| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan man laver en computer bruger mindre Videohukommelse
    Computer video hukommelse bruges til at vise billederne ses på en computer skærm. Nogle elementer tage mere video hukommelse end andre, med 3D grafik rendering øverst på listen. Ældre edb-systemer kan virkelig kæmpe med manglen på video memory , når de forsøger at vise store billeder og 3D grafik. I mange tilfælde kan ældre grafikkort ikke engang understøtter gengivelse af 3D-billeder. Så hvad kan du gøre? En ting, som enhver computer bruger kan gøre, er at minimere brugen af ​​video hukommelse ved tweaking flere elementer, der styres af operativsystemet . Hvad du har brug
    Edb-system
    Windows-operativsystem (selvom andre vil være lignende)
    Vis Flere Instruktioner
    1

    højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet, være sikker på at undgå nogen ikoner , som du har der. Dette vil bringe op en valgmenu . Fra denne menu , vil du ønsker at vælge "Tilpas " eller " tilpasse ", afhængigt af Windows-operativsystemet , du bruger . Andre operativsystemer vil anvende samme ordlyd . Dette vil åbne et vindue, hvor du kan justere flere forskellige typer af indstillinger.
    2

    Rediger skrivebordets baggrund indstillinger til at fjerne eventuelle billeder vises på baggrunden. Dette er en af ​​de største tweaks , som du kan gøre. I nogle operativsystemer kan du vælge ikke at have nogen baggrundsbillede og en tilpasset baggrundsfarve vil være en standard. Andre styresystemer tvinge dig til at vælge en farve . I dette tilfælde alle farver er OK, fordi det udgør en nemmere løsning for grafikkortet til at vise end et billede.
    3

    Retur til personlige menuen og vælge Windows Farve og udseende ikon. Dette vil bringe op dialogboksen Indstillinger for udseende med farveskema valg. Moderne Windows-systemer såsom XP, Vista og Windows 7 giver mulighed for at anvende gennemsigtige vindue kanter , smarte overgangseffekter grafik og andre muligheder , der virkelig bruger en masse af den video hukommelse. Den bedste mulighed for at bruge mindre grafikhukommelse her er at vælge Windows klassisk mulighed. Denne mulighed bruger den mindste mængde videohukommelse ud af alle de tilgængelige muligheder.
    4

    Vælg Skærmindstillinger fra Personalization menuen. Denne mulighed vil bringe en dialogboks, der vil tillade dig at ændre størrelsen på opløsningen på din computerskærm. Dette vil til gengæld ændre, hvordan store ting vises på skærmen . Oprindeligt du måske tror, ​​at det mindre, jo bedre. Men dette er ikke tilfældet , da det bruger mere skærmhukommelse at presse flere elementer på skærmen . I dagens computer verden, er en opløsning på 1024x768 ( eller højere) ret almindelig . Men på ældre systemer belaster for brug af video hukommelse, bør den ældre standard på 800x600 være en mulighed til overvejelse. Prøv hver af dem og se hvilken en du føler dig tryg med visuelt.
    5.

    Juster de samlede resultater af din computer for at muliggøre den bedst mulige ydeevne i stedet for den bedste grafik mulige . For at gøre dette , skal du klikke på Start- menuen i nederste venstre hjørne af computerskærmen og vælg indstilling i kontrolpanelet . Dernæst skal du vælge systemet for at få vist systemets indstillinger , og klik på " Avancerede systemindstillinger " fra opgavelisten. Dette vil åbne dialogboksen Indstillinger for ydeevne med Visual Effects valgte fane. Endelig, for at optimere systemet til at bruge mindre video -hukommelse, skal du vælge at " justere for bedste ydelse . " Dette er det sidste skridt til at sikre , at dit system er at gøre den bedste brug af video memory muligt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver bootbar Windows 98 CD 
    ·Sådan Slut Logbog til en anden computer 
    ·Sådan ændres User Mappenavn 
    ·Sådan ændres adgangskoden på en Dell C610 
    ·Sådan gendannes Windows Recycling Bin 
    ·Sådan Elevate en Game til Admin 
    ·Ting at overveje, når Udskiftning Hjem Windows 
    ·Anvendelse af User32.dll 
    ·Sådan Stop 30 andetvalg på Windows Startup 
    ·Hvordan laver man en Admin Script på Roblox 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Bestem Hvis PC hukommelse er Bad 
    ·Sådan Fix en beskadiget Registry i Windows XP 
    ·Sådan Konverter MOD filer til AVI-filer på en Mac 
    ·Sådan Turn Off the Password på en Macintosh 
    ·Sådan bruges Special Alt tegn med en bærbar 
    ·Hvordan kan jeg Lave en Windows Computer Problem 
    ·Sådan ændres Vista Premium til Ultimate 
    ·Min XP vil ikke tillade Systemgendannelse 
    ·Sådan får du adgang SQLite 
    ·Sådan Lås en XLS Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com