| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er årsagerne til en Wallpaper Change på en Reboot
    ? Når du har en computer , der er ting du kan gøre for at personliggøre udseendet af temaet. Den mest populære omfatter ændre tapetet på skrivebordet , eller baggrund. Problemet er, at nogle gange, når en bruger ændrer tapet , skifter tilbage på egen hånd --- det kan skifte til et andet design eller henvende sig til en solid baggrundsfarve. Påfør Button

    Den enkleste forklaring er muligheden for brugeren ikke huske at klikke på "Anvend " eller "Gem " knappen , når du ændrer skrivebordets baggrund . Hvis du ikke klikker på disse knapper , vil den nye desktop baggrund arbejde indtil reboot, så er det tilbage til de gamle indstillinger. For at kontrollere , skal du højreklikke på skrivebordet, og klik derefter på " Egenskaber" etiket. Når skrivebordet vinduet Egenskaber åbnes, klik på fanebladet "Skrivebord ". Rul gennem listen over wallpapers til at vælge en, du ønsker, eller uploade en fra dine filer. Klik derefter på "Apply " knappen. Dette sætter tapetet , i stedet for bare at få det vist . Klik derefter på "OK" knappen for at forlade vinduet Egenskaber.
    WGN Program

    Windows Genuine Advantage ( WGA) -programmet fra Microsoft, Windows Genuine Notification bruger ( WGN )-system til "regelmæssigt underrette " en bruger af Windows XP-systemer , uanset om de bruger en reel --- ikke piratkopieret --- kopi af operativsystemet. Hvis softwaren giver en bruger besked om muligheden han bruger falske software , skal han rette op på situationen med Microsoft , før du går videre . Oplysninger fra Microsoft WGA hjemmeside bekræfter handlinger Stationcar , og WGA -software omfatter ændring af Windows XP desktop wallpaper til sort en gang i timen . Dette program gør også tapet ændringen til sort ved genstart af systemet. Den eneste måde at løse problemet er at købe en ægte kopi af Windows XP eller deltage i det falske program. I nogle tilfælde erstatter dette program software gratis .
    Ødelagt Tema

    Nogle mennesker vælger at ændre temaet for Windows. Hvis en bruger ændrer et tema og individuelle stykker af temaet, ligesom tapet, det til tider fortsætter med at vende tilbage til den gamle på genstart. I dette tilfælde kunne en beskadiget tema i Windows være at skyde skylden . Dette kan medføre desktop tapet indstillingerne ikke at spare ordentligt og derfor gøre dem til at ændre på hver reboot . Når du ændrer et tema , er der mulighed for at ændre de enkelte dele af det tema , herunder baggrunden og kontrast. Prøv at ændre temaet og baggrunden for noget andet, og genstart computeren. Hvis tapetet fortsætter med at vende tilbage , er temaet beskadiget. I dette tilfælde omfatter den løsning at bruge et andet tema, eller hente en fuldt funktionel erstatning tema fra Microsofts supportwebsted vedrørende netop din version af Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at bruge dit TV som skærm til en bærbar 
    ·Hvordan skal tjekkes Windows Vista Product Key 
    ·Sådan installeres Windows Media Player 11 uden valider…
    ·Sådan Sync Google Kalender med en Samsung 
    ·Windows 2000 Domain Omdøbning Tools 
    ·Sådan får du en gammel Toolbar Tilbage 
    ·Sådan gendannes et administratorkodeord for Business O…
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Genuine Advantage 
    ·Sådan får du adgang System Recovery på en Dell Inspi…
    ·Sådan Find en Windows 98SE Product Key på installatio…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Aktiver Min Genuine Product Key 
    ·Hvordan laver man et Oval Window Frame 
    ·Windows Vista PC Power Tools 
    ·Sådan Forstør Start Menu på en pc 
    ·Sådan Udskift en Video Card i Windows XP 
    ·Hvordan Tør din harddisk før du returnerer en lejet c…
    ·Sådan Burn Snow Leopard DMG -filer i Toast 
    ·Sådan fjernes Digital Signatur Button i PureEdge Form …
    ·Hvordan skal tjekkes trådløse forbindelser 
    ·Sådan deaktiveres den indbyggede mikrofon på en Compa…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com