| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Linux >> Content
    Hvordan man laver en Kickstart Installation i RedHat Enterprise
    Red Hat Enterprise Linux er en Linux operativsystem designet til erhvervsbrugere og andre, der bruger Linux i en professionel kontekst , i stedet for blot på deres hjemmecomputere . I modsætning til gratis versioner af Linux, giver Red Hat support til Red Hat Enterprise. Red Hat Enterprise normalt spørger en række spørgsmål om det ønskede system, konfiguration, når der installeres , men denne proces kan automatiseres til systemadministratorer rullende ud Red Hat Enterprise Linux med en standard konfiguration på et stort antal maskiner . Red Hat har en grafisk program til at skabe og tilpasse Kickstart installationsfiler , som indeholder en liste over foruddefinerede indstillinger til installatøren . Instruktioner
    1

    Installer grafiske Kickstart konfiguration programmet ved at klikke på " Applications " og derefter "Tilføj /Fjern Software ". Klik på "Søg " fanen, derefter skrive " kickstart " i søgefeltet . Klik på afkrydsningsfeltet til venstre for " systemet -config - kickstart ", og klik på " Anvend".
    2

    Åbn Kickstart konfiguration programmet ved at klikke på " Programmer ", " Systemværktøjer " og " Kickstart . "
    3

    ændre standardsproget , tastatur og tidszoneindstillingerne ved at klikke på " Standard Language "," Keyboard "og" time Zone " bokse.
    4 < p> Indstil standard rod, eller administrator password ved at skrive det ind i " root password " og " Bekræft kodeord " boksene.
    5

    Rediger installationsmetode indstillinger ved at klikke på " Installation Method" til venstre side af vinduet . Vælg om Kickstart filen udfører en ny installation eller en opgradering, samt hvorvidt det installeres fra cd eller en netværksplacering , ved at klikke på de relevante knapper .
    6

    Tilføj brugerdefinerede netværksindstillinger ved at klikke på "Netværk Configuration " i venstre side af vinduet , klikke på" Tilføj netværk " og konfiguration netværks indstillinger. Dette er kun nødvendigt for netværk ikke bruger DHCP til automatisk konfiguration.
    7

    Konfigurer indstillinger for godkendelse til at anvende et netværk navneserver ved at klikke på " Authentication ", klikke på fanen , der svarer til dit netværks godkendelsesindstillinger , klikke "Aktiver ", og udfylde de relevante oplysninger.
    8.

    redigere standard firewall-indstillinger ved at klikke på " Firewall Configuration" i venstre side af vinduet. Deaktivere din firewall som standard , hvis det ønskes, ved at klikke på " Security Level " feltet og klikke på " Disable Firewall ".
    9

    Tilpas installeret softwarepakke grupper ved at klikke på " pakkevalg " i venstre side af vinduet , klikke på en kategori og klikke på afkrydsningsfeltet til venstre for en pakke gruppe. For eksempel OpenOffice installeres som standard ved at klikke på "Programmer" og klikke på afkrydsningsfeltet til venstre for " Office /produktivitet . "
    10

    Gem Kickstart installationsfilen ved at klikke på "File ", " Gem Filer "og derefter skrive et navn til filen og trykke på" Enter ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Puppy Linux Partition et CF-kort 
    ·Sådan bruges Grep som et filter Offset Byte 
    ·Sådan oprettes forbindelse til et sikret trådløst i …
    ·Sådan ændres et Password Policy i Linux 
    ·Sådan opdaterer Mandriva Med urpmi 
    ·Sådan installeres OpenOffice til Linux 
    ·Hvordan man laver en Kickstart Installation i RedHat En…
    ·Sådan Switch TTY 
    ·Hvordan læser man en Ext3 i Windows 
    ·Sådan deaktiveres TTY 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan aktiveres C \\ Windows \\ System32 \\ compmgmt.m…
    ·Sådan installeres PHP Med Sabayon 
    ·Sådan Defrag ubenyttet plads 
    ·Instruktioner for Full Systemgendannelse fra disk 
    ·Sådan gendannes Administrator password i XP SP2 
    ·Værktøjer til Windows Console 
    ·Sådan Afinstaller SQLDumper Library & derefter geninst…
    ·Sådan geninstalleres et RPC 
    ·Sådan får Task Bar vises på Andet Monitor 
    ·Sådan ændres en HD Fra WD Passport 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com