| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvorfor blev Microsoft i gang
    ? Bill Gates og hans oprindelige partner, Paul Allen, var virkelig visionær , når de undfanget et operativsystem , der kunne udstyre og gøre computere tilgængelige for almindelige mennesker , selv derhjemme. De er grundlæggerne af Microsoft , mest kendt som skaberne af Windows-operativsystemet og Microsoft Office Suite . Ikke alene har Microsoft innovationer ændre den måde , verden driver forretning , har det gjort rigtig godt på business , genererer mere end 60 milliarder dollars i løbet af 2008 . Historie

    Bill Gates og Paul Allen startede Microsoft den 4. april 1975 i Albuquerque, New Mexico. Fem år senere virksomheden indgået et samarbejde med IBM om at installere operativsystemer i IBM-computere . Den 13. marts 1986 gik selskabet offentligheden ved hjælp af NASDAC symbolet , MSFT . En aktie koster 27,75 dollar . Det flyttede til Bellevue , Washington, i 1979 og til sin nuværende hovedkvarter i Redmond , Washington, i 1986.
    Betydning

    virksomhedens mission har været at blive en verdens førende inden for computer software industrien . Se nødvendigheden for software og tilhørende tjenester som afgørende for virksomheder, selskabet har flere kernedivisioner . De leverer computer operativsystemer til producenter af personlige computere. De giver servere og redskaber i relation til online-forretning behov . De opererer online business -tjenester, herunder Live Search og MSN portaler. Deres bedst sælgende produkter er Microsoft Windows-operativsystemet og Microsoft Office Suite . Endelig har de en linje af underholdning enheder , herunder , mest berømt , Xbox .
    Time Frame

    deres produkt linje har rullet ud ret hurtigt , idet fordel af fremskridt i computerteknologi. Den første version af Microsoft Office optrådte til salg den 1. august 1989. Ejere kan købe opgraderinger , når en ny forbedret version bliver tilgængelig. Windows-operativsystemet ændrer også hurtigt som brugere og hackere tvinger forbedringer. Siden 2000 solgte Microsoft Windows 2000 , Windows 2003, Windows -XP , og i 2007 har Vista.
    Size

    Microsoft datterselskaber i 105 forskellige nationer rundt omkring i verden med i alt 91.259 medarbejdere i juni 2008. Knap halvdelen af ​​de ansatte arbejder i USA . Microsoft kontor i Dublin , Irland, håndterer licenser , produktion, drift og logistik . Mere produktion sker i Humacao , Puerto Rico placering. Reno , Nevada , placering virker også på licenser og operationer, mens kontoret i Singapore er involveret i drift og logistik . I 2008 rapporterede Microsoft 18 procent vækst i omsætning og 26 procent i indkomsten for i alt 60.420 millioner dollars i indtægter, og 17680 millioner dollars i indtægt.
    Ekspert Insight

    nuværende administrerende direktør er Bill Gates Harvard klassekammerat fra 1970'erne, Steve Ballmar . Bill Gates er bestyrelsesformand , men hans fuldtidsarbejde er med Bill og Melinda Gates Foundation. Denne nonprofit organisation er forpligtet til at løse alvorlige sociale problemer ved at finansiere store initiativer i den globale sundhed , økonomisk udvikling og uddannelse. Bill Gates kalder sig selv " en utålmodig optimist " , der mener , at verden er "at få det bedre. "

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·DIY CD Udskrivning 
    ·Hvordan til at overføre video fra SD-kort 
    ·Hvordan kan jeg Fix My Systemgendannelse 
    ·Sådan Test Throughput Speed ​​
    ·Sådan Flyt papirkurven til Denne computer 
    ·Sådan installeres Acrobat Reader 7.0.9 for Aix 
    ·Sådan Slet My Seneste dokumenter Historie 
    ·Sådan downloader Windows Installer Service for Free 
    ·Sådan Set Wireless Network Air Cards 
    ·Hvordan laver kinesiske tegn på computeren 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan skifter jeg 3D-tilstand i Ærø 
    ·Hvordan man opbygger en Bootable Recovery CD 
    ·Sådan ændrer du din Windows Vista kodeord 
    ·Sådan Genstart Plesk Files 
    ·Sådan formateres en Vista operativsystemet Med Windows…
    ·Sådan Udskift en Broken Anderson Window 
    ·Sådan gendannes en Toshiba Tecra 
    ·Sådan Put Windows Stifinder på Start Menu 
    ·Sådan kører Registreringseditor i Vista 
    ·Hvordan man laver en Disc Image genopretningsprogram fo…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com