| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan kan jeg aktivere Desktop Sharing
    ? Desktop deling er et kraftfuldt værktøj, computer ejere kan bruge til at få hjælp, når de har brug for det. Ved at aktivere deling af skrivebordet , kan computer ejere tillade støtte teknikere , teknisk dygtige familiemedlemmer og andre til at se deres skærme , og det kan være en stor hjælp for dem, der forsøger at fastslå årsagen til computer problemer. Fra problemer med virus og spyware til problemer med installation af software, kan desktop deling være en stor hjælp . Tillade Remote Control i Windows XP

    populære Windows XP-operativsystemet indeholder en nem måde for computer ejere til at give andre adgang til deres computere. Denne fjernbetjening option kan bruges af help desk-personale , computer fabrikanter og andre til at diagnosticere og løse fælles edb-problemer uden nogensinde at forlade deres skriveborde . Nogle computerproducenter slå denne funktion som standard til at foretage tekniske tjeneste opkald nemmere, men selv hvis det ikke er aktuelt konfigureret tænder den er let.

    Simply højreklikke på "Denne computer" ikonet på skrivebordet , og vælg "Egenskaber" fra menuen. Kig efter fanebladet "Remote" , og marker afkrydsningsfeltet , der siger " tillade brugere at oprette fjernforbindelse til denne computer. " Du kan angive, hvilke brugere der skal tillades adgang til din computer ved at klikke på "Vælg fjernbrugere " knappen. Begrænsning af adgang på denne måde sikrer, at kun brugere, som du vælger , vil være i stand til at få adgang til din pc.
    Instant Messenger og Desktop Sharing

    Dem, der bruger Office Communicator 2007 kan også konfigurere deling af skrivebordet til at hjælpe med at løse fælles edb-problemer for deres brugere . For at begynde at dele dit skrivebord fra en eksisterende IM -session , skal du blot højreklikke på "Kontakt List ", og derefter højreklikke på navnet på den kontakt, som du vil dele din skærm. Når brugeren har valgt , skal du blot klikke på " Del Mit skrivebord ". Du kan dele dit skrivebord med flere forskellige brugere , hvis du ønsker - bare følge proceduren beskrevet ovenfor for at dele dit skrivebord med hver bruger
    Go Til Assist
    < . p> Der findes også en række kommercielle produkter på markedet designet til at gøre deling af skrivebord endnu lettere og mindre kompliceret. En af de mest populære remote desktop deling produkter på markedet er at gå til Assist . Når denne simple klient er hentet og installeret, kan computeren ejere sende et link til en support-tekniker beder om hjælp , og at støtte tekniker blot klikker på linket og problemfrit forbinder til brugerens pc til at yde assistance. Support teknikere kan også indlede kommunikationen ved at sende en Gå til Assist link til den bruger, der oplever problemer. Når brugeren klikker på linket og klikker på feltet for at aktivere deling af skrivebord , vil teknikeren straks se brugerens skærm , hvilket gør diagnosticering og fastsættelse af edb-problemer meget nemmere.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Printere konfigureret til DHCP og NetBIOS…
    ·Sådan Turn My Browser Tilbage til IE7 
    ·Hvad er wininit EXE 
    ·Sådan Oplåsning Sikret trådløse forbindelser 
    ·Sådan åbne porte på Kaspersky 7.0 
    ·Sådan installeres Udskiftning Vandret skydevinduer 
    ·Sådan ændres et brugernavn Registry 
    ·Sådan gendannes Windows Installer Service 
    ·Sådan kopieres en Boot Block fra en diskette til en US…
    ·Msconfig Tips 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Microsoft Autorun 
    ·Sådan Konverter iWeb til Dreamweaver 
    ·Sådan ændres Disk i et Mac OS , mens Start Up 
    ·Sådan Fix Transformers Install Shield Wizard Fejl 1628…
    ·Hvordan kan jeg få til at køre uden at gå til menuen…
    ·Forskellen mellem Wave format & WAVEFORMATEXTENSIBLE 
    ·Hvordan at tilføje startskærmstema til Debian PPC 
    ·Sådan Fjern øvre og nedre filter i en cd-rom Registry…
    ·Fejlfinding Muligheder for Boot problemer i Microsoft W…
    ·Kan du slette Just One Thing ud af din papirkurv på en…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com