| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Indram en brugerdefineret vindue
    Vinduer er afgørende på en bygning : De lod i luft og lys, frame udsigt fra inde og hjælpe med at etablere udvendig visuel karakter. Dog kan de være problematiske muligheder for vand, hvis installeret forkert. Midlet er forsegling omkring vinduet åbning, ved hjælp af selvklæbende fugttætte membran , metal blinkende strimler, og vandtæt fugemasse . Noget vand , der siver gennem et lag vil blive blokeret af en anden . At have en mere præcis måling , køb dit vindue først og derefter måle den ru åbning. Ting du skal
    Målebånd
    Drill
    Regular oplevede
    geringssav
    12d galvaniserede søm
    2 -by- 4 tømmer
    Hammer
    Nails
    vaterpas
    2 -by- 8 tømmer
    Træ blokke
    4-fods vaterpas
    Ny gipsvæg piece of Flat -kantet mudder murske
    Indervæg mudder
    Sandpapir
    Wall primer
    Vandtæt caulk
    10d galvaniserede husets negle
    Indervæg oplevede
    Fugtsikker membran
    Isoleringsskum
    skum pistol
    Paintbrush
    Vis Flere Instruktioner
    dimensionering en Rough åbning for et vindue
    1

    Measure den ru åbning størrelse for dit vindue , ved hjælp af et målebånd. Præcis måling er et must den passer til vinduet forsvarligt . Overdimensionering åbningen er bedre end underdimensioneret det. Du kan altid udfylde hullerne med afstandsstykker omkring vinduesrammen.
    2

    Size rammen åbning 2 inches højere og 2 inches bredere end selve vinduet . Denne ekstra plads vil også give mulighed for vinduesrammen skal plomberes , og jævnet med jorden , så den åbner og lukker korrekt .
    3

    Mål den ru åbning for aluminium og vinyl vinduer med et målebånd . Fabrikanterne normalt understørrelse disse vinduer. Dit mål for den ru åbning skal være identiske bredde og højde som det nye vindue .
    Framing for Window Rough Åbning
    4

    Fjern gipsvæg for at afdække den studs ved hjælp af en boremaskine og regelmæssig sav . Bestem placeringen af ​​vinduet ru åbning og installere konge studs. En konge stud er den ekstra lodrette stolpe , der understøtter knopperne i den oprindelige væg , som denne dit vindue vil blive placeret imellem . Mål og skære to 2 -by- 4 king pigge til størrelse , ved hjælp af en sav . Monter kongen stutterier mellem den øverste væg plade og den nederste væg plade, én pr side på det ydre kanten af ​​den ru åbningen.
    5.

    Mål mellemrummet mellem din konge stud og den oprindelige væg pigge til installer " blokering" . Den " blokering " tilføjer yderligere støtte til væggen. Skær to små to -by -fours , søm vandret , en på hver side , mellem de to konger studs og den oprindelige væg pigge .
    6

    Mål afstanden mellem bunden vinduets åbning og bund vægplade . Gør krøbling studs ved at skære tre 2- by-4S . Nail to af krøblingen stutterier til indersiden , én pr side , parallelt med kongen stutterier. Nail den resterende lamme stud i midten af ​​den ru åbning bundpladen .
    7

    Opret en vindueskarm ved at skære en to -by- fire til søm på toppen af ​​krøblingen studs. Brug et vaterpas til niveau karmen . Mål og skære to ekstra to -by- fire stykker til at sidde ved siden af ​​kongen stutterier, en på hver side , på toppen af ​​vindueskarmen , og nedenfor, hvor overskriften vil sidde . Disse kaldes trimmer studs, og de ​​bør sømmes i en vinkel gennem karmen .
    8

    Construct en header ved at måle og skære 2 - af - 8 tømmer til bredden af rummet mellem to king studs. Placer denne header på toppen af ​​trimmer nitter og søm gennem både kongen stutterier.
    9

    Nail tre små træklodser til at sidde mellem den øverste væg plade og header. Position en i midten af sidehovedet og en på hver side af kongen studs. Søm dem gennem væggen plade og studs.
    Installation af Window
    10

    Løft vinduet i den ru åbning udefra. Hold det der fast , mens din assistent hjælper indefra. Hvis der er nogen forstærkende blokke eller seler på vinduet , skal du ikke fjerne dem, indtil vinduet er blevet naglet fast til huset.
    11

    Kør en 4-fods vaterpas på tværs af karmen for at kontrollere for niveau . Vip vinduet væk fra åbningen lige nok til hjælperen inde til at anvende en vulst af vandtæt fugemasse omkring den ru åbning. Tryk vinduet på plads.
    12

    Hammer 10d galvaniseret kabinet søm gennem stutterier , sikring ene nederste hjørne af vinduet til den nedre væg plade. Sæt blinke over hovedet beklædning og slip den under sidespor.
    13

    Level vinduet med en 4-fods vaterpas. Brug en anden søm til at fastgøre det på plads , når vinduet er endnu. Påfør caulk under karmen .
    14

    Skær et nyt stykke drywall at passe ind i rummet du har fjernet, ved hjælp af en gipsvæg så. Fastgør drywall til studs ved at placere søm langs hver 8 inches på stutterier. Påfør mudderet langs sømmene af drywall , ved hjælp af en flad -kantet mudder murske . Lad mudderet tørre i 24 timer og derefter sand den for glathed . Tilføj en væg primer til denne nye gipsvæg med en pensel , lad primeren tørre, før du maler over dette område
    15

    Tilføj isoleringsskum i mellemrummene mellem vinduesrammen og væggen. . Installer fugtighedstæt membran omkring vinduet . Seal med caulk både på indersiden og ydersiden omkring vinduesrammen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up Raid 5 & OS 
    ·Windows Professional Recovery 
    ·Hvordan kan jeg tilføje en anden driver på en HP USB …
    ·Hvordan at vide, hvilken processor vi bruger i et PC 
    ·Typer af ruder 
    ·Sådan Clean Up Windows 7 
    ·Sådan ændres Windows Startup Programs 
    ·Sådan fjernes Kontakter mappe på en pc 
    ·Sådan Gendan tastetryk til en Sony Vaio 
    ·Sådan testes et SD-kort 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Google Video Uploader på Ubuntu 9.0…
    ·Sådan aktiveres og ændre skrivebordets baggrund i XP 
    ·Hvad er Karakteristik af UAC Feature 
    ·Hvordan til at omformatere et Mac Drive til PC 
    ·De typer af Window Stool Trim 
    ·Sådan installeres phpBB SEO Ultimate V 0.6.0 
    ·Sådan kører Startup Repair til Vista 
    ·Sådan gendannes Dell XP til Oprindelig konfiguration 
    ·Hvordan at reparere en manglende NTLDR til Windows XP 
    ·Sådan fjernes Shockwave Updater Fra Task Bar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com