| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Forskellige versioner af MS Windows
    Den første Windows-operativsystem blev skabt i 1985 af på det tidspunkt , en lille virksomhed ved navn Microsoft, som blev startet af Bill Gates. Windows har siden domineret computerens operativsystem industrien , og omkring 92% af computere i verden i 2010 i øjeblikket bruger Microsoft Windows. Windows 1.0 Series

    Windows 1.0 , 2.0, 2,1 x , 3,0 , og så videre, var de første Windows-operativsystemer. De var rudimentære programmer , og de var ikke noget som Windows-operativsystemer i brug i dag. De tidlige Windows-operativsystemer inkluderet programmer såsom Paint , Notepad , Kalender og lommeregner . Populariteten af ​​disse operativsystemer , som blev anset for state -of- the art på det tidspunkt , førte til store resultater inden for Microsoft-operativsystem udvikling , og de blev de mest udbredte operativsystemer hurtigt.
    < Br > Windows XP Series

    Windows XP -serien operativsystemer betragtes af mange som den bedste operativsystem nogensinde , på grund af sin enkle brugerflade og mange nyttige funktioner. Windows XP er den mest udbredte Windows- operativsystem, og det hævder næsten 70% af alle computere i verden. Det er langt den mest populære operativsystem fra januar 2010.
    Windows 7

    Windows 7 kom ud i 2009. Microsoft blev presset til at oprette et nyt operativsystem efter Windows Vista blev vist sig at være et operativsystem med en masse fejl i kodning, samt en lidt anden brugerflade end XP, som brugere af XP var ikke vant til.

    Windows 95

    Windows 95 var et stort spring i operativsystemet teknologi. Microsoft forbedret den grafiske brugergrænseflade . Microsoft er den første Microsoft-operativsystem , der faktisk så ligner de moderne Windows-operativsystemer for Windows XP, Windows Vista og Windows 7 . Inden for et par år efter dets udgivelse , blev det den mest succesfulde operativsystem nogensinde har udgivet.
    Windows 98 og ME

    Windows 98 var den næste styresystem efter Windows 95 . De mest markante forbedringer er blevet forbedret drivere, dette var det første Windows- operativsystem, der støttede plug -and- play -teknologi. Windows ME eller Millenium lykkedes Windows 98 . Windows ME var målrettet til pc'er og omfattede en stærkt forbedret Windows Media Player 7-versionen , den første Windows Movie Maker og Windows DVD Player .
    Windows NT ( Server Series)
    < p> Windows NT-operativsystemer er de mest populære styresystemer i verden. Nogle af dem omfatter Windows XP , Windows Vista og Windows 7 . Imidlertid blev en af ​​Windows NT -operativsystemer ' største landvindinger forbedret server support . Windows NT 3.1 var det første operativsystem skabt til servere via NT -serien og omfattede støtte til TCP /IP-protokollen , som er de to vigtigste Internet -protokoller i dag. Windows Server-softwaren er betydeligt dyrere end den software skabt til pc'er . Pr. 27. februar 2010 , den nyeste Windows server -operativsystem , Windows 2008 R2 Standard 64-bit , koster $ 1,099.99 ifølge Newegg.com . Den nyeste Windows-operativsystem, Windows 7, koster 268,99 dollar .
    Windows Vista

    Windows Vista er efterfølgeren til det mest udbredte styresystem i verden i februar 27, 2009 , hvilket er Windows XP. Windows Vistas vigtigste forbedringer var en mere "moderne" interface, som blev kaldt Aero. Windows Vista omfattede mange forbedringer og nye funktioner end Windows XP. Imidlertid viste Windows Vista for at være en upopulær styresystem på grund af hardware- krav for at køre den. The Times , som er et britisk avis , beregnet, at kun 5 procent af Storbritanniens befolkning, egne computere ville være i stand til at køre Windows Vista på de optimale indstillinger Microsoft anbefaler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan besejre børnesikring 
    ·Hvordan laver PS3 Se min laptop Files 
    ·Sådan nulstilles en 120 -Day Terminal Server Timeout 
    ·Hvordan formaterer jeg NTFS Tilbage til Fat 
    ·Sådan bruges papirkurven i Windows 7 
    ·Sådan oprettes en adgangskode til en computer i Window…
    ·Min Plug Play vil ikke arbejde sammen med min MP3-afspi…
    ·Sådan Ophæv deling Music 
    ·Hvordan kan man øge skriftstørrelsen i Windows 
    ·Sådan gendannes en liste over kontaktpersoner Med Acti…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan giver jeg ActiveX-objekter på min pc 
    ·Hvordan slutter jeg multimedietasterne på My Compaq Pr…
    ·Geninstallation af Windows Dell Inspiron 6000 
    ·Hvordan laver vinduesrammen Snedker 
    ·Strømstyring for en Windows XP System 32 
    ·Sådan åbner Systemgendannelse Fra DOS-prompt 
    ·Sådan oprettes en DEB fil 
    ·Sådan synkroniseres en Linux Laptop 
    ·Er der et fælles system File Allocation Table deles af…
    ·Sådan Get No $ GBA på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com