| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan kopieres Mine favoritter på en cd
    Oprettelse af en sikkerhedskopi af My mappen Foretrukne skal gøres af alle, der har investeret en masse tid og kræfter på at spare internetadresser , som de mener er vigtige. Denne artikel vil præsentere to forskellige metoder til at skabe et redundant backup af dine favoritter for dig at vælge imellem. Denne proces skal tage cirka 15 minutter (afhængig af størrelsen på din Mine Favoritter mappe) ikke medregnet den tid, det tager cd-brænder for at registrere oplysningerne på din cd . Ting du har brug
    Microsoft Windows-system
    cd ( eller dvd) brænder
    tom cd eller dvd skrivbar disk
    Vis Flere Instruktioner
    Sikkerhedskopiering Internet Explorer
    < br > 1

    Åbn Internet Explorer ved at dobbeltklikke på dens ikon .
    2

    Træk ned menuen "Filer" . (Internet Explorer version 7 bruger " Tilføj til favoritter " menuen i stedet for den File -menuen. i version 8 , klik på " Foretrukne" og derefter klikke på pil ned ved siden af ​​" Tilføj til favoritter ". )
    3

    Vælg " Importer og eksporter " for at starte Import og Export Wizard efterfulgt ved at klikke på "Næste" i guiden Import og eksport skærm. Hvis du har Internet Explorer 8 , skal du klikke på "Eksporter til en fil " og derefter "Næste".
    4

    Internet Explorer 8 , skal du vælge "Foretrukne" fra listen og klik på "Næste". I tidligere versioner , klik på " Eksporter Foretrukne " og " Next " og derefter på det næste skærmbillede klik på "Foretrukne" og "Næste". I versioner 7 og 8 , klik på " Next " på næste skærmbillede (alle favoritter eksporteres som standard . )
    5

    Beslut, om du ønsker at acceptere standardnavnet og destinationsmappe eller ændre det. Hvis du vil ændre destinationsmappen , klik på " Gennemse ", og navigere til den mappe , du ønsker at ekspert disse oplysninger til . Klik på " Export" i Internet Explorer 8 , eller " Next" i tidligere versioner . Klik på "Afslut " på det sidste skærmbillede .
    6

    Start din cd ( eller dvd) brænding. ( Nero er et eksempel på cd-brænding software . Windows XP og Vista har indbyggede software til at brænde CD'er med .)
    7

    Dobbeltklik på " Denne computer" ( "Computer" i Vista) . Dobbeltklik på "C: " drev og navigere til den mappe, hvor du eksporterede filen
    8

    Find den eksporterede fil og et højreklik ( holder musemarkøren over bogmærket fil) vælger. "Kopier " efterfulgt ved at lukke vinduet .
    9

    Indsæt den eksporterede bogmærke filen i cd ( eller dvd) brændersoftware vindue og følg den brændende programmets instruktionerne på skærmen .
    < br >
    Manuel Kopiering Mine favoritter Folder
    10

    Dobbeltklik på "Denne computer" (eller "Computer" i Windows Vista) og dobbeltklik på "C : " drev . I Windows XP , skal du dobbeltklikke på " Document and Settings" mappe og derefter på " dit brugernavn" mappe ( Denne mappe vil blive navngivet med dit brugernavn . ) For at se din " Foretrukne " mappe . Vælg " Foretrukne" mappe med et enkelt klik med højre museknap og vælg " Kopier".

    Vista , skal du finde " Foretrukne" mappe ved at dobbeltklikke på "C: " drev , og derefter på " brugere " mappen. Dobbeltklik på "dit brugernavn " mappe ( navngivet med dit brugernavn) , efterfulgt af " Foretrukne " mappe . Vælg " Foretrukne" mappe med et enkelt klik med højre museknap og vælg " Kopier". .

    Luk mappen vinduet .
    11

    Start din cd ( eller dvd) brænding. ( Nero er et eksempel på cd-brænding software . Microsoft XP og Vista har indbyggede software til at brænde cd'er med . )
    12

    Indsæt " Foretrukne " mappe i din cd-brænding software vindue og følg cd ( eller dvd ) brænding programmets instruktionerne på skærmen .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Put Moulding Omkring en Window 
    ·Sådan Luk en Apple -konto 
    ·Sådan Right -Click Brug af tastaturet 
    ·Sådan får du din Facebook konto på PS3 fra computere…
    ·Sådan løses Tilbagevendende Opdateringer 
    ·Gratis Windows Partition Tools 
    ·Sådan slettes Windows File Protection 
    ·Hvad er System.ini MCI 
    ·Sådan Secure Window Molding 
    ·Sådan Fix en Socket Fejl i My Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tænd kameraet på en Apple Computer 
    ·Hvordan laver sange afspilles på Windows Start Up 
    ·Sådan deaktiveres Auto Fundne printere 
    ·Sådan opgradere Windows 7 Premium til Windows 7 Profes…
    ·Sådan kører en Systemgendannelse på et ikke- Bootabl…
    ·Will Snow Leopard Work Med en Pentium 4 
    ·Sådan installeres SFTP på UNIX 
    ·Hvordan kan jeg ændre en adgangskode på min computer,…
    ·Hvordan laver ikoner fra billeder i Mac 
    ·Sådan ændres en brugerkonto Billede i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com