| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad Windows værktøj kan du gendanne slettede filer
    ? Hver computer , der har Windows har også en fiks indbygget værktøj til at hjælpe med disse uundgåelige tidspunkter, hvor en fil er blevet slettet , og skal bringes tilbage til eksistens . Den dejlige papirkurv har reddet mange millioner af timers arbejde til Microsoft Windows- brugere i verden. Dens aktivitet er automatisk , nyttiggørelse er enkel og den værdi, det giver , når de anvendes , er uoverskuelige. Sådan fungerer det

    Når du bruger stort set alle Microsoft Windows-computer , er der et sikkerhedsnet , at " fanger " de filer, du som bruger kan slette . Det vil holde disse slettede filer inde i papirkurven, indtil de til sidst bliver skubbet ud af for nylig slettede filer. Mens de slettede filer bor i papirkurven, de er tilgængelige for inddrivelse af brugeren til enhver tid og nemt placeres tilbage i deres oprindelige placeringer .
    Papirkurven Capacity

    som standard vil de fleste Windows- computer-systemer har en papirkurv , der har kapacitet svarende til cirka 10 procent af den samlede harddisk kapacitet . Når denne kapacitet bliver fuldt udnyttet , og flere filer slettes, vil disse nyligt slettede filer skubbe de ældste slettede filer, der opholdt inde i papirkurven. På denne måde er de første filer, der går ind i papirkurven de første filer, der skal skubbes ud, når det bliver fuld og skal til at gøre mere plads. De filer, der bliver skubbet ud bliver slettet permanent fra systemet, og kun særlige værktøjer kan inddrive dem efter dette punkt.
    Brug

    midlertidige indfangning af slettede filer i papirkurven er automatisk, og kræver intet fra brugeren for at denne handling at forekomme ved hver standard fil sletning . Genopretningen af slettede filer finder sted, når interagere med ikonet Papirkurv , som kan være placeret på Desktop ikoner af computeren. Simply dobbeltklikke på ikonet Papirkurv , og indholdet vil blive vist som en liste over de filer, der er i øjeblikket tilgængelig for inddrivelsen. Højreklik på den fil , du ønsker at komme sig, og på den resulterende pop- up -menuen til venstre -klik på ordet "Gendan " på listen. Filen er nu flyttet ud af papirkurven , og sættes tilbage i sin oprindelige placering.
    Begrænsninger

    papirkurven kan ikke indeholde et objekt ( dvs. en fil eller en mappe) , der er større end papirkurven samlede kapacitet. For eksempel har en Windows-computer -system med en 80GB harddisk som standard 10 procent afsat til papirkurven , cirka 8 GB ville være til rådighed til opbevaring. I dette tilfælde vil slette en fil mappe, der indeholder 9 GB indholdet være for store til at passe ind , og kan kun være permanent og uigenkaldeligt slettet. En anden begrænsning er, at nogle ikke- Microsoft-programmer , som du kan bruge kunne omgå papirkurven , når disse programmer slette filer fra selve programmet .
    Beyond the Bulit Tool
    p Der er snesevis af programmer til rådighed for Windows- platform, der vil give mulighed for gendannelse af slettede filer. Disse programmer er aldrig en garanti på 100 procent nyttiggørelse, i modsætning til papirkurven, men de er nødvendige , og det forklarer, hvorfor der er så mange lavet . Den iolo Search & Recover program gør et nice job nemt gå brugeren gennem processen med at søge efter " slettet permanent " filer og derefter inddrive fuld eller delvis data fra filerne. En anden genopretter program er Active @ Undelete , og en freeware værktøj er Piriform s Recuva som også gør et godt stykke arbejde , især for prisen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan aktiveres en Microsoft Windows 98 LAN Connection…
    ·Trin til Fremskynde en Computer 
    ·Sådan fjernes Print Spooler i RegEdit 
    ·Sådan Clean Installer Windows på en Sony Vaio 
    ·Sådan fjernes Sims 3 fra registreringsdatabasen 
    ·Sådan Adskil fra en havn i din Linux Server 
    ·Windows Installation og reparation 
    ·Sådan ændres Mappeikoner i Windows 
    ·Hvad er de mest energieffektive Window 
    ·HFM.exe starter ikke 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til Mount interne harddiske i Ubuntu 
    ·Hvordan man laver en start-up CD Brug af Windows XP 
    ·Sådan kopieres mit operativsystem til en cd 
    ·Sådan installeres en VMware 64 Bit Bundle på Ubuntu 
    ·Hvordan at slippe af Firewall på Windows Me 
    ·Sådan tilføjes et link til en Task Bar 
    ·Sådan ændres Startup programmer i Windows Vista Home 
    ·Hvordan man kan omgå Windows Vista Login Password på …
    ·Sådan at gendanne systemet Recovery System 
    ·Sådan Gør dit skrivebord Change Pictures hvert tredje…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com