| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan kopieres en pc til en virtuel maskine
    En virtuel maskine er en maskine, der kører inde i en virtualiseringssoftware . Virtualisering bruges til at tillade flere operativsystemer at køre på samme tid på den samme fysiske maskine . Overførsel en pc til en virtuel maskine kan gøres ved hjælp af en konverter software . Konverteren vil oprette en fil , der skal bruges som den virtuelle harddisk på din virtuelle maskine. Vi kan bruge VMware konverter eller WinImage afhængigt af, om vi ønsker at konvertere en PC til en virtuel pc-billede ( WinImage ), eller til et andet format ( VMware konverter. ) Instruktioner
    VMware Converter
    1

    Gå til vmware.com /download /konverter /getconverter.html og bruge din legitimationsoplysninger eller oprette en ny konto for at hente konverteren.
    2

    Dobbeltklik på den fil, du lige har downloadet og følg vejledningen på skærmen for at installere VMware konverter. Bruge genvejen på skrivebordet, eller gå til "Start" menuen for at starte VMware konverter.
    3

    Klik på "Konverter Machine " i øverste venstre hjørne af VMware vCenter Converter Standalone vindue . Vælg " Powered -on maskine " og " Denne lokale maskine " og tryk " Næste".
    4

    Vælg VMware Workstation eller andre VMware virtuel maskine , og indtast et navn til den virtuelle maskine i "Navn" felt . Vælg hvor du vil gemme din nye Virtual Machine. Denne placering kan ikke være på en af ​​de harddiske, der vil blive konverteret . Tryk
    5

    Klik på advarselsskilt ved siden af ​​" Hukommelse: XXX MB " " Næste". Og vælg mængden af ​​RAM , der vil blive anvendt af den virtuelle maskine. Hvis du konverterer , at maskinen kan bruges på en VMware produkt , skal du klikke på " Avancerede indstillinger " advarsel og vælg " Install VMware Tools på importerede virtuelle maskine. "
    6

    Klik på " Næste" og derefter på Udfør for at oprette din virtuelle maskine. Læs brugsanvisningen for at importere VMware filen i din virtualiseringssoftware .
    WinImage
    7

    Gå til winimage.com hjælp af din browser . Klik på " Klik her for at downloade WinImage . " Download den nyeste version af WinImage til skrivebordet.
    8

    Dobbeltklik på filen og følg vejledningen på skærmen for at installere WinImage . Indtast dit navn og registreringsnummer kode, hvis du har købt produktet. Den gratis version giver dig mulighed for at konvertere virtuelle maskine i 30 dage. Klik på " Start" menuen og vælg " WinImage " eller dobbeltklik på genvejen på skrivebordet for at starte WinImage .
    9

    Klik på "Disk "-menuen i WinImage vinduet og vælg "Opret Virtual Hard Disk fra eksisterende fysiske drev. " Vælg " Medtag ikke flytbare harddisk (e) ", vælg" Disk 0 "og tryk" OK ".
    10

    Vælg navnet på den virtuelle harddisk og det sted, hvor det vil blive gemt og tryk på " Gem". WinImage skaber en virtuel harddisk på systemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Turn Off Sidebar.exe 
    ·Sådan konfigureres CIFS til Windows 
    ·Sådan fjernes programmer efter løb System Recovery 
    ·Sådan Defragmenter lagringsområdet filer i Windows 
    ·Sådan installerer og bruger Windows Overførsel til at…
    ·Sådan Load Windows CE på en WebPad 
    ·Udvendig Window Trim Installation 
    ·Hvordan bruger dine billeder i et diasshow pauseskærm 
    ·Sådan Rediger Baggrund for Desktop 
    ·Sådan finder du den Registry Key til Windows Firewall 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvilken Dot NET Har jeg brug for at bruge håndbremsen 
    ·Sådan Konverter SWF til MPEG med en OS X 
    ·Sådan aktiveres SSL i Websphere 
    ·Sådan oprettes nye foreninger for filtyper i Windows 7…
    ·Sådan Fix en Rundll Fejl Module 
    ·Sådan at starte fra en cd med Msconfig 
    ·Er det nødvendigt at have Adobe Reader på Opgavestyri…
    ·Hvordan man laver en dvd-drev Region Free på en MacBoo…
    ·Sådan åbnes HP Pavilion SD Side Slot 
    ·Sådan Detect en unik indgang i Dabble DB 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com