| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan oprettes flere konti på en Windows-computer
    Deling af en computer i en husstand er en fælles opgave. I stedet for at skulle købe flere edb-systemer, kan hver bruger oprette deres helt egen regning . Tilpasning dine præferencer , internetadgang og andre indstillinger kan nemt gøres ved at fastsætte reglerne under opsætningen . Med et par enkle tips , vil du hurtigt lære , hvordan du opretter flere konti på en Windows-computer. Ting du skal
    computer
    Internet
    Forældrekontrol
    Administrative adgang
    Windows Operating System
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Klik "start" menuen på din Windows-computer -system. Dette vil give dig mulighed for hurtigt at få adgang til "Control Panel" . Denne særlige sektion styrer alle de præferencer og indstillinger for din computer system. Det kan også lade dig se alle eksterne enheder , der aktuelt er knyttet til edb-systemet som godt.
    2

    Vælg " kontrolpanelet " i menuen og flere muligheder vil blive vist for dig at vælge imellem. Disse muligheder omfatter "sikkerhed" , "System og vedligeholdelse" , og et par andre. Hvis du har brug for at afinstallere visse programmer og applikationer , så er dette netop det område, du skal få adgang til.
    3

    Vælg "Tilføj eller fjerne brugerkonti " under " brugerkonti og familie sikkerhed " område . For en Windows Vista-computer -system, skal du straks vælge "fortsæt" knappen under " User Account Control " popup. Hvis du ikke vælger denne indstilling, så vil det nægte dig adgang . Den næste side , som du vil se vil vise eksisterende bruger -konti setup på denne computer system.
    4

    Klik på " oprette en ny konto " linket for at komme i gang. Det vil bede dig om at oprette en specialiseret navn for denne helt nye brugerkonto. Tænk på et beskrivende navn , der vil hjælpe til at identificere brugeren af denne nye konto. Det vil også blive vist på "Velkommen skærmen og " start " menuen på din computer system.
    5

    Vælg at give denne ny bruger administrativ adgang eller bare standard bruger adgang . Hvis en voksen vil blive adgang til denne bestemt brugerkonto , så du måske ønsker at give dem administrativ adgang . Det vil give dem mulighed for at foretage større computer ændringer, der vil påvirke alle, der bruger edb-systemet. Selv om de vil have fuld adgang til funktioner, vil det bede dem om at indtaste deres eksisterende password før de går fremad. Mindreårige børn og teenagere skal sættes op med en "standard bruger" konto. Dette vil bidrage til at forhindre dem i at foretage overvældende ændringer.
    6

    Vælg den nyoprettede bruger konto ved at klikke på dens ikon, når dirigeret til den næste side. Vælg "Opret en adgangskode " link og oprette en sikker adgangskode, som vil forhindre uautoriseret adgang til denne konto. Det er altid tilrådeligt at oprette en sikker adgangskode , der vil stoppe andre fra adgang til dine personlige brugerkonto. Dette kommer også i praktisk, hvis du ønsker at holde dine personlige dokumenter og e-mails private.
    7.

    Klik på " Forældrekontrol " linket , hvis du har yngre børn eller teenagere , som regelmæssigt benytter denne computer system. Det vil give dem yderst begrænset adgang til visse programfiler og internet hjemmesider, når browseren. De fleste voksne , der har børn i deres husstand vælge denne funktion. Når de ikke er i stand til at holde et vågent øje med dem , kan computeren nemt setup for at begrænse adgangen . Fastsætte tidsfrister , overvågning hjemmeside besøg , og selv kontrollerer de typer af spil kan nemt gøres ved at vælge " børnesikring " valgmulighed.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan logger på som en Windows- administrator uden en…
    ·Sådan gemme eller udskrive Processer Liste Fra en Wind…
    ·Sådan justeres User Time Out på en Terminal Server 
    ·Hvordan får jeg en slettet fil Tilbage på Microsoft W…
    ·Sådan Udfør en kommando i en Remote Computer 
    ·Hvordan at finde den entydige navn på et domæne 
    ·Sådan Konverter et vindue til en Bow Window 
    ·Sådan bruges OCCT Plugins 
    ·Sådan Set Up Your Computer til at sove i Windows 7 
    ·Hvordan kan jeg ændre funktionen af computerens tastat…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres antallet af tegn i en linje 
    ·Hvordan laver skrifttyper ser håndskrevne 
    ·Sådan Put en Euro symbol i en Email 
    ·Sådan Reload Windows XP på Acer Aspire 1642 
    ·Sådan Benchmark Apache2 i Ubuntu 
    ·Hvordan kan jeg Konverter MS Office XP Academic Edition…
    ·Sådan ændres Virtuel hukommelse på Windows XP 
    ·Sådan downloader Embedded Koder til en pc 
    ·Sådan installeres Ubuntu Fra et PXE 
    ·Windows 64 Diskhåndtering Tools 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com