| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvad er Kernel32.dll
    ? Kernel32.dll er en fil til stede i 32-bit versioner af Microsoft Windows-operativsystemet , som Microsoft Windows XP og Microsoft Windows 2000. Det er vigtigt for den korrekte funktion af operativsystemet , og er en af ​​de filer , der indlæses , når operativsystemet startes. Dens formål er at lave et system tilgængelige funktioner til programmer. Den . Dll i slutningen af ​​filens navn er en forkortelse for " Dynamic Link Library" , en slags fil, der indeholder kode, der bruges af andre programmer, men som ikke kan køre af sig selv . Beliggenhed

    I Microsoft Windows XP , er kernel32.dll filen i system32 mappe på computerens boot-drev , hvilket gør stien til filen C: \\ WINDOWS \\ system32 \\ kernel32.dll på de fleste systemer . Den system32 mappe indeholder denne fil og andre filer , der er afgørende for operativsystemet .
    Function

    kernel32.dll fil indeholder kode, der kan bruges af andre programmer . Denne kode giver programmer adgang til systemets funktioner, såsom at starte og standse processer, memory management og basic input /output .
    Potentielle risici

    På en normal system, kernel32.dll filen ikke udgør nogen risiko. Som en del af 32-bit Microsoft Windows-operativsystemer , er den fil ikke skadeligt for computeren på nogen måde. Hvis denne fil slettes , vil den blive erstattet af Windows File Protection , forklarede lige nedenfor.
    Windows File Protection og Kernel32.dll

    32-bit Microsoft Windows-operativsystem systemer gør brug af en tjeneste kaldet Windows File Protection for at forhindre ændring og sletning af systemfiler. En sikkerhedskopi , der indeholder kendte gode versioner af systemets filer som kernel32.dll holdes for denne service , som ligger på C: \\ WINDOWS \\ system32 \\ Dllcache på de fleste computere, der kører Microsoft Windows XP. Hvis brugeren eller et program sletter , ændrer eller overskriver denne fil , vil Windows File Protection straks gendanne det fra sikkerhedskopien.
    Vira og Kernel32.dll

    Fordi af Windows File Protection og den måde , at 32 -bit Microsoft Windows-operativsystemer er udformet , kan virus ikke under normale omstændigheder , slette , ændre eller udskifte kernel32.dll fil eller andre systemfiler. Nogle vira, der foregiver at være systemfiler , for at undgå sletning , kan bruge dette som deres filnavnet. Fordi der ikke er to filer i en mappe , kan have samme navn , er denne fil ikke behøver at eksistere uden for system32 og Dllcache mapper. Medmindre en bruger opretter en kopi af denne fil eller opretter en anden fil med samme navn ( i en anden mappe ) , en ekstra kernel32.dll er ganske sikkert en virus eller anden malware.
    Fejl i forbindelse med Kernel32.dll

    Denne fil og nogle andre system filer er indlæst i en beskyttet del af computerens hukommelse til brug af andre programmer. I sjældne tilfælde kan et program forsøger at overskrive det beskyttede hukommelse område, som kan udløse et systemnedbrud , hvilket får systemet til at vise en fejlmeddelelse i hvid tekst på en blå baggrund, eller at genstarte sig selv. Fejl som disse kan være forårsaget af inkompatibel software , men er sjældne . Hvis du modtager en af ​​disse fejl og for nylig installeret ny software , kan du prøve at afinstallere den nye software eller ajourføring af det til en nyere version . Software beslutningstagere ofte frigive opdateringer til deres software til at rette fejl .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Window Styles for Home 
    ·Sådan deaktiveres Windows Security Notification 
    ·Gør det selv: Hjem Window Replacement 
    ·Insight DVR Specifikationer 
    ·Sådan gendanne slettede mapper 
    ·Hvordan skal tjekkes Installerede drivere til Windows 7…
    ·Hvordan kan jeg Mull To aluminiumsvinduer Together 
    ·Den juridiske størrelse for en Egress Window 
    ·Hvordan skal tjekkes for nye versioner af tidligere gem…
    ·Sådan nulstilles en Windows 98 Password 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes en Windows Installer Patch 
    ·Sådan bruges en iMac Connect360 Board 
    ·Sådan installeres Ubuntu på en Dell Inspiron 1200 
    ·Størrelsen af ​​de HP Laptop Standard genopretningspar…
    ·Hvilke programmer er inkluderet i Windows 7 Home 
    ·Sådan Slut Outlook Express 
    ·Hvad er FN -tilstand på en bærbar 
    ·Sådan Opdater Grafik til en Dell 4600C 
    ·Sådan bruges GParted Formatere en NTFS Disk 
    ·Skjulte Keyboard Tegn 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com