windows XP til at udvide den. I Windows XP , Vista og 7, dobbeltklikke på " Brugere ". Dobbeltklik på den beskadigede Windows brugerens mappe for at vise dens indhold i højre side af vinduet.
    9

    Klik på filen opført på toppen af ​​listen i den beskadigede brugers mappe. Tryk og hold "Shift " tastatur nøglen . Rul til bunden af ​​den beskadigede brugers mappe. Klik på den sidste fil på listen til samtidig markere det og alle resten af ​​filerne. Slip "Shift "-tasten.
    10

    Tryk og hold "Ctrl" tastatur nøglen . Klik på " Ntuser.dat ", " Ntuser.dat.log " og " Ntuser.ini " filer for at fravælge dem . Slip "Ctrl " knappen. Højreklik på markerede og fremhævede filer. Klik på " Kopier".
    11

    Dobbeltklik på den primære "C: " drev i venstre kolonne . Naviger til " brugere" mappen. Klik på navnet på den nye bruger , du har oprettet for at vælge det. Højreklik på den nye brugers navn, og klik på " Indsæt".
    12

    Log af Windows som " dummy " bruger . Logge på Windows som den nye bruger (brugeren , som du kopierede filer fra den beskadigede bruger) .
    13

    Åbn Kontrolpanel og gå ind i " Brugerkonti " sektionen. Vælg den beskadigede brugerens profil . Klik på " Slet konto" valgmulighed. Gentag også slette " dummy " -konto, du har oprettet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Windows 7 Bootloader 
    ·Sådan fjernes Stronghold : Crusader With No CD 
    ·Sådan gendannes Windows Recycling Bin 
    ·Sådan Reparation Trådløst internet 
    ·Sådan Manuelt installere en pauseskærm 
    ·Windows Manglende Start Up 
    ·Hvordan skal tjekkes min PC til Windows 7 Compatibility…
    ·Sådan Find en ISO-billedfil på en pc 
    ·NTFS Hard Disk Recovery 
    ·Sådan deaktiveres Windows Media Center Updates 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en papirkurven til skrivebordet 
    ·Hvordan at slippe af Obduktioner i Windows 7 
    ·Windows 2008 Migration Tools 
    ·Muligheder for Explorer.exe 
    ·Sådan tilføjes Libdvdread3 i Kubuntu 
    ·Hvad er ctmbha.dll 
    ·Sådan Tweak XP Dial Up Modem Registry 
    ·Media Center XP Vs. Professionel 
    ·Sådan får du adgang System konto Med Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Kickstart Installation i RedHat En…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com