| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Analyser en computers historie
    En computer, der anvendes af mere end én person i en husstand eller virksomhed kan pålægge risici , især virus eller et barn ser op noget han ikke burde. Disse trusler efterlade en historie på en computer, der nemt kan analyseres af dig. De involverede trin kan gøres via dit operativsystem uden behov for yderligere software. Hvis computeren bruger Windows XP-software , skal du følge disse trin. Ting du skal
    Windows XP
    Internet Explorer
    Vis Flere Instruktioner
    Brug Windows Auditor
    1

    Start en administrator -konto på Windows XP ved at gå til Start , Kontrolpanel, Vælg en kategori og klikke på " User Account ". Klik på " Opret en ny konto " under " Vælg en opgave " menuen. På " Name Ny konto " vinduet, sætte i din første eller fulde navn. Opret en adgangskode ved at gå tilbage i "User Account" og vælge " Opret en adgangskode " under " Hvad vil du ønsker at ændre " menuen.
    2

    Log på som administrator . Gør dette ved at klikke på Start, logge af og derefter Skift bruger . På velkomstskærmbilledet , tryk Control , Alt og Delete på samme tid, så se for login- boks til dit navn og din adgangskode.
    3

    Opsæt en Systemgendannelse punkt ved gå ind i din Start-menuen , kalder op Alle programmer, Tilbehør og Systemværktøjer. I Systemværktøjer, find Systemgendannelse , og klik der. Guiden Systemgendannelse åbnes og giver dig mulighed for at oprette din gendannelsespunkt. Klik denne mulighed, og giver en beskrivelse af det i den lille beskrivelse kassen. Tryk på " Opret" i guiden kassen.
    4

    Gå ind i din Start-menuen igen for at deaktivere enkel fildeling , så andre ikke kan få adgang til dine filer. Klik på Start, Denne computer , Tools og Mappeindstillinger. Klik på View og derefter trykke på Avancerede indstillinger for at få adgang til den simple fildeling kommando. Klik på det lille hvide boks ved siden af ​​" Brug enkel fildeling ", og sørg for det grønne flueben er blevet fjernet.
    5.

    Åbn Group Policy vinduet ved at trykke på Start, derefter på Kør , og skrive i " gpedit.msc ".
    6

    Kig efter Computer Configuration i Group Policy vinduet, klik der, så Windows-indstillinger, og derefter Sikkerhedsindstillinger og derefter Lokale politikker . Audit Policy vil være under Lokale politikker . Klik på det for at få adgang.
    7

    Watch for Audit Object Access -ikonet, og dobbeltklik på det . Klik på Egenskaber, og sørg for at placere et flueben i den lille hvide boks ved siden af ​​titlen "Succes ". Tryk på OK for at afslutte aktivering af Windows revisor .
    8

    Vælg en fil, du ønsker at holde styr på i de kommende uger eller måneder. Højreklik på filen , og vælg Egenskaber. Find Sikkerhed , klik på det, skal du trykke på Avanceret og finde Revision ikon. Tryk på Tilføj ved siden af.
    9

    Se efter "Enter Object Name for at vælge" boks , og indtast specifikke navne eller bare "alle ", så du kan holde styr på alle, der bruger din computer. Klik på ikonet Kontroller navne , så Windows kan kontrollere, om alle de navne, er gyldige. Tryk på OK for at fuldføre processen .
    10

    Vent til flere Auditory Adgangskrav bokse skal vises ved siden af ​​hver fil, du ønsker at spore . Vælg hvilke du vil , og tryk på OK . Du er nu klar til at holde styr på din computers historie, hvis du har mistanke om din sikkerhed er blevet truet .
    Adgang hændelseslogfiler
    11

    Prøv det enklere computer historie værktøj. Klik på Start- ikonet nederst til venstre på din computer på Windows . Vælg Kontrolpanel og administrative værktøjer .
    12

    Kig over det vindue der kommer op viser forskellige ikoner som valgmuligheder. Dobbelt-klik på det lille ikon, der viser to udråbstegn og et spørgsmålstegn med titel af Logbog.
    13

    Læs gennem de forskellige kategorier , der repræsenterer visse funktioner på din computer. Klik på nogen af ​​dem , og du vil blive givet en liste over begivenheder , der fandt sted under hver kategori. Kategorier kan indeholde ting, der sker på Internet Explorer , Programmer eller Security.
    14

    Højreklik på nogen af ​​de begivenheder , der er anført for at få adgang til egenskaberne for hvornår begivenheden skete, eller når det var potentielt ændret. Kender dog, at højreklikke på begivenheden antager en anden begivenhed , og vil registrere den aktuelle tid i stedet for den tidligere tid. Dette kunne ødelægge beviser for , når noget skete , hvis beviser skal bevares .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix virtuel hukommelse for Free 
    ·Sådan unhide proceslinjen på computeren 
    ·Sådan holder min skærm fra Sleeping 
    ·Sådan opgraderer Windows OEM 
    ·Sådan Konverter NBU til VCF 
    ·Sådan bruges en Toshiba Recover disk på en anden comp…
    ·Sådan Skift File Icon 
    ·Windows host -fil Problemer 
    ·Sådan gendannes et logisk drev 
    ·Hvordan at slippe af opdateringen Notification Shield 
      Anbefalede Artikler
    ·Windows XP Hourglass vil ikke gå væk efter opstart 
    ·Sådan Capture & Kontroller Serial Trafik 
    ·Sådan oprettes visitkort på en Mac 
    ·Sådan oprettes VMDKs i Mac OS'er 
    ·Hvad er Registry Cleaner i Windows XP 
    ·Hvordan man laver et hjerte med skrifttypen Symbol 
    ·Sådan fjernes Windows XP Activation Key 
    ·Sådan Sluk MDS -processen på en Mac 
    ·Sådan Find Slettet Historie på en Mac 
    ·Sådan deaktiveres Task Bar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com