| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan Fix Hus Vinduer
    Fastsættelse hus vinduer indebærer omhyggelig undersøgelse af de knuste vindue og derefter bestemme den bedste måde at gøre reparation, der er nødvendig. Denne artikel vil se på flere mulige problemer, som boligejer er sandsynligt at støde på , og hvordan man kan gå om at gøre reparationen. Ting du skal
    spartel
    Ruder kniv
    Window kit
    Window points
    brækjern
    Hammer
    Straight -kantet skruetrækker
    Vis flere instruktioner
    Repair a Broken Window
    1

    Repair et vindue med glasskår ved først at trække den gamle glas. Brug et par handsker , når du fjerner alle skår . Hvis det er nødvendigt , kan en tang bruges til at udtrække meget små stykker eller større stykker, der ikke vil komme fri .
    2

    Fjern alle ruder og vinduer point. Glasuren kan fjernes med en smal spartelkniv , men det kan kræve flere værktøjer til at fjerne de punkter . Prøv først en skruetrækker og hammer . Hvis det ikke virker , skal du bruge spidstang for at få metal points fri fra træ skærf .
    3

    måle åbningen . Gå til en hardware butik og købe en erstatning stykke glas . Udskiftningen glas skal være ca 1/8 tomme til 1/4 tommer mindre end åbningen af vinduet området.
    4

    Rens og male rent træ , før du installerer glasset.
    < br > 5

    Placer nyt stykke glas i vinduet, og hold det på plads med et par vindue punkter skubbes ind i træet. Medmindre træet er meget blød , vil du sandsynligvis brug for en straight -kantet skruetrækker til at fuldføre opgaven. Når glasset er dingler i, kan du begynde at indstille vinduet punkter med en straight -kantet skruetrækker og en lille hammer. Hver side bør få mindst tre eller fire vindue point.
    6

    Påfør ruder forbindelsen med et glas kniv. Sørg for, at kit er varm , før du forsøger at ruder. Ved anvendelse af ruder, lave en pæn, ubrudt linje , som udfylder rummet mellem glasset og træramme .
    7

    Prime og male glasset til at matche trim farve resten af ​​vinduet. < br >
    Udskiftning eller Retying Window vægte
    8

    Træk fra hinanden en dobbelte vindue til at erstatte eller Retie vægtene der glider op og ned inde i væggen . Under denne proces kan du også løsrive nogen skærf , der er i fast position. Begynd med at fjerne trim , der holder vinduet på plads. Denne trim er altid placeret på indersiden af ​​bygningen, og det kan let fjernes med en lille brækjern og hammer.
    9

    Fjern den øverste halvdel af vinduet , hvis det er nødvendigt . Normalt er det ikke nødvendigt. Hvis det er malet lukket, så bliver du nødt til at tage en hobbykniv og køre bladet rundt i kanten af vinduet , indtil det kommer fri .
    10

    Træk det nederste vindue . Det vil være forbundet med tynde reb eller tunge ledning. Du har måske at løsne rammen ud, hvis vægten stadig er vedlagt.
    11

    Skru træplade , der er placeret på indersiden tarmkanalen af vinduet. Der bør være et hjul , der roterer frit placeret på toppen af ​​dette panel . Skruerne kan males over, så se nøje for at finde de to skruer.
    12

    Fjern ledningen og de to vægte. Hvis ledningen er brudt , bliver du nødt til at fiske vægten ud af væggen hulrum og erstatte rammen ledningen.
    13

    Geninstaller vægte og skærf snor . Først løber ledningen gennem hjulet på toppen af panelet . Derefter skrues de to sidepaneler ind i siden af vinduet . Sæt ledningen til det nederste vindue . Udskift vinduet trim efter det nederste vindue er på plads.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Storm Window Typer 
    ·Sådan tilføjes et domæne til et eksisterende Forest 
    ·Hvordan at omdøbe en fil i Windows 
    ·Sådan Stop programmer fra åbningen ved opstart 
    ·Sådan geninstalleres Printer Spool 
    ·Sådan aktiveres DMA i HP-computere 
    ·Sådan Find Windows identifikationsnumre 
    ·Sådan kontrolleres en Print Log 
    ·Fem vigtigste aktiviteter i et operativsystem Med hensy…
    ·Sådan gendannes en Start Menu 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Bind et billede med Cybergate 
    ·Fjernelse billedfiler fra en computer 
    ·Sådan slettes SecuROM fra registreringsdatabasen 
    ·Sådan Stop Dll filer 
    ·Sådan Vis mappe Information på en Mac 
    ·Sådan Se Afventer Windows Installer Installationer 
    ·Sådan Triple- Boot XP, Vista og Windows 7 
    ·Hvad Er MDF File Type 
    ·Bedste måde at geninstallere Windows XP Home 
    ·Sådan ændres dialogboksen Adgangskode til Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com