| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Windows Password Recovery Tools
    Af alle de måder at tabe adgang til din computer , er at glemme din Windows-adgangskode nok det mest pinlige . I modsætning til virus eller systemnedbrud , er der kun én person skylden for en glemt adgangskode : dig. Heldigvis , kan dit password nemt hentes med de rigtige værktøjer . Administrator konto

    Administrator -konto på din computer er din ven. Hvis alle de andre passwords på computeren er ukendte , kan du normalt stadig komme ind i administrator konto og ændre dem . Når " Welcome" vises på din computer - den blå , der indeholder alle dine brugere - tryk Ctrl + Alt + Delete på samme tid. Dette vil bringe op den gammeldags login skærmen , hvor du kan indtaste en bruger og en adgangskode. Type " Administrator" og lade password feltet tomt. Hvis din computer er ligesom de fleste , har du ingen administrator password . Dette er et problem , sikkerhed klog, men det er bekvemt i dette tilfælde.
    Ophcrack

    Nu hvor du har adgang til din computer , kan du bruge Ophcrack at hente dine adgangskoder . Dette værktøj er i stand til at hente dine adgangskoder fra Windows registreringsdatabasen. Download softwaren (forbundet i afsnittet Ressourcer ), og køre det til at hente dine passwords . Sørg for at huske dem denne gang .
    Ophcrack Live CD
    p Hvis administrator konto hack ikke virker, kan du stadig bruge Ophcrack at hente dine passwords , vil du bare nødt til at bruge live CD i stedet for Windows-program . En Live CD er en CD stand til at starte et komplet operativsystem , perfekt til de tilfælde , hvor du ikke kan få adgang din almindelige operativsystem. Hent ISO-filen fra Ophcrack hjemmeside (se afsnittet Ressourcer ), og brænde ISO til en cd . Hvis du ikke ved hvordan man brænder ISOs til CD, tjek ISO Recorder ( også knyttet til i afsnittet Ressourcer ) .

    Når du har brændt Live CD , skal du blot indsætte cd'en i computeren og genstarte. Cd'en vil indlæse Linux uden at ændre noget på din harddisk , og vil derefter køre Ophcrack , så du kan hente dine passwords .
    Kvalitet Passwords

    Mange tror, ​​den bedste kvalitet password er en tilfældig sekvens af tal . Mens dette er sværere for maskiner til at knække end kosttilskud baseret på ord , det er også meget sværere at huske --- irritation af hvilke du uden tvivl bekendt med, hvis du nogensinde har mistet din adgangskode. Hvis du har brug for et stykke papir til at huske din adgangskode, skal du bruge en anden adgangskode .

    En nem måde at lave en adgangskode, der er nemt for dig at huske og svært for maskiner til at gætte , er at bruge et mønster , du ofte brug . For eksempel, " fakeperson@fakemail.egg " er en lang, let at huske password , der indeholder symboler. Eller brug et telefonnummer : "( 123) -456-7890 " eller noget lignende , der også er temmelig lang og inkluderer symboler. Eksperiment , men sørg for du kan huske fremtidige passwords.
    Skrive det ned

    Det sikreste sted at opbevare en adgangskode er i dit sind. Når det er sagt , hvis du absolut skal skrive din adgangskode ned, ikke bare forlade det på en gul seddel på din skærm. Hold det et sikkert sted , såsom en låst boks eller et pengeskab. Selvom det kan være irriterende at grave op adgangskode hver gang du har brug for det , vil irritation hjælpe dig med at huske . Den fysiske sikkerhed låst boks vil holde adgangskode sikker .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at vide, hvis din pc har Sikkerhed 
    ·Sådan fjernes Outside Storm Windows 
    ·Hvordan afinstallerer jeg Norton Software Helt 
    ·Sådan slettes mapper fra mine favoritter 
    ·Sådan Undelete Ved hjælp af en Disk Editor 
    ·Sådan oprettes en adgangskode Reset Disc i Windows 7 
    ·Sådan Slet My Seneste dokumenter Historie 
    ·Hvordan man genkender Win32 Application 
    ·Sådan Genopbyg operativsystemet på en HP Pavilion 
    ·Sådan bruges Systemgendannelse til at fortryde ændrin…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruges DD at klone et harddisk 
    ·Sådan aktiveres Bluetooth-enhed i Samsung X11 
    ·Sådan installeres Internet Information Manager Snap -I…
    ·Sådan kopieres en Boot Sector CD til harddisk 
    ·Sådan gendannes en XP Operating System 
    ·Sådan Find Macintosh Applikationer 
    ·Sådan gentildeler Computer Drive Letters 
    ·Sådan Burn flere kopier ved hjælp Nero 
    ·Sådan redigeres registreringsdatabasen filer til en Wi…
    ·Hvordan skal tjekkes PC hukommelse i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com