| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Fix en Win32 Fejl
    En Win32 fejl er en standard computer fejl, der opstår primært på computere, der bruger Windows-versioner 95 , 98 og 2000, og ofte i løbet internetbrug . Når computeren får en Win32 fejl , det program, fejlen opstod i ophører med at arbejde, og du ikke er i stand til at bruge funktionen på din computer. Den fejlmeddelelse for en Win32- fejl hedder det: " Win32 Services har fundet en fejl og afsluttes ". Hvis du hele tiden får den Win32 fejl på dit system, kan et par tweaks at eliminere problemet. Instruktioner
    Install Updates
    1

    Installer opdateringer, der kan være tilgængelige for dit Windows-system. For at finde og installere tilgængelige opdateringer , skal du åbne menuen "Start" , klik på "Alle programmer" og vælg " Windows Update" fra menuen. Klik på "Ja " for at bekræfte handlingen, hvis du bliver bedt om .
    2

    Vælg " Søg efter opdateringer " i venstre rude i "Windows Update" vinduet. Klik på " Vis tilgængelige opdateringer " og " driveropdateringer " for alle de enheder, der er installeret på din computer. Opdateringer vises i listeform.
    3

    Klik på hver driver opdatering, du vil installere på din Windows-systemet og trykke på " Install " knappen. Hvis du bliver bedt om at bekræfte handlingen , eller indtast administratoradgangskoden , så gør det , og klik på "OK". Opdateringerne til dine enhedsdrivere er nu installeret på dit system.
    Fjerne virus
    4

    Kør dit antivirusprogram s virusscanning på dit system. Dette er normalt opnås ved at åbne programmet og klikke på et "Scan Now" eller "Start Scan " knappen på hovedskærmen. Den virus scan finder og fjerner filer, der er tilknyttet vira, der er på dit system. Hvis du ikke har et antivirusprogram installeret på dit system , det er nok en del af problemet , og du bør installere en til kontinuerlig antivirus beskyttelse.
    5.

    Download og installere en registreringsdatabasen renere . Flere er tilgængelige for download gratis på CNET.com .
    6

    Kør registreringsdatabasen renere på dit system. Ligesom virus scan software, er registreringsdatabasen rengøringsassistenter normalt startes ved at klikke på en knap på forsiden. Den registreringsdatabasen renere finder og sletter eventuelle resterende filer, der er blevet efterladt i systemet registreringsdatabasen af antivirus -software.
    Luk Havne
    7

    Åbn computerens registreringsdatabase editor ved at gå til "Start " menuen og klikke på "Kør" valgmulighed. Når " Kør" åbnes , skriv " regedit " og derefter trykke på "Enter " for at åbne Registreringseditor på skærmen.
    8

    Klik på mappen " HKEY_LOCAL_MACHINE " for at vise dens indhold. Gå derefter til "SYSTEM "> " CurrentControlSet "> " NetBT " og klik " Parametre ". Dobbeltklik på " TransportBindName " komponent for at åbne det og derefter slette alle oplysninger i " Værdidata "-boksen , og klik på " OK ".
    9

    Gå til" SOFTWARE "mappe under " HKEY_LOCAL_MACHINE "-tasten , derefter til " Microsoft " og klik på" Ole ". Dobbeltklik på " EnableDCOM , " ændre " Værdidata "fra "Y " til " N" og klik på " OK".
    10

    Genstart computeren, og de ​​ændringer, du har foretaget i registreringsdatabasen bør træde i kraft . Med havne lukket , bør Win32 fejl stoppe .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding NVRAM 
    ·Sådan deaktiveres et diskettedrev i Windows 
    ·Sådan Set Gnutella Turbo 
    ·Hvordan man gør en systemgendannelse til Windows 98 
    ·Hvordan man laver en Picture CD på en Dell Computer 
    ·Sådan Fjern øvre og nedre filter i en cd-rom Registry…
    ·Sådan redigeres en fil ved hjælp Root Privilege 
    ·Sådan gendannes et administratorkodeord i WinXP 
    ·Hvad er en Hidden Object & Skal jeg bekymre dig om det 
    ·Windows til Windows File Conversion 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter XVID til DVD på en Mac 
    ·Sådan Udvid Volumes Brug Veritas Volume Manager 
    ·Sådan oprettes en smart postkasse ulæste Mail i Mac O…
    ·Sådan oprettes et Extended Logic Partition i Linux 
    ·Sådan tilføjes et vindue til en betonvæg 
    ·Sådan fjerne en System Administrator Password i en Mac…
    ·Hvad er meningen med Buffer 
    ·Sådan Network Med en Mac 
    ·Sådan Format Windows på en Dell Inspiron 9300 
    ·De typer af Unix Shells 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com