| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad sker der med en fil, der er blevet slettet i Windows Stifinder
    ? Windows-brugere køre Windows Stifinder hele tiden. For eksempel faktisk "Denne computer " ikonet lancerer Windows Stifinder, og viser alle diskdrev tilsluttet computeren . De fleste mennesker finde filer ved hjælp af dette værktøj. Når du sletter en fil i Windows Stifinder , computeren normalt flytter filen til en særlig mappe kaldet papirkurven. Men nogle gange Windows Stifinder sletter filen i stedet for at flytte den til papirkurven. Hvad sker der med en fil slettes i Windows Stifinder afhænger af beliggenhed, størrelse , og omstændigheder i sletningen. Historie

    papirkurven findes i mange tidligere versioner af Windows , startende med Windows 95 . Windows papirkurv ligner en lignende hjælpeprogram, der eksisterer på Macintosh før 1995 kaldes papirkurv . Papirkurven tillader brugere at gendanne slettede filer , mens du browser i Windows Stifinder. Det har fungeret på samme måde gennem årene hele vejen til Windows Vista og Windows 7 .
    Function

    papirkurven vises som en mappe på Windows-skrivebordet med billede af en tom eller fuld papirkurven. Når en fil er slettet fra Windows Stifinder, bliver filen flyttet til en skjult mappe på harddisken og vises i papirkurven. Hvis du har brug for at gendanne filen til dens oprindelige placering , skal du dobbeltklikke på " Papirkurv "-ikonet fra skrivebordet i Windows , så højre -klik på den fil, der skal gendannes , og vælg " Gendan".
    < br >
    Identifikation

    rigtige navn på papirkurven mappe på harddisken afhænger af, om det er formateret som FAT32, som anvendes i Windows 95 og Windows 98 eller NTFS, hvilket er bruges i Windows NT og nyere versioner af Windows. I FAT32 , er den reelle placering af papirkurven en skjult mappe kaldet genanvendt. I NTFS før Vista, bosat papirkurven i en skjult mappe kaldet RECYCLER . I Vista og Windows 7 , blev navnet på den mappe ændret til $ Recycle.bin .
    Warning

    Ikke alle filer slettes i Windows Stifinder ender i papirkurven bin . Filer fra flytbare medier såsom USB pen drev og bærbare harddiske bliver slettet, når de er slettet . Filer , der er bosiddende på netværksdrev bliver slettet, når slettes. Filer, der er slettet af noget andet end Windows Stifinder ikke ender i papirkurven enten. For eksempel får filer slettet via andre programmer , Windows dialogbokse , eller kommandoprompten slettes uden at gå til papirkurven. Endelig får filer, der er for stor eller opholde sig på drev med lidt ledig plads slettet af Windows for at forhindre harddisken løber tør for plads.
    Ekspert Insight

    selv hvis de filer , du har brug gendannet , vises ikke i papirkurven , kan mange eftermarkedet forsyningsselskaber gendanne slettede filer . Dette er muligt , fordi når en fil bliver slettet , dets indhold stadig er bosat på harddisken uden Windows peger på dens placering på disken. Windows sidst skriver end slettede data med nyt indhold , som sletter filen permanent .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Arranger sange i alfabetisk orden på Windows Me…
    ·Hvor hen til Reset Windows Wireless 
    ·Sådan Fix en Blue Screen i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Send invitationer til Fjernsupport til Windows 7…
    ·Sådan fremskynde mig Laptop Mouse 
    ·Sådan gendannes min adgangskode Files 
    ·Hvordan at slippe af Meebo 
    ·Sådan Slut Via en konsol port til en Terminal Server 
    ·Sådan Fix Microsoft Installer 
    ·Sådan Optimer en NTFS Partition 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan synkroniseres Quicken 
    ·Sådan fjernes nøgler i registreringsdatabasen for en …
    ·Sådan dele en forbindelse fra en Mac til en Xbox 
    ·Sådan Clean Up Windows installerer 
    ·Sådan Find My Network Key til Win Mobile 
    ·Sådan oprettes en WMV-fil på en Mac 
    ·Sådan Skift størrelse på Computer Ikoner 
    ·Sådan ændres dato og klokkeslæt i et HPUX SST 
    ·Hvordan man bruger Remote Assistance med en MSN Live ID…
    ·Sådan synkronisere filer fra en bærbar computer på e…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com