| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Bluescreen information
    Bedst kendt som den blå skærm af død ( BSOD ) , en blå skærm fejl i Windows opstår, når en kritisk systemfejl får computeren til at lukke ned uventet. Den blå skærm viser oplysninger om den fejl , der forårsagede lukke ned og vil ofte detaljer memory dump tiltag, der iværksættes for at forhindre uoprettelig skade på operativsystemet. I de fleste tilfælde er blå skærm fejl skyldes hardware fejlkonfiguration og inkompatible drivere . Historie

    blå skærm fejl skærm har været til stede i Windows-operativsystemer , da Windows 1.0 blev udgivet i 1985. De indledende blå skærm fejl vises meget lidt information om systemfejl og tilbød ingen nemme metoder til at hente de oplysninger, før computeren blev genstartet . Tværs af de forskellige versioner af Windows , har den blå skærm kommer til at indeholde specifikke oplysninger om karakteren af ​​den hukommelse dump og den nøjagtige placering af fejlen sammen med en fejlkode , der kan bruges til at diagnosticere problemet.

    typer

    blå skærm fejl kommer i to forskellige typer , en til hardware spørgsmål og en anden for softwareproblemer. Softwaren blå skærm indeholder en sværm af detaljer vedrørende systemnedbrud. Det vil ofte indeholde oplysninger om, hvad operationer blev forpligtet til RAM, hvilke operationer var ved at være forpligtet til RAM , og hvilke specifikke applikation forårsagede systemnedbrud. Hardware blå skærme har langt mindre information og vil ikke omfatte diagnostiske oplysninger om årsagen til fejlen.

    Misforståelser

    Mange mennesker antager, at den blå skærm opstår på grund af fejl eller andre problemer med Windows-styresystemet . Men, som Tech Republic rapporter er næsten alle blå skærm fejl et resultat af software, som er setup forkert eller hardware, som ikke er installeret korrekt, og er helt uafhængig af Windows-operativsystemet. Blå skærm fejl opstår, når Windows identificerer problemer med software eller hardware , som kan forårsage skade på integriteten af ​​din computer og dermed systemet lukker ned , så problemer kan løses .
    Årsager
    < br >

    Når en software blå skærm , den mest sandsynlige årsag er et problem med systemets hukommelse og operativsystemet styrtede , fordi det var ude af stand til at hente eller skrive til RAM. Det kunne også være, at enhedsdrivere er uforenelige , korrupte eller defekte. Når en hardware blå skærm vises, er det fordi nogle hardware komponent i dit system ikke er konfigureret , eller installeret forkert. Disse problemer kan være alt fra ubalanceret RAM til en forkert konfiguration af harddiske.
    Solutions

    Efter at have lidt en blå skærm fejl, vil du ønsker at starte din computer ind i den sidste kendte fungerende konfiguration . Windows boot loader vil automatisk genkende , at computeren lukker ned uventet og give dig en bred vifte af boot muligheder, herunder sidste kendte gode konfiguration. Vælg denne mulighed for at starte Windows ved hjælp af indstillinger, der tidligere havde arbejdet . Dette vil give dig mulighed for at isolere årsagen til blå skærm fejl .
    P mest sandsynlige årsag er det sidste program eller driver, som du har installeret på dit system. Gennemgå alle de styreprogrammer fra Device Manager til at foretage visse der er ingen problemer der. Du kan også ønske at gennemgå hukommelsen dump til specifikke spørgsmål og forskningsresultater de fejlkoder , der er til stede der. Du kan få adgang til hukommelsen dump ved at indtaste " Dumpchk.exe Memory.dmp " (uden anførselstegn) i en kommandoprompt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter en CH 2 Button Joystick til USB 
    ·Kan Services.exe Forhindre et Boot 
    ·Sådan Clean Windows Memory Cache 
    ·Sådan fjernes Lodret Sliding Windows 
    ·Sådan Put Hawkpe på en hoppe drev 
    ·Sådan gendannes Office 2007 Ikoner 
    ·Sådan oprettes en Windows Screensaver 
    ·Sådan fjernes NtUninstall Files 
    ·Sådan tilføjes nye skrifttyper til Windows 
    ·Sammenligning af Windows Vista Home Edition til Windows…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Windows Vista 
    ·Sådan eksporteres en skærm i Korn Shell 
    ·Sådan Print din Google Search History 
    ·Sådan bruges klæbetaster i Windows 
    ·Sådan fjernes Lege i Ubuntu 
    ·Sådan udtrække data fra en genopretningspartition 
    ·Sådan oprettes en mailingliste med flere email-adresse…
    ·Sådan Forstør en tegning fra et foto 
    ·Hvordan du manuelt afinstallere Fooman Speedster 
    ·Sådan fjernes en tidligere ejer af en Dell Computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com