| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Udvendige vindue behandlingsmuligheder
    Mange mennesker tænker på vinduet behandlinger strengt som et interiør design element . Prøv at klæde ydersiden af ​​dine vinduer også . Udvendige vindue behandlinger tilføre værdi , bremse appel og sikkerhed til ethvert hjem --- fra en folkloristisk bungalow til en formel ejendom. Gå et skridt videre maling og landskabspleje ved at indarbejde en af ​​disse dekorative og praktiske udvendige vindue behandlingsmuligheder. Solar Shades

    Udvendig sol nuancer giver en løsning for problemer forbundet med de barske virkninger af solen. Solar skygge stof består af et tætvævet vinyl - belagt polyester garn, der bevarer udsigt til ydersiden og modstår års udsættelse for elementerne. Denne udvendige vindue behandlingsmulighed vil gavne hjem i enhver region , hvor varme og sol er et problem. Udvendige sol nuancer reducerer indvendige temperaturer, blænding og stof fade . Motoriseret sol nuancer operere fra en fjernbetjening sender eller trådløs vægkontakt og kommer i en bred vifte af farver til at koordinere med enhver maling eller udvendig finish.
    Bermuda Skodder

    Udvendig skodder udføre flere praktiske formål , såsom beskyttelse af et værelse fra sollys , regn og vind . Et dekorativt og funktionelt type udvendige vindue behandlingsmulighed er Bermuda eller Bahama lukker. Disse skodder tilføjer et strejf af troperne til enhver arkitektonisk stil. Bermuda stil dækker et enkelt vindue med én lukker panel. Det træ louvered lukkeren aktiveres med et hængsel på toppen. En arm eller arme tjener til at understøtte bunden af ​​udløseren, magten det til en åben position.

    Markiser

    Fortelte henvise til en baldakin anbragt eller overhæng til den udvendige væg af en bygning . Markiser er en konventionel udvendige vindue behandlingsmulighed bruges til at skygge vinduer og beskytte indgange yderdøre fra vejret . Metal og lærred markiser kan ses pryder private boliger og detail bygninger. De optrækkelige lærred gårdhave dækning er en populær , moderne version af den traditionelle vindue lærred fortelt. I stedet for at dække et enkelt vindue eller en dør , disse markiser span og beskytte hele bredden af ​​et udendørs underholdende plads .
    Metal Roll -Down Skodder

    Metal roll -down skodder tilbyde beskyttelse mod lys, lyd, ubudne gæster og vejret . Skodder eller nuancer af denne sort er almindeligt forekommende på mange europæiske lejligheder og huse . Metal skodder er ikke så æstetisk tiltalende som andre typer af udvendige vindue behandlingsmuligheder , selv nye farver og designs gør dem til et stadig mere attraktivt valg for boligejere. Metal roll -down skodder, typisk udstyret med manuelle krumtappe, kan udstyres med en elektrisk motor til nem betjening. De fleste metal skodder er fremstillet af heavy -duty aluminium eller letvægts stål.
    Iron Window Accents

    Dekorative jern accenter låne Old World appel til vinduerne i enhver form og størrelse. Disse udvendige vindue behandlingsmuligheder er tilgængelige i en række forskellige materialer, fra smedejern til aluminium eller ekstruderet high -density skum. Vælg enkle eller uddybe design , der passer til arkitekturen i dit hus. Producenter tilbyder en række standard stilarter og finish , plus brugerdefinerede kreationer. Autentiske jern vindue accenter tjener et dobbelt formål --- de øge skønhed og sikkerhed udvendige vinduer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres tilbage, hvis alle filer nu er Open med …
    ·Sådan fjernes Genuine Windows Validation på Windows 7…
    ·Sådan aktiveres DMA i HP-computere 
    ·Sådan Færdiggøre et kamera dvd på en computer 
    ·Sådan oprettes en Monthly Printable kalender for Free 
    ·Sådan Flyt Mine favoritter til et netværksdrev 
    ·Hvordan laver man en gammel version af Windows Standard…
    ·DIY Basement Window Wells 
    ·Sådan tilpasser Colors of proceslinjen til Windows 
    ·High Contrast Theme Årsager skærmproblemer i Internet…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Automatiske opdateringer med en Regi…
    ·Sådan gør Genvej Arrow forsvinde i Windows 7 
    ·Hvordan Vinyl Windows og Siding påvirker miljøet 
    ·Hvordan vælger Standard Programmet på en Mac 
    ·Sådan installeres SSL-certifikat på Linux 
    ·Sådan Konverter SDF til Mol2 
    ·Sådan deaktiveres Genvejstaster i XP 
    ·Sådan Fix en Dell 926 , der ikke udskrives fra Vista p…
    ·Sådan bruges Labelflash på Toshibas 
    ·Hvor hen til Reset Windows XP Security 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com