| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Problemer med Ovenlys
    Blå himmel om dagen , månen og stjernerne om natten, alle elsker et skylight - undtagen personer, der har en gammel, utæt , dårligt installeret en, der koster dem penge og får dem elendighed. Advaret og skimmelsvamp . Du kan nyde de bedste funktioner fra et tagvindue , hvis du vælger en med en god energi rating og solid konstruktion , og har det installeret af en ekspert . Ovenlys er meget mere end windows. De er hjemme energi centre og kræver en vis planlægning. Kondens og Utætheder

    Madlavning varme fra køkkenet, dampende brusere , en fest med masser af mennesker , høj luftfugtighed , alle disse kan forårsage kondens på indersiden af ​​et tagvindue , når varm, fugtig indvendig luft hits den kolde glas eller plast panel sidder på taget . Lækager når regnvand eller smeltende sne komme i omkring rammen af tagvindue . Pludselig din vidunderlige glimt af himlen regner på dig - ikke god. Heldigvis findes der løsninger. Ingen af ​​dem involverer billige rettelser eller lejlighedskøb ovenlysvinduer med sjuskede installation. Du kan have en tør , sikker skylight hvis du hyre en erfaren professionel til at installere det, købe en god kvalitet enhed, og placere det ordentligt på dit tag . De penge, du bruger upfront sparer penge og forværring efter dit første regnvejr eller vinter frost. Værd.
    Solvarme , UV Ray Skader og varmetab

    Forebyggelse er altid nøglen med ovenlys . Solvarme er dejligt om vinteren , elendighed -fremkaldende i sommer, nevermind effekten på dit klimaanlæg regningen. UV ray skader vil falme din Picasso eller dine tæpper og polstring - absolut uønsket. Og varmetabet er det modsatte af solvarme - varme stiger , rammer det kolde ovenlys , kulderystelser og falder ned igen. Der er du , kulderystelser og betaler en høj varmeregning . Først , være opmærksom på , at ovenlys kommer nu med Energy Star ratings. For det andet, ved, at termoruder , triple glassing , lavemissionsbelægning belægninger , sol -film og andre teknologiske forbedringer går en lang vej mod at bevare dit foretrukne indeklima. Lav- emittance glas er en sandwich af to ruder fyldt med argon eller en anden gas, der isolerer glasset . Du kan få nuancer og persienner til ovenlys . En grøn løsning kunne være at plante løvfældende træer i en taghave omkring himlen lys til skygge det fra solen om sommeren og udsætte det i vinter.
    Infiltration and Ice opdæmning

    ovenlys , der åbner tillader en kølende brise, god ventilation og frigivelsen af ​​varm luft i sommer, da varmere luft stiger . Men en dårligt installeret eller billigt tagvindue er utætte , varme -trodsende rod. Den eneste løsning er at erstatte en defekt , slidt eller beskadiget gammelt tagvindue med en god kvalitet , godt installeret ny. Og der oplevede installation bør tage hensyn til hældningen af ​​dit tag , nærhed af tagvindue til skorstene , vægge eller nogen strukturer stikker op fra taget , og de ​​typiske nedbør og snefald i dit område. Du kan få brug ekstra isolering omkring tagvindue , en gummimembran mellem tag dæk og siderne af ovenlys og urethan skum tagdækning omkring sømmene. Dit tagvindue muligvis blive installeret på en større vinkel , eller hævet lidt i en ramme for at forhindre lækager . Og , er korrekt installeret , vil ovenlyset ikke varme og smelte sne, der kører derefter ned på taget , lækager under helvedesild og refreezes - is opdæmning - i sidste ende skade taget.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan omformatere en Dell Latitude D830 
    ·Sådan Bestem Hvis PC hukommelse er Bad 
    ·Sådan kontrolleres Domain Controller ydeevne 
    ·Sådan får du adgang en brugerkonto 
    ·Sådan Set Up Defrag Fjernt 
    ·Sådan tilmelder du dig Msimg32.Dll 
    ·Sådan installeres 32 -bit programmer på 64- bit-syste…
    ·Hvordan man gør en systemgendannelse til Windows 98 
    ·Hvordan laver jeg en Vinduespost for Vinyl Windows 
    ·Hvad er de typer af vinduesglas 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan du aktiverer Windows XP Service Pack 2 
    ·Sådan Print TIF filer med ekskluderede Margins 
    ·Sådan Set Up Windows XP Workgroup til Mac OS X Leopard…
    ·Sådan konfigureres Time Setting på en XP -server i Wi…
    ·Vinyl Etageadskillelsen Colors 
    ·Sådan oprettes en startdiskette på XP 
    ·Sådan bruges arabiske skrifttyper 
    ·Sådan Check My computer for virus Brug Kontrolpanel 
    ·Vista Tablet PC Funktioner 
    ·Sådan Erstat OEM XP License Key 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com