| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor kan jeg ikke ændre min baggrund på skrivebordet
    ? Desktop baggrunde er en fantastisk måde at vise kreativitet og individualisme i et corporate aflukke , især en, der begrænser personlige effekter. Det kan være virkelig frustrerende, når du opdager, at denne bit frihed ikke længere virker for dig. Der er mange grunde til , at dette ikke længere virker , og ikke en hel masse gode grunde til at dette kan ske . Den bedste måde at løse dette problem er starten ved at identificere , hvorfor du ikke længere kan ændre dine baggrunde. Konkurrerende programmer

    Mange grafiske programmer , og nogle browsere har særlig sikkerhedssoftware integreret i dem til at beskytte deres indhold og billeder fra at blive manipuleret eller kopieres. Selv om disse programmer er aktive , vil de forhindre alle forsøg på at skærmbillede billeder indstilles desktop baggrunde eller bruge tredjeparts software , der fanger medier. Du skal helt lukke disse programmer ud og kontrollere Program Manager til at sikre, at de ikke kører i baggrunden.
    Network Security

    Windows NT versioner samt Windows 98 og derover har networking sikkerhedsfunktioner til at blokere brugere uden tilstrækkelige rettigheder fra indstilling skrivebordets baggrund . Årsagen til dette er en sikkerhedshul der eksisterer som ville give kyndige brugere at udnytte dette til at foretage andre uautoriserede ændringer på computeren . Den eneste måde omkring dette er at kontakte din nærmeste leder eller din it-service for at få tilladelse , eller få dem foretage ændringen for dig.
    Ophavsretligt beskyttede billeder

    en udokumenteret funktion i Windows Vista og Windows Media Center 9 og derover omfatter yderligere beskyttelse af ophavsretligt medier. Billeder, der har disse flag aktiveret vil forhindre dig i at lave kopier , indsætte dem i dokumenter , der linker til dem og endda indstille dem som baggrund på skrivebordet . Hvis du gør eget billedet , har du altid mulighed for at åbne den med en tredjepart editor såsom PaintShop og gemme billedet som en jpeg eller gif , der ikke indeholder sikkerhedsoplysninger.
    Vira < br >
    p Der er mange vira, der udnytter din computer og i realiteten låse dig ud af visse områder. Der er en exploit i Windows , som kan bruges til at få kontrol over visse områder af din computer. Hvis du bemærker andre symptomer eller områder kan du ikke få adgang , bør du straks behandle din computer og netværk for virus. Dette omfatter opdatere din virus software fra en sikker eller pålidelig kilde. Hvis du har problemer med at gøre dette på grund af virus , downloade en gratis virus software og opdaterer såsom AVG til et flash- drev og køre det fra den pågældende enhed.
    Image erstatning
    < p> Hvis du har skriverettigheder ( du kan gemme filer ) på din computer , kan du ændre enhver baggrundsbillede. Du skal finde den mappe, hvor det aktuelle baggrundsbillede er gemt. Dette kan gøres ved at højreklikke på billedet og finde mål eller køre en søgning fra startmenuen. Når du har fundet det billede , erstatte det med din nye baggrund , som du har omdøbt at være identisk med den gamle. Denne effektivt erstatter den gamle uden at skulle gå gennem din netværksadministrator og spilder sin tid.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean Installer WinXP på en Dell4700 Machine 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Display Driver 
    ·Sådan installeres Pella Windows 
    ·Sådan sikkerhedskopieres og gendannes med en ekstern h…
    ·Sådan Clone en harddisk på en mindre Drive 
    ·Sådan gemme en webside som en genvej 
    ·Sådan oprettes et ikon Genvej 
    ·Sådan Reparation netværksforbindelse 
    ·Sådan Slet Windows PowerShell 
    ·Sådan tilpasser et Cursor 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan copy & paste noget ved hjælp af betjeningsknapp…
    ·Sådan Block AdWorldMedia 
    ·Sådan tilføjes Opdater for et værktøj Bar 
    ·Sådan deaktiveres en Screen Saver i Netflix 
    ·Sådan Clean Up Your Computer Temp 
    ·Sådan installeres et nyt vindue uden at fjerne gamle r…
    ·Sådan Restore Default Mappeindstillinger 
    ·Sådan deaktiveres Unødvendige Windows processer i Vis…
    ·Hvordan at vide , hvis ReadyBoost Arbejder 
    ·Sådan Set Up Windows til Legally Blind 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com