| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Window Design Solutions
    Vindue placering i et hjem er vigtig af mange årsager. For eksempel giver vinduer naturligt lys, udsigt over udendørs kulisser og mulige flugtveje i tilfælde af brand . Hvert hjem har brug for veldesignede vinduer til at supplere hjemmets interiør og at afbalancere ydre arkitektur af huset så godt. Nice windows forbedre et hjem livability og markedsværdi . Natur Views

    Tag et kig på din naturscenerier at beslutte, hvordan du bruger Windows kreativt. Hvis dit hjem sidder nær et bjerg, sø eller smuk dal , drage fordel af naturlige skønhed ved at installere windows at fange disse synspunkter. Selv om en del af visningen er ikke tiltalende, såsom en fabrik eller kommercielle bygninger i nærheden, kan du stadig drage fordel af himmel synspunkter. Bare dækker den nederste halvdel af vinduerne med skodder eller bygge vinduer højere på en væg for at give et billede af skyer eller bjerge.
    Gruppen af ​​Windows

    For at åbne en vægplads , installere tre eller fire vinduer side om side . Indkøb velisolerede vinduer og stræber efter at isolere omkringliggende mure bevarer varmen . En gruppe af vinduer lavet i et billigt design kan nemt sifon dollars for din elregning . Køb de bedste vinduer, du har råd til ethvert hjem projekt, men det er især tilfældet, hvis du vil bruge dem som en gruppering .
    Loftshøjde Bruger

    Hvis du er ved at opbygge en koloni-stil hjem eller et hjem med meget kreativ arkitektur, overveje at installere en bue vindue ( halvcirkel form) til at passe over en firkantet vindue . Dette design åbner op en væg og giver et stateligt udseende til et hus. Du kan placere to firkantede vinduer , den ene over den anden i visse foyerer og gangarealer samt. Sørg for, at du beskytter dit privatliv , men fordi denne form for åbne rum egner sig til folk søger ind i din bolig. Installation reflekterende glas eller tilføje toning egenskaber skaber en barriere af privatlivets fred
    Window Seating

    Børneværelser og familie områder kan forbedres ved vinduet pladser - . Siddepladser bænke placeret nedenunder en væg af vinduer eller under et bump -out bay vinduer. Opbevaring kan ske i henhold til bænke til boliger bøger og rod . Ved at sætte siddepladser nær et vindue, vil familiemedlemmer tendens til at tilbringe tid nyder udsigten uden for huset . Vindue sæder fungerer godt i en morgenmad eller spisestue krog af hjemmet, også.
    Ovenlys
    p Hvis du bor i et kvarter, hvor husene er tæt, overveje at installere en række af ovenlys på en skrå loft til at bringe i lys. Den visuelle appel af flere ovenlys er værd at investeringen . Ovenlys er det perfekte alternativ til at forlade et rum uden vinduer , grundet privatlivets fred fra naboer, der er for tæt på. Små badeværelser kan lysere og tilsyneladende udvides ved at tilføje et par ovenlys så godt.
    Sliding eller franske døre

    En af de mest økonomiske måder til at bringe lys ind i en køkken eller alrum er at installere et sæt glasskydedøre . Dobbelte franske døre arbejde på samme måde , men de typisk koster mere . Franske eller skydedøre bogstaveligt åbne en væg til en gårdhave eller veranda. Glasskydedøre kan hæve sikkerhedsproblemer , på grund åbenhed og hurtig adgang af en indbrudstyv , så installere en bevægelsesdetektor lys og alarmsystem. Brug lodret hængende persienner , der kan skubbes tilbage for at nyde fuld visning , der tilbydes af skydedøre og franske døre.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet webadresser i en browser 
    ·Sådan kopieres data fra en virtuel server til en Host …
    ·Sådan finder papirkurven på Windows 
    ·Sådan Bypass SSL 
    ·Sådan Edit ICO filer 
    ·Sådan installeres Dune kejser Fra en ISO Billed 
    ·Hvordan laver Num -Lock Stay On 
    ·Windows Service Pack 3 Installation 
    ·Hvordan opbygger jeg et eksternt system for Laptops 
    ·Sådan kører gamle vinduer Lege i et mindre vindue 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes ATI Linux Driver 
    ·Sådan ændres farven på XP Start -knappen 
    ·Sådan fjernes Mail App på en Mac 
    ·Sådan Tilpas Windows 7 Startup Screens 
    ·Hvordan at skjule en New Music Player 
    ·Sådan ændres et filnavn Position 
    ·Sådan Arkiv Microsoft Email 
    ·Hvad betyder X86 Mean på XP Pro 
    ·Sådan finder du PC Processor Speed ​​
    ·Hvordan ændrer jeg Ikoner på Windows Start Menu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com