| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Cut Vindue Casing
    Vindue beklædning er den endelige trim detalje for en ny eller udskiftning vindue installation , indrammer vinduesåbning at skjule mellemrummet mellem karmen og den tilstødende væg indramning. Uanset om du har valgt en trim stil fra den brede sortiment af former og bredder til rådighed i hjemmet forbedring centre , eller trim er leveret af vinduet producenten , installation husets trim fuldender din nye vindue . Ting du skal
    Målebånd
    Blyant
    Hand firkantet
    Window husets støbning
    Window forklæde støbning
    geringssav
    Hammer
    6d dykker
    8d dykker
    Nail sæt
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Brug et målebånd til at markere en linje på forsiden af ​​vinduesrammen ¼ tomme fra indersiden rammen kant. Markere top og begge sider på 8 - til 10 - tommers afstand og ved hvert hjørne . Dette vil være tilbageslag linje , eller " afsløre ", i vinduet beklædning.
    2

    Mål indersiden vertikale dimension mellem toppen af ​​vindueskarmen og den nederste kant af den øverste ramme på højre side af vinduet.
    3

    Start fra en firkantet skåret ende og markere den indvendige kant af et stykke af vinduet husets trim med den dimension fra trin 2 plus ¼ ; tomme . Dette er den korte punkt i det øverste højre hjørne vinkel , så vær sikker på at efterlade nok plads ud over varemærket for en 45 - graders vinkel cut.
    4

    Skær husets brik er markeret i trin 3 på en geringssav på en 45 - graders vinkel på det mærke lavet i trin 2 , hvilket gør mærket den korte side af vinklen.
    5.

    Position kabinettet trim brik skåret i trin 4 mod ansigtet af den højre siderude karmen . Juster den indvendige kant af trim brik med ¼ -tommer afslører mærker placeret i trin 1 , med den nederste ende hviler på i vindueskarmen . Fastgør trim brik til vinduet sidekarm med 6d dykker ca ¼ tommer tilbage fra den indvendige kant og indbyrdes afstand omkring 8 inches fra hinanden og 1 tomme fra hver ende .
    6

    Mål indersiden horisontale dimension i toppen af vinduesrammen , og mellem de indvendige overflader af begge sider af vinduet .
    7

    Marker den indvendige kant af et stykke af vinduet husets trim med de dimensioner, som bestemmes i trin 6 plus ½ tomme . Dette er den øverste kabinettet brik , så vær sikker på at efterlade nok plads ud over de mærker i begge sider for at modsætte 45 graders vinkel nedskæringer.
    8

    Brug geringssav til at skære husets brik målt i trin 7 på en 45 - graders vinkel i begge mærker , hvilket gør mærket det korte punkt i begge vinkler.
    9

    Hold huset trim brik skåret i trin 8 på plads mod forsiden af ​​den øverste del af vindue karmen . Juster den indvendige kant af trim stykke med ¼ -tommer afslører markerer placeret i trin 1, og den højre ende bispehue skåret tæt til højre husets brik installeret i trin 5 . Fastgør den øverste trim brik til sidekarm med 6d dykker ca ¼ tommer tilbage fra den nederste kant og indbyrdes afstand omkring 8 inches fra hinanden og 1 tomme fra hver ende .
    10

    Gentag trin 3 til 5 for den venstre side husets stykke . Sørg for den øverste venstre hjørne fælles er stram som du søm husets trim på plads.
    11

    Gennemfør endelige kabinet sømning med 8d dykker , indsat ¼ tommer fra yderkant og afstand omkring 8 - til 10 - inches fra hinanden
    12

    Bestem længden af karmen forklæde , der skal installeres under vindueskarmen . . Mål den horisontale dimension , uden at udenfor og lige over karmen , de to lodrette husets trim stykker installeret i trin 5 og 10 .
    13

    Start fra en firkantet ende og markere en længde på karm forklæde trimme til dimensionen bestemt i trin 12 . Skær et firkantet skåret på det markerede længde.
    14

    Placer forklæde trim brik skåret i trin 13 under bunden af ​​vindueskarmen , gøre visse tykkeste side af støbning er op mod bundfladen af karmen . Vedhæft med 8d dykker afstand 8 inches fra hinanden i både horisontale kanter , og ca 1 tomme fra hver ende .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slukke for lyden i Windows 7 
    ·Sådan installeres en Windows 98SE Virtual PC 
    ·Hvordan kan jeg Construct Storm Windows 
    ·Definitionen på et MCP nummer 
    ·Hvordan man kan beskrive forskellige typer af memory ch…
    ·Hvordan man laver en CounterStrike MOTD 
    ·En virus Deaktiveret My Systemgendannelse 
    ·Sådan bruges Zoom på computeren 
    ·Sådan Fix Ødelagt data på en computer 
    ·Sådan oprettes Batch-filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvor hen til Reset Windows Billede & faxfremviser til s…
    ·Sådan Konverter en M4V fil til AVI-format på en Mac m…
    ·Hvordan kan jeg installere Antivirus på Windows 2000 
    ·Sådan installeres en Centos G på RHEL5 Desktop 
    ·Sådan logger på Windows 2000 Server 
    ·Sådan oprettes FTP-brugere på CentOS 
    ·Sådan aktiveres Systemgendannelse i Windows 2003 
    ·Hvordan man laver en katolsk kirke Stained Glass Stick …
    ·Sådan Vis Fil Extensions i Windows Vista 
    ·Sådan Konverter en oktal Tilladelse 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com