| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Indram en vindueskarm
    Indramning til vinduer er en forholdsvis enkel procedure. Rammen består af to king pigge , der kører den fulde højde af væggen , en vindueskarm og samlerør at ramme åbningen vandret foroven og forneden . Støtte beskæring af disse stykker , kendt som krøblinge og indersiden lodrette stykker, der udgør siderne af åbningen , der er kendt som jack studs. Måling og udskæring af disse brikker til de korrekte dimensioner er nøglen til at skabe en firkant, lod , stabil karm til vindue installation. Ting du skal
    Utility kniv
    Tre- pound hammer
    2 -by- 4 tømmer
    16 - penny indramning negle
    Framing hammer
    Målebånd
    Rundsav < br > Niveau
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Measure bagsiden af ​​dit vindue , uden trim udefra udefra bredden og fra top til bund. Skær gipsvæg fra væggen fra gulv til loft 10 inches bredere end åbningen dimensioner opfordrede til dit vindue med en hobbykniv . Åbningen er typisk en kvart tomme bredere end vinduet.
    2

    Fjern eventuelle indramning medlemmer inde i dette område med en tre -punds hammer. Skær to 2 - by-4S til længde til at passe mellem de øverste og nederste plader , eller vandrette rammeelementer , af muren . Disse er din konge studs.
    3

    Position den første konge stud , så dens udenfor er 3 1/4 inches tilbage af den tilsigtede venstre side af vinduet åbning. Brug et niveau til at justere den venstre tap til højre og gøre den øverste og nederste ender flugter med de øverste og nederste plader af væggen . Fastgør tappen ved tå sømning det til top -og bundpladerne . Til tå søm , drev 16 - øre søm gennem enden af tappen i den øverste eller nederste plade . Brug to søm i hver ende af tappen .
    4

    Mål fra den første konge stud til en position 3 ¼ inches bredere end det ønskede vindue åbning. Markere de øverste og nederste plader på dette punkt . Placer de resterende konge stud med sin indersiden mod disse mærker og tå søm det på plads.
    5.

    Skær to fire 2 -by- 4s i længden 1 ¾ inches kortere end din bund frame karmen vil sætte . Søm en af ​​dem imod hvert konge stud , med deres nederste ender på toppen af bundpladen af væggen . Disse er din bund krøblinge . Skær to 2 - by-4S til at passe vandret mellem kongen studs. Disse er din vindueskarm og header.
    6

    Placer karmen fladt på toppen af ​​de to krøblinge du naglet til kongen stutterier og kløer igennem det ind i enderne af krøblinge . Placer de to tilbageværende lammer mellem bunden af karmen bord og bundpladen af væggen . Plads dem jævnt og tå søm på plads .
    7

    Cut fire mere krøblinge 1 ½ inches kortere end afstanden fra bunden af den øverste plade på indersiden af ​​headeren . Søm en af ​​disse for hver konge stud med sin øverste ende mod den øverste plade af væggen . Placer header fladt mod disse to krøblinge og kløer på plads, som du gjorde i vindueskarmen . Installer de resterende krøblinge over overskriften for karmen .
    8

    måle afstanden fra indersiden til indersiden af ​​karmen og header. Skær to 2 - by-4S til at passe dette rum. Nail dem mod kongen stutterier at afslutte din ru vinduesåbning , komplet med karm ramme.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan kopieres en Rstrui fil fra et i386 
    ·Hvordan at slippe af Trojan.Win32.Fraudpack.Ayeo 
    ·Sådan rengør computeren via menuen Start 
    ·Sådan Fix Windows Installer Fejl 1706 
    ·Sådan Setup Obduktioner 
    ·Microsoft Windows Marquee Text Hjælp 
    ·Microsoft DLL Information 
    ·Sådan får du en gammel Toolbar Tilbage 
    ·Hvordan man gør en Skærmbillede af en screencast 
    ·Sådan får du en ny Windows Restore Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Will Everest Hjem Arbejde i Linux 
    ·Strømspareindstillinger 
    ·Problemer med installation af Windows Vista Ultimate 
    ·Sådan Tænd PAE Windows Vista 32 Bit 
    ·Sådan omformatere en eMachine T3624 Computer 
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen Brug Regedit 4…
    ·Sådan Genstart en Mac til et PC-indstillinger 
    ·Sådan Find din genanvendelse bin i Windows Vista 
    ·Hvad er Windows System32 mappe 
    ·Hvordan til Mount en ISO-fil i Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com