| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Stort vindue Styles
    I byen er der ofte høje bygninger med glas vinduet vægge , samt katedraler med store vinduer . I dag er store vinduer i stigende grad brugt i hjemmene . De kan bruges til at skabe en række effekter i et rum . Store vinduer generere en lysere humør grund af deres form eller mængden af solskin , der strømmer gennem dem . Afhængigt af den måde, de er indrettede , og hvor store de er , kan vinduer nemt oprette en sofistikeret moderne eller middelalderlige fokuspunkt i et hjem. Push -Out French Casement

    push- out fransk casement består af to vinduer , der kan åbnes fra centrum , og det er normalt lavet med to sidehængte vinduer . Disse vinduer åbne udad med et håndsving . De er rektangulære og kan være så stor som 60 af 72 inches . Dette vindue type er fantastisk til en åben udsigt i et hjem og er normalt installeret i et køkken .
    Billede

    panoramavinduer varierer fra små til store ruder af glas, kan ikke åbnes . De kaldes panoramavinduer , fordi de er fastgjort i væggen , som om de indramme et billede. De kan være rektangulær eller kvadratisk , og kan bruges til at fremhæve andre vinduer . Panoramavinduer sælges også i et mindre format , og sæt sammen med en bay eller karnapvindue .
    Bay

    Traditionelt karnapper indeholder tre panoramavinduer . Der er normalt et stort panoramavindue i midten og to mindre tilstødende vinduer, der er sat i en vinkel. Disse vinkler kan være hvor som helst mellem 30 grader og gå op til 90 grader . Normalt karnapper er specialfremstillet til at passe boligejer plads. Sideruderne kan være sidehængte vinduer.

    Karnapper anvendes ofte i små køkkener , hvor de bringer i lys og skabe effekten af ​​en større plads. Imidlertid er de ofte findes i meget store stuer , der kræver en omfattende mængde af belysning. Den karnap skubbes udad fra væggen, så der kan være et vindue sæde eller en slags reoler område i vinduet.
    Skrå

    skråtstillet vindue generelt dækker en hel væg af rummet , den er i. Normalt en vinkel på toppen af vinduet følger linjen i en skrå tag . Det er også kendt som " katedral " vinduet . Disse vinduer er normalt findes i katedraler og ældre bygninger.
    Corner

    Corner vinduer er to store vinduer , der opfylder side om side i hjørnet af et hjem. De kan bestå af alle kvadratiske eller rektangulære vinduer, som to sidehængte vinduer eller to store push- out sidehængte vinduer . De er generelt fundet i store kontorer og bygninger samt større boliger , der forsøger at bringe i så meget lys som muligt ind i deres rum.
    Gothic Arch

    den gotiske Arch er et grundlæggende buet vindue hvis kurver mødes på toppen til dannelse af en akut punkt . De er generelt den samme højde som væggen de er på at maksimere deres indvirkning , da de er lange og smalle . De er oftest ses i kirker og ældre bygninger. Ofte er de udfyldt med udførlige omkap og skelnes som rose vinduer.
    Palladian Arch

    Disse vinduer er store og hvælvede . De består af en høj , buet central vindue, der er indrammet af to tynde , rektangulære vinduer på dens sider . De kommer i en række størrelser og kan være skræddersyet til at passe det givne område. Generelt er disse vinduer findes i renæssancen og ældre arkitektonisk stil bygninger. De findes i løbet af døre og entryways med henblik på at tilføje et strejf af raffinement til ethvert område. Men for at give et mere elegant look , nogle mennesker har flere Palladio vinduer i deres stuer eller soveværelser .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fjernt adgang til en anden computer på Windows …
    ·Sådan Flyt proceslinjen Varer 
    ·Sådan Type græske symboler 
    ·Marvin brugerdefinerede vindue Specifikationer 
    ·Sådan Recover My papirkurven Icon 
    ·Hvordan man opbygger et træ Ramme til en Single- Pane …
    ·Sådan Re-Enter Windows Product Key 
    ·Sådan ændres Website Binding Med PowerShell 
    ·Sådan Manuelt installere SATA kørere fra en Repair Co…
    ·Sådan Raise virtuel hukommelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man øge hukommelsen til en Macintosh-progr…
    ·Hvordan man kan skære på en iMac 
    ·Er der nogen måde at ændre loginskærmen Color til Wi…
    ·Sådan dele en USB-harddisk via et netværk 
    ·Sådan Stop Campaq Laptops Fra afspærring 
    ·Sådan Reparation en ekstern USB-harddisk 
    ·Sådan ændres Windows Vista Farve og udseende 
    ·Sådan opgraderer Vista Home til Vista Pro 
    ·Sådan ændres Start Menu tekst i Vista 
    ·Sådan Fremskynde Windows XP Pro 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com