| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Historie Microsoft Corporation
    hovedkvarter i Redmond , Washington, Microsoft ( NASDAQ: MSFT ) er en multinational computersoftware, services og løsninger selskab for forbrugere og virksomheder . Grundlagt af nuværende formand William (Bill) H. Gates III i 1975 og medstifter Paul Allen , er Microsoft kendt globalt for sin Microsoft Windows-operativsystemet og Microsoft Office suite af produkter, herunder Internet Explorer , Excel, PowerPoint og Word -programmer. Flytning ind forbrugerelektronik, Microsoft tilbyder også Xbox og Xbox 360- videospil konsoller og Zune mp3 musik enhed . Inden for underholdningsvirksomhed , opererer Microsoft MSN internetportal og MSNBC kabel-tv -nettet . I juni 2009 lancerede selskabet Bing, en ny søgemaskine , som den kalder en "afgørelse Engine ", designet til at få indsigt og viden fra internettet. Fakta

    Konsekvent rangeret af Fortune Magazine som en af " verdens mest beundrede virksomheder" og blandt de øverste 50 største selskaber i USA , Microsofts indtægter nåede 60400 millioner dollars i 2008 , hvilket førte til en nettoindtægt af 17680 millioner dollar . Opererer globalt nogle 89.800 medarbejdere arbejder i 105 lande . Microsoft gennemførte sin oprindelige offentligt lager udbud ( IPO) i 1986. Navnet "Microsoft" er synonymt med computere i populærkulturen , men denne allestedsnærværende kom på en pris. Virksomheden står kritik i USA og i udlandet for anti- trust taktik , anklaget for monopolistiske forretningsmetoder.
    History

    Microsoft kapitaliserede om behovet for et styresystem for den blomstrende personlige computer industrien. Gates udviklet programmeringssproget BASIC i slutningen af ​​1970'erne , men styresystemet DOS skabt til IBM personlig computer i begyndelsen af ​​1980'erne størknede Microsofts position. Teaming med IBM om yderligere projekter , Porte og hans team også udviklet en serie af sprog til nye IBM -systemer : BASIC , FORTRAN , COBOL , og Pascal . Da IBM-computere voksede hurtigere og mere effektivt i slutningen af ​​1980'erne , Microsoft fortsatte med at opgradere nu omdøbt MS -DOS, samtidig markedsføre systemet til andre producenter.

    Efter selskabets børsnotering i 1986 , modtog midlerne nødvendigt at øge forskning og udvikling, som førte til indførelsen af ​​Microsoft Office , et software bundle skabt til at forbedre virksomhedens produktivitet , herunder Word og Excel. Microsoft Office blev hurtigt markedsleder , langt overgår sine nærmeste konkurrenter.

    Eksplosionen af ​​internettet i 1990'erne oprindeligt fanget Microsoft off guard . Dog hurtigt genvundet med Internet Explorer ( udgivet i 1995) , en web-portal , der gav brugerne et udgangspunkt for internetaktiviteter. Internet Explorer blev de facto web hjemmeside. Microsoft også lanceret andre web ventures , herunder Microsoft Network ( MSN) . I 1996 gået selskabet med NBC at skabe MSNBC kabel News Network .

    I 1998 erstattet Steve Ballmer Gates som præsident, med Gates resterende CEO og bestyrelsesformand . Microsoft derefter udgivet Windows 98- operativsystemet, som omfattede web-baserede opgraderinger. I 2001 dukkede Microsoft XP , binde sammen funktioner i sine forbruger-og business -programmer. I 2007 udgav selskabet Windows Vista.

    Ikke tilfreds med at forlade sig udelukkende på sine operativsystemer for indtægter , Microsoft forgrenede i andre brancher, herunder mp3 -enheder , mobile operativsystemer , computerudstyr, web produkter til fjernsynet, elektronisk publicering , computerspil og computer spillekonsoller. I 2001 udgav den Xbox-konsollen og Xbox 360 i 2005.
    Bill Gates

    En af de mest genkendelige og rigeste mænd i verden , Bill Gates medstifter Microsoft og bygget det ind i en af ​​de vigtigste selskaber i erhvervslivet historie. Mens du kører dag- til-dag operationer hos Microsoft , Gates fungeret som administrerende direktør og chief software architect . Han vendte daglige ledelse over til Steve Ballmer i 2000. I juni 2006 trådte han ned som en fuldtidsansat , resterende formand for bestyrelsen. Gates skiftet til at køre Bill & Melinda Gates Foundation , der blev grundlagt i 2000. Centralt i organisationens mission er at lindre sygdom og fattigdom globalt og om uddannelsesprogrammer for børn.
    Verdens Operating System

    Microsoft Windows er virksomhedens flagskib og tegner sig for de fleste af sine indtægter. Windows-operativsystemet er næsten allestedsnærværende med computere. Ifølge en Gartner Inc. rapport citeret i The Wall Street Journal, har Microsoft en 96,6 procent markedsandel . Open source og Android styresystem udviklet af Google forventes at tage væk en lille procentdel af denne bly i fremtiden, men kun 2 til 3 procentpoint.
    Potentiale
    < p> Svarende til virksomheder over hele verden , er Microsoft tilpasning til de nye økonomiske tider. Selskabet meddelte en 6 procent nedgang i omsætningen ( 13650 millioner dollars ) i sin tredje kvartal af 2009 i forhold til året før. Også i 2009 Microsoft afskediget medarbejdere ( 5.000) for første gang i virksomhedens historie.

    Trods den dystre økonomiske billede , er Microsoft klar til at kapitalisere på sin historie om betydelige investeringer i forskning og udvikling (i alt 8200 millioner dollars i 2008). Vigtigst er 2010 lanceringen af ​​Windows 7-operativsystemet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find et gendannelsespunkt 
    ·Sådan får du din Active Desktop tilbage Efter det Gik…
    ·Sådan deaktiveres på Print Screen Funktion 
    ·Sådan fjernes en Genuine Advantage Toolbar 
    ·PowerShell Hjælp til kommandoer 
    ·Sådan Sikker fjerne unødvendige opstart Programmer 
    ·Sådan slettes Kør historie i Windows 
    ·Sådan Vedhæft en markise 
    ·Sådan deaktiveres Group Policy i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Genstart explorer.exe 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan vil udskrive billeder i Standard størrelse 
    ·Sådan Konverter AVI til MP4 til Mac 
    ·Sådan kører Windows Stifinder 
    ·Sådan Analyser en computers historie 
    ·Sådan fjernes Content Advisor password i XP 
    ·Sådan slette alle data fra en Mac-computer 
    ·Sådan oprettes en fil Association Med Mappeindstilling…
    ·Windows Installation og reparation 
    ·Sådan Beregn undernetmasken 
    ·Sådan Højrestillet pakke med førende nuller i Cobol 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com