| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor Windows holde øge My Virtual Memory
    ? Microsoft Windows eller Office -brugere i sidste ende vil opleve " Systemet mangler virtuel hukommelse " fejlmeddelelse. Typisk, når "OK "-knappen er klikket anden meddelelse vises informere dig om, at Windows er at øge størrelsen af ​​din virtuelle hukommelse. Denne afbrydelse samt den virkelighed, at dit system ser ud til at være aftaget bringe frustration niveauer en høj nok punkt, hvor en bruger vil opsøge bidrage til at afhjælpe dette problem. System Memory

    Computers, beskæftiger to typer hukommelse , RAM , hvilket er høj hastighed , arbejdshukommelse , som mister sit indhold når systemet er lukket ned og opbevaring hukommelse, hvilket er langsommere , men permanent . RAM-hukommelsen er, hvor din computer kopierer de nødvendige filer fra både dit operativsystem og dine programmer til at arbejde med dem i den hurtigste medium muligt. Men RAM er en begrænset ressource , og når operativsystemet er indlæst, sammen med de andre stykker software , der automatisk load , som i anti- virus software, er meget lidt RAM tilbage at gøre arbejdet med . Hertil kommer, at entry level systemer giver kun minimale mængde RAM nødvendig, og dette er en opskrift på problemer.
    Virtuel hukommelse

    Virtuel hukommelse er en udvidelse af den RAM , hvor alle oplysninger, der ville have været manipuleret i RAM vil nu blive skrevet til en harddisk forhindrer en ud af hukommelse krak . Mens dette lyder som en perfekt løsning , er harddiske betydeligt langsommere end RAM forårsager systemet til at bremse ned, når hver operation er skrevet til og derefter læse tilbage fra harddisken. Under installationen af ​​Windows et fast beløb af plads på harddisken er reserveret til virtuel hukommelse . I tilfælde, hvor en bruger er stærkt afhængig af virtuel hukommelse til at fortrænge sin RAM, vil det reserverede plads på harddisken i sidste ende løber ud og " Dit system er lav på virtuel hukommelse " fejlmeddelelse vises .
    KAYAK Solutions

    bedste løsning til at reducere forekomsten af ​​dette problem er at tilføje den maksimale mængde RAM dit system kan rumme. RAM er relativt billigt , og performance boost , at denne opgradering vil skabe kan være slående i systemer bygget med et minimum af RAM. Der er to begrænsninger for mængden af ​​RAM, der kan føjes til et system , hardware og Windows begrænsninger. De hardware begrænsninger er indbygget i systemets bundkort og fastslå, hvad disse grænser er kræver bundkortet brugermanual. Hver version af Windows har en anden maksimale mængde hukommelse , der kan bruges . I situationer, hvor systemets RAM er allerede maxed ud, tage et hårdt kig på hvilke programmer der automatisk indlæsning under Windows opstart . Strip ud af noget , der ikke er afgørende for din computer sikkerhed og drift , genstarte systemet og evaluere systemets ydeevne . Den sidste mulighed er at sætte den virtuelle hukommelse grænser manuelt aldrig overstiger mængden af ​​RAM systemet har installeret.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at nulstille en adgangskode på en Dell Inspiro…
    ·Sådan kopieres en DVD på Windows Media Center 
    ·Sådan fjernes Metadata 
    ·Eclipse -baseret Oracle Tools 
    ·Sådan Tilføj & Fjern Startup Opgaver 
    ·Hvordan man åbner en port på en Linksys EZXS55W 
    ·Sådan Monitor Bluetooth Trafik 
    ·Sådan Tilslut en Server 2003 Domain Controller til int…
    ·Hvordan man gør Virtual Memory Defragmenter 
    ·Sådan får Snap til at arbejde i Win 7 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at finde og fjerne Startup Programs 
    ·Sådan fjernes Automatiske opdateringer fra systembakke…
    ·Hvordan man kan kontrollere registreringsdatabasen for …
    ·Detection Redskaber til en Memory Leak i Linux 
    ·Sådan Paint Casement Windows 
    ·Sådan oprettes Windows XP-system CD Recovery diske 
    ·Sådan ændres filnavnet i Unix 
    ·Sådan geninstalleres SP3 
    ·Tips om Skæring Door & Window Casing 
    ·Sådan deaktiveres Auto-udfyld i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com