| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows 64 Diskhåndtering Tools
    Windows 64-bit er tilgængelig for Windows XP , Windows Vista og Windows 7 operativsystemer. En computer kan køre hurtigere med 64 -bit chips, som giver mulighed for bedre udnyttelse af random access memory ( RAM) . Den grafiske brugergrænseflade i Windows til 32- bit og 64- bit operativsystemer er den samme. Disken management konsol indeholder værktøjer, der anvendes til at ændre computerens harddiske. Disken ledelsesværktøj er meget ens på tværs af alle tre af de ovennævnte operativsystemer. Adgang

    64-bit Windows XP, Vista og 7, kan du få adgang til disken management konsol ved at gå til Start-menuen og vælge "Control Panel". Fra kontrolpanelet skal du dobbeltklikke på den " Ydelse og vedligeholdelse "-ikonet. Når du er der , skal du dobbeltklikke på " Administrative Tools " ikonet. "Computer Management" vil være en af ​​de muligheder, som du kan klikke i venstre sidebar. Disk management lettere kan tilgås ved at klikke på "Start" fanen og skrive i diskmgmt.msc . . Klik på diskmgmt.msc og diskhåndteringsfunktionen vil åbne
    Information

    Når du har klikket på "Disk management ", vil du se : compact disc , DVD og harddiske . Klik på hver stykke hardware for at se, hvor stor størrelsen af ​​drevet er , i hvilket format filerne er partitioneret og om drevet er sundt. Du kan justere, hvordan oplysningerne vises ved at højreklikke på " Disk Management" ikonet og vælge en af ​​de valg fra "View " fanen.
    Format

    Nogle computerbrugere vælger at omformatere deres harddiske , hvis de er blevet ødelagt eller beskadiget. Dette vil udslette harddisken rent og installere en ny partition ( filsystem) . Dog vil alle dine computerprogrammer og filer på drevet blive slettet. For at formatere en harddisk , skal du højreklikke på " Hard Drive " ikonet i midten af ​​skiven management konsol skærm. En mulighed til rådighed, vil blive mærket "Format ". Klik på dette element for at få et format vindue, hvilket vil give dig mulighed for at omdøbe den harddisken og vælg enten en NTFS-eller FAT-filsystemet format. Du kan vælge enten en hurtig format eller en fuld format. Mens hurtig format tager kortere tid , fuld format funktionen scanner efter beskadigede harddisk sektorer. Tryk på " OK", når du har valgt den ønskede formatering option , til at begynde at formatere drevet.
    Label
    p Du kan omdøbe harddiske med Windows Diskhåndtering konsol. Du kan vælge at omdøbe en harddisk volumen helst bogstav i alfabetet . Brugere ændre enhedens navn for bedre at holde styr på biblioteksstierne deres harddiske.
    Shrink

    disk management konsol giver dig mulighed for at ændre størrelsen på din harddiske . Nogle brugere skrumpe deres harddiske for at gøre plads til en ny fil partition. Dette kan være nyttigt , hvis der installeres en anden kopi af Windows på den samme maskine , som to kopier af Windows ikke kan installeres på den samme fil partition. Du kan også bruge shrink funktion til delvis formatere et drev.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad sker der med Filer slettet fra papirkurven 
    ·Sådan deaktiveres en Powershell konto 
    ·Sådan køres Network reparation fra CMD 
    ·Sådan slettes en Windows 7 Anmeldelse Icon 
    ·Sådan Set Up Hvad Starter på min computer Første 
    ·Sådan slettes en exisitng Windows Home Network 
    ·Sådan Gør Mig Knoppix ISO File Bootable 
    ·Sådan Konverter Apple skrifttyper til en pc 
    ·Hvordan til at skrive i Romaji at generere japanske Hir…
    ·Sådan Slet Registry Key Fejl 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fdisk en bærbar harddisk 
    ·Hvordan man laver en V24 Habbo Retro 
    ·Sådan installeres en Second operativsystem på en comp…
    ·Sådan Fix Radeon på Ubuntu 
    ·Sådan nulstilles din Inspiron 1525 Med Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg udskrive store numre 
    ·Sådan geninstalleres en produktnøgle 
    ·Sådan tilsluttes VLC til et Fuppes Server 
    ·Hvordan jeg skifte batteriet på Indstillinger en Vista…
    ·Hvordan kan jeg downloade en virus på min computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com