| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Definition af en Fritsvingende karnap
    En cantilever , i byggeriet, er, når en vandret bjælke strækker sig ud over et fundament væg. Strålen kun fastgjort i den ene ende . Strålen er stabiliseret med vægten af ​​væggen . Den del, der strækker sig frit kaldes cantilever . En karnap er en tre -sidet vindue, der strækker sig ud over den udvendige væg af et hus eller en bygning . Det midterste vindue løber parallelt med væggen og sideruder kan kasse i eller vinkel tilbage , afhængig af bugten stil. Dette vindue kaldes en karnap , fordi indefra danner formen af ​​en bugt . Historie

    Bay vinduer er blevet bygget for mere end 500 år . Ofte populariteten af ​​dette vindue stiger i tætte boligforhold , hvor omkostningerne af jord stigning og boliger tvinges opad for at få plads i kabinen . På denne måde kan karnap rage ud ydervæggen giver både et krisecenter nedenfor ekstra indvendige plads og ekstra lys for at indvendige rum .
    Funktioner

    Bay vinduer kommer i mange stilarter , det vindue typografi, der undertiden omtales som en kasse vindue i dag, er simpelthen en kasseformet version af en karnap. Når en karnap har buede vinduer , kaldes det en bue vindue . Hvis ydersiden støtte af bugten er lavet af udkragede mursten eller sten , kaldes det et karnap . De fleste karnapper har tre vinduer , men nogle har så mange som fem eller flere .

    Typer

    Der er to almindelige typer af karnapper , samt et vindue ofte kaldet en karnap , der er faktisk en noncantilevering polygonal -formet værelse med udvendige vinduer . Denne tredje stil vinduet er konfigureret direkte over fundamentet af bygningen eller hus. Det stiger fra fundamentet , og det er en del af ydervæggen , selvom det skaber en baylike plads på det indre af bygningen.

    To real karnapper både cantilever ud over den udvendige væg. En stil udkragninger lige under bunden af ​​vindueskarmen . De øvrige stil støtteben på gulvet i rummet , der har karnap.
    Window Højde Cantilever

    karnap , at udkragninger direkte under vindueskarmen kan lide med støtte spørgsmål som vægtbelastning af vinduet og vinduet tag kan hvile på konsoller . Denne stil begrænser dybden af vinduet bay og kan være noget mindre holdbare . Fra indersiden af ​​rummet med denne type karnap , vil vinduet rage væk fra den udvendige væg ved eller nær to meter over gulvet. Ingen yderligere indvendige gulvplads er opnået , selv om yderligere lys bragt i. Denne stil af vinduet indbyder et vindue sæde eller plads til dekorationer.
    Gulvhøjde Cantilever

    karnap , at udkragninger fra gulvniveau af rummet er stærkere. Normalt gulvbelægning bjælker vil strække sig ud over den udvendige væg. Dette giver mulighed for betydeligt mere belastning på overfladen projicerede over væggen . Den resulterende karnap kan være noget større , og fordi ordet bjælker rager udad, det indvendige gulv plads i rummet stiger. Dette er en væsentlig bedre design i form af tekniske belastninger. Det er også mere æstetisk tiltalende på ydersiden af ​​bygningen, da vinduerne vil ikke se afskåret eller klemt . Når bare et vindue projekter udad, kan glasset gør området vindue ser svag eller tynd, og tag af bugten kan synes at presse ned visuelt på glasset. Gulvniveau karnapper er mere udbredt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en startdiskette Online 
    ·Sådan fjernes QBasic 
    ·Sådan Fjern HP Welcome Center 
    ·Hvordan man kan omgå en logon password i Windows 
    ·Sådan Set Up Windows Stifinder Defaults 
    ·Sådan konstateres Windows 98 Service Pack 
    ·Geninstallation af Windows 7 
    ·Hvorfor Windows Search Kommando Lock Up Computer 
    ·Sådan Hæld Beton Patio omkring en kælder vindue 
    ·Hvordan man undgår Tracking cookies 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan downloader Hurtigere på Windows 
    ·Sådan Turn Off Startup Programs 
    ·Sådan konfigureres Mac til Streamyx 
    ·Sådan deaktiverer Scroll Wheel i en HP G60 Notebook 
    ·Sådan slette og geninstallere en Mac 
    ·Sådan redigeres en Registry String 
    ·Sådan Opdater driverne på en Compaq Presario S6000V 
    ·Sådan unhide en adresse Bar 
    ·Sådan vært PHP 
    ·Sådan justere skærmopløsningen i Windows 7 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com