| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Caulk Exterior Windows
    Sealing udvendige vinduer skærer opvarmning og afkøling omkostninger , afviser fugt for at forhindre råd og afskrækker myrer og andre insekter. Bruge en eftermiddag med en fugepistol kan betyde store besparelser på fremtidige utility regninger og reparation eller udskiftning omkostninger dit dyre hjem vinduer . Anvende caulk er en forholdsvis simpel proces, som alle kan gøre med lidt tålmodighed . Tag et par ting i betragtning, før du begynder din caulking projekt. Ting du skal
    Chisel eller skruetrækker
    Fugepistol
    Container vand
    lille håndklæde
    Caulk
    Vis Flere Instruktioner
    Opkøb Caulking Supplies
    < br > 1

    at vælge den rigtige form for caulk kan challengeing da der er snesevis . Check med dit vindue producenten for specifikke anbefalinger , eller følg et par simple retningslinjer. Hvis du planlægger at male overfladen, der skal tætnes , bruge almindeligt gammeldags malers caulk , som er langt den billigste og nemmeste at bruge.
    2

    Vælg et caulk for pre- malet eller ikke-at -være- malede overflader, der er mærket til døre og vinduer i en farve, der komplementerer dine vinduesrammer.
    3

    Køb ene rør per vindue , plus ekstra . Hvis du er nybegynder , vil du bruge mere end du tror. Køb en mellemlang -grade fugepistol . Det bør være tunge , men overkommelig. Få en med et rør cutte - som regel et hul ved aftrækkeren - . Og folde stål sonde
    laste op
    4

    Skær rørenden at skabe en åbning om størrelsen af ​​den gennemsnitlige forskel skal udfyldes . Hvis det er for lille , vil det medføre en opbygning af tryk med rodet resultater. Hvis det er oo stort, vil det medføre en overflod af tætning og efterlade en rodet leder segl
    5

    Brug folde sonde - . En lille sølvtråd fastgjort med en nitte under tønde pistolen - at stikke folieforseglingen på røret ved at stikke den ned i dysen , indtil du føler pres og en svag pop eller rive
    6

    Træk stemplet hele vejen tilbage ved at slippe tommelfingerknap . , og indsæt røret. Skub stemplet op stram, og giver på aftrækkeren en lille klem. Du bør se caulk stiger i dysen.
    Anvende caulk
    7

    Fjern gamle caulk hvis nødvendigt med en træ mejsel eller flad skruetrækker . Fjerne eventuelle fremmedlegemer og løst snavs eller mørtel. Fyld en lille beholder med vand og holde et håndklæde handy. Begynd ved tthe indersiden af ​​rammen og arbejde fra top til bund for at undgå griseri . Caulk alle synlige sømme , så man undgår samlinger , der skal åbnes.
    8

    Hold konstant pres på aftrækkeren. Tryk tommelfingeren knappen for at aflaste trykket , hvis caulk er overfyldte. Tillad en lille afrundet perle at opbygge , og forsøge at få hver linje fra hjørne til hjørne i et enkelt bevægelse.
    9

    arbejde hver søm ved at fugte en pegefinger og trække den ned linjen til kompakte kalfatring i leddet , og fjerne det overskydende . Vask overskydende slukket med vand . Holde fingeren våd er nøglen til en glat finish .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man opbygger Framing for udvendige vinduer 
    ·Sådan ændres startrækkefølgen på en Dual Boot Syst…
    ·Sådan Stop Windows Installer Service 
    ·Hvordan gør jeg lydisoleret Window Jalousies 
    ·Sådan installeres Windows helt fra bunden 
    ·Sådan ændres proceslinjen til White 
    ·Sådan opdaterer Diskdefragmentering 
    ·Sådan Set Up en Windows Server POP3 
    ·Sådan bruges Systemgendannelse når du starter en comp…
    ·Sådan Slå fil Extensions 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstallere iTunes på XP 
    ·Sådan testes , at din Mac RAM Arbejder 
    ·Sådan slettes en værdi fra registreringsdatabasen i W…
    ·Sådan installeres en HP printer til en Mac 
    ·Hvordan man opbygger en ny åbning for en udskiftning W…
    ·Hvordan tilføjer jeg en profilbillede til min Facebook…
    ·Sådan ændres en Sound Device for Flash Linux 
    ·Sådan aktiveres USB & Serial porte 
    ·Sådan ændre tilladelser i Windows Vista 
    ·Sådan installeres Windows 95 Upgrade Som en ren instal…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com