| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Instruktioner for Full Systemgendannelse fra disk
    En fuld systemgendannelse er den enkleste måde at reparere to software-relaterede computerproblemer : vira og en korrupt operativsystem. Og mens nogle computere tilbyder recovery partitioner , er det en fordel at vide , i tilfælde af , at opsvinget partition er korrupt, hvordan du gendanner et system fra disk. Diskene er undertiden leveres af producenten , men hvis de ikke er , kan de være skabt af computeren bruger. Og hvis diskene nogensinde er tabt eller forlagt , kan producenten levere udskiftninger , normalt for en nominel gebyr. Adgang Disc

    Adgang til disk kan være den vanskeligste del af et komplet systemgendannelse , fordi nogle systemer kræver, at du til at ramme en bestemt F-tasten (normalt F9 , F10 eller F12 ) for at få adgang til boot menuen; hvis du ikke finde den korrekte F-tasten på det rigtige tidspunkt , vil enheden blot fortsætte med opstart i Windows. Med det i tankerne, tænde for computeren , og på den første skærm ( producentens logo) , hurtigt kigge efter den nøgle, der korrelerer til startmenuen . Hit den relevante F-tasten , indtil startmenuen vises. Indsæt den første gendannelsesdisk i cd-eller dvd -drevet , og vælg derefter CD /DVD-drev fra boot -menuen og klik på "Enter ".
    Running Gendan

    Kørsel gendannelsen er den simple del , da det normalt kører selv og kun kræver, at brugeren indsætte opfølgende diske efter behov . Der er ofte nogle spørgsmål, som systemet vil spørge --- vil du gendanne eller reparere dit system? Ønsker du at gemme dine gamle data på et bestemt sted ? Ønsker du at formatere drevet , før du begynder opsving? Besvare eventuelle spørgsmål er relevant , huske på, at hvis du formaterer harddisken , vil alle personlige data blive elimineret , så lad genopretning begynde. Når du bliver bedt , skal du indsætte eventuelle efterfølgende diske til at fuldføre gendannelsen.
    Efter Restore , Part One

    Når gendannelsen er færdig, skal brugeren indtaste alle systemets grundlæggende oplysninger : brugernavn, computernavn , password, licensaftaler , dato og tid . Når denne information er indtastet , vil computeren fortsætte med at konfigurere brugerens skrivebord og boot i Windows. I de fleste tilfælde vil dette fuldføre gendannelsesprocessen, og systemet vil køre på sit oprindelige , fabrikken frisk tilstand.
    Efter Restore , Part Two

    I nogle tilfælde er nødvendigt med yderligere arbejde efter gendannelsen er færdig. Nogle mærker ( Dell er en af ​​dem) giver anvendelse og driver diske, der indeholder software, der kræves for at foretage visse hardware - LAN -port, trådløst kort, lydkort, og grafikkort , blandt andre - som funktionelt. For disse computere , når Windows er installeret, og skrivebordet tilgængelige, indsætte ansøgningen /driver disk i cd /dvd -drev , skal du køre programmer /drivere program og installere resten af ​​den nødvendige software . Vær tålmodig , da nogle af de drivere (normalt lyd og video) kræver , at computeren genstartes for at fuldføre installationen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan forhindrer Automatiske opdateringer 
    ·Sådan installeres på internettet på min anden pc ude…
    ·Sådan fjernes Steel- Bat vinduesrammer 
    ·Sådan Konverter AAC til WAV 
    ·Hvordan at slippe af en kliklyd i Windows 
    ·Sådan Genopbyg BCD 
    ·Sådan Transfer dit Windows Internet Favoritter mappe f…
    ·Sådan kopieres en cd til HD 
    ·Sådan aktiveres Windows Security 
    ·Sådan løses Bloatware fra Lenovo 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan testes en ReadyBoost hastighed stigning 
    ·Sådan Stop flere logins på ASP.NET 
    ·Sådan får batteriet for at vise på proceslinjen i Vi…
    ·Sådan genkender Pending File Omdøber 
    ·Hvordan du aktiverer JavaScript i Linux 
    ·Sådan ændres Desktop Tekstfarve i Vista 
    ·Muligheder for fastsættelse af Blue Screen fejl 
    ·Hvad er den optimale PC Virtual Memory 
    ·Sådan slettes en brugerprofil på Windows 2003 
    ·Sådan Ryd Page File 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com