| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er MS Windows CE
    ? Microsoft Windows Compact Edition eller Windows CE, er et operativsystem til indlejrede systemer og mobile computere. Windows CE er en separat, adskiller operativsystem fra desktop Windows. Windows CE kan ikke købes i en butik. Snarere er det licens til OEM'er ( Original Equipment Manufacturers) og producenter af mobile enheder , som skræddersy deres egen brugeroplevelse på toppen af ​​Windows CE kerne. Den første udgave af Windows CE var i 1996, men det har i høj grad udviklet sig siden . Designet til Minimal hukommelse

    Windows CE er designet til at operere på små fodaftryk -systemer. Windows CE er det tekniske grundlag bag mange smartphones , som har væsentligt mindre hukommelse end en desktop system. Som sådan kan den Windows CE -kernen operere i så lidt som et par megabyte hvilke lidt hukommelse en kompakt enhed måtte have. Snarere end at være en parret -down version af deres desktop Windows-operativsystemer , er Windows CE bygget op fra bunden til at være let.
    Source Code Distribution

    Når Windows CE er licenseret til en OEM, er store dele tilbydes i kildekoden, snarere end strengt i binært format. Det betyder, at licenstagerne har adgang til den faktiske kode, der bruges til at programmere dele af Windows CE-systemet . OEM'er kan ændre kildekoden , så det kan arbejde tættere sammen med deres enheder. Microsoft giver ikke den fulde kildekode til hele styresystemet , dog. Nogle centrale komponenter, der ikke behøver at være tilpasset fra kildekoden til specifik hardware er stadig kun distribueres i binær for at beskytte Microsofts teknologi.
    Development Tools

    Microsofts Visual Studie udvikling software suite understøtter programmering projekter til Windows CE og CE -baserede operativsystemer, herunder deres egen Windows Phone -operativsystem. Programmer og platform billeder kan kompileres og køres enten på den stationære computer under en emulator eller på en tilsluttet mobilenhed. Microsoft platformen Developer værktøj bruges til at bygge OS -kerne, chauffører , og også brugeroplevelsen fra kildekoden . Generelt er Windows CE udvikling gjort brug af Microsoft- medfølgende værktøjer .
    Windows Mobile

    Windows Mobile er en Microsoft mobile operativsystem designet til brug i smartphones. Den sidste version af Windows Mobile er 6,5, baseret på Windows CE 5.2 styresystemets kerne. Det er grundlaget for en række smartphones , både med og uden en touchscreen , og har en nogle grundlæggende applikationer betød at efterligne deres desktop Windows modstykker. Windows Mobile er designet til at give en brugeroplevelse ligner desktop-versioner af Windows , både i æstetik og funktioner.
    Windows Phone 7

    Windows Mobile blev omdøbt til " Windows Phone "efter versionen 6.5 til at angive sit fokus på smartphone oplevelse . Den gamle Windows Mobile operativsystem blev set som værende alt for dateret til at være konkurrencedygtige på et marked i stigende grad domineret af Apples iPhone og Googles Android- smartphone operativsystemer . Microsoft helt skrottet Windows Mobile og omskrev deres smartphone OS , ved hjælp af en ny Windows CE kerne og en ny brugergrænseflade oplevelse. Windows Phone 7 er baseret på deres nyeste indlejrede systemer teknologi , Windows CE 7 og det har en brugergrænseflade , der ligner deres Zune bærbare medieafspillere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opgraderer HP IPAQ 4150 til Windows 7 
    ·Sådan Look up Windows Movie Maker på computeren 
    ·Sådan Vedlæg et vindue 
    ·Sådan at genaktivere Systemgendannelse 
    ·Sådan bruges Windows Lommeregner 
    ·Sådan Fjern Gendan fil datoer Fra Windows 
    ·Sådan gendanne min computer til Factory Dato 
    ·Sådan runde ned på Access 2007 
    ·Sådan kopieres Winlogon.exe 
    ·Sådan åbner iDisk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Media Center Into XP Professional 
    ·Mine Blanke CD'er vil ikke læse Med Snow Leopard 
    ·Sådan installeres Windows XP på din EeePC Windows Ins…
    ·Hvad er en disk Fejlkontrol Utility 
    ·Sådan redigeres xorg.conf i Mandriva 
    ·Sådan Set Up Mac OS X Mail for Hotmail Plus 
    ·Sådan finder du den Memory Size i Windows XP 
    ·Sådan Reparation Tilladelser bruger OS X CD 
    ·Hvordan kan jeg geninstallere QoS på XP 
    ·Sådan Put Up Block Window Trim 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com