| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Virtual Memory Management
    ? Virtuel hukommelse er computerens hukommelse , der ikke fysisk eksisterer. Du behøver ikke besøge en butik for at købe virtuelle hukommelse . Windows-operativsystemet opretter og styrer virtuel hukommelse for dig. Processen er gennemsigtig og du normalt ikke har brug for at sætte den op , eller justere den. Regelmæssig Memory
    p Der er to typer af fysisk computer hukommelse : ROM og RAM . ROM er read-only memory og har instruktioner , der er nødvendige for at starte en computer. Random access memory (RAM) er placeret på computerchips placeret på RAM sticks. Computerproducenter derefter installere RAM sticks på computer bundkort . Windows og andre programmer kan skrive til RAM til enhver tid. Desværre kan en computer kun holde en begrænset mængde af RAM.
    Virtuel hukommelse

    forskellige programmer tilføje data til RAM, efterhånden RAM området fyldes op. Uden virtuel hukommelse, kan andre programmer ikke gemme data i RAM. Windows løser dette problem ved at undersøge de data i RAM . Hvis Windows finder RAM data , at intet program har adgang til i et stykke tid, det fjerner at data og gemmer den på harddisken i et område kaldet pagefile . Andre programmer, der har brug for at bruge RAM kan derefter frit at flytte deres data der. Virtuel hukommelse beskriver processen med at flytte og styre data mellem fysisk RAM og pagefile . Softwareudviklere behøver ikke at bekymre dig om at løbe tør for hukommelse , fordi virtuel hukommelse vil simulere hukommelse, deres programmer behøver for at fungere .
    History

    1958 , University of Manchester havde brug for en måde at forenkle processen med at flytte computerens hukommelse mellem forskellige områder af sine computere . Det opfandt virtuel hukommelse til at arbejde på et af verdens første supercomputere , den Ferranti Atlas . Dataloger og ingeniører arbejdet på nye software teknikker og hardware , perfektionere den virtuelle hukommelse proces. Virtuel hukommelse endelig gjorde det til personlige computere i 1985, da Intel introducerede sin 80386 linje af mikroprocessorer ..
    Interessante fakta

    Ifølge Microsoft er Windows bruger altid virtuel hukommelse , selv når nok fysisk RAM eksisterer for at håndtere alle anmodninger om hukommelse . Den optimale størrelse af et pagefile afhænger af mængden af fysisk RAM på computeren og de ​​typer af anmodninger om hukommelse , som programmerne har brug for på et bestemt tidspunkt. Microsoft anbefaler en normal pagefile størrelse svarende til en og en halv gange mængden af ​​RAM tilgængelig på computeren . Det område af RAM, Windows flytter til pagefile er en " side ". Størrelsen af ​​en side er 4 KB . Windows kan sprede pagefile på tværs af flere partitioner. Men kun et pagefile eksisterer per partition.
    Fordele og ulemper

    virtuel hukommelse giver dig mulighed for at køre memory -intensive software på computere, der ikke har tilstrækkelige mængder af fysisk RAM . Brug af virtuel hukommelse øger også CPU-udnyttelse , fordi flere programmer bliver memory -resident . Men virtuel hukommelse er langsommere end almindelig hukommelse , fordi Windows skal flytte den til harddisken og hente den derfra , når programmer har brug for det .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres LIP 
    ·Sådan bruges en Pass Word til Log på en computer 
    ·Hvordan du Knyt et domæne navn til en lokal server 
    ·Sådan Start Up Windows Tweak UI 
    ·Sådan Bestem antallet af filer på et drev 
    ·Sådan deaktiveres virtuel hukommelse 
    ·Sådan Transfer Album Art 
    ·Sådan Skift File Icon 
    ·Sådan ændres Standard Font 
    ·Sådan Giv ret til at redigere i Regedit 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows Vista Opdatering Build 6001 Komponenter 
    ·Sådan Find en Roxio driver & Delete 
    ·Sådan Genstart Windows Stifinder uden at genstarte 
    ·Sådan ændres Windows Proxy Server Settings 
    ·Sådan Planlæg forebyggende vedligeholdelse 
    ·Forskellene mellem Tiger & Leopard OS 
    ·Sådan testes den interne NIC Card 
    ·Sådan ændres et enhedsnavn i Windows XP 
    ·Sådan Gå til fejlsikret tilstand på en IBM 
    ·Sådan Flyt knappen Del på Facebook til toppen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com