| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Hvordan at fastsætte Boot Block
    fastsætte din computer fra boot blok Instructions
    1

    Boot Block Recovery For Free

    Du behøver ikke at betale en sølle sum af dollars bare for at komme sig en startblok tilstand . Her er det folk :

    AWARD opstartsblok recovery : Hej

    At shorting trick skal fungere, hvis boot block koden ikke er beskadiget, og det bør ikke være, hvis /sb switch bruges, når blinker bios (i stedet for /wb switch).

    2 ben til korte til at tvinge en checksum fejl varierer fra chip til chip. Men disse er normalt den højeste nummererede adresse stifter ( A10 og derover).

    Det er de stifter bruges af systemet til at læse system-BIOS'en ( original.bin for tildeling v6) , beregne ROM checksum og se hvis det er gyldigt , før du dekomprimere den i hukommelsen , og efterfølgende give opstartsblok POST passere kontrollen over til System BIOS .

    Du skal bare nødt til at narre systemet til at tro , at system-BIOS er korrupt . Dette kan du gøre ved at give dit system en hård tid at læse System BIOS ved at kortslutte de 2 høje adresse ben. Og når det ikke kunne læse System BIOS korrekt , er ROM Checksum fejl fundet " så at sige ", og opstartsblok recovery er aktiveret.

    Nogle gange vil en kombination af de høje adresse pins ikke arbejde for at tvinge en checksum fejl i nogle chips , som min Winbond W49F002U . Men shorting # WE pin med den højeste nummererede adresse stift ( A17 ) arbejdede for denne chip . Du skal bare nødt til at være experimentative hvis du ikke er fortrolig med "hot blinker " eller " udskiftning BIOS " .

    Men for at undgå yderligere skade på din chip , hvis du ikke er sikker på er de korrekte ben at kortslutte , måle potentialet mellem de 2 stifter af et voltmeter , mens systemet er tændt. Hvis spændingen læsning er nul (eller intet potentiale på alle) , er det sikkert at kortslutte disse stifter .

    Men du skal ikke korte benene , mens systemet er tændt. I stedet slukke derefter gøre det kort , så magten op , mens du stadig kortslutning . Og så snart du hører 3 bip ( 1 lang, 2 korte ), fjern kort på en gang , så automatisk flashe fra Drive En kan fortsætte uden fejl (forudsat du havde AUTOEXEC.BAT i det).

    Om hvordan man gør det kortslutning , vil spidsen af ​​en skruetrækker gøre . Men med sådanne minut benene på PLCC chip , jeg er temmelig behageligt at gøre det med spidsen af ​​min multi- tester eller voltmeter probe. Short benene på det punkt, hvor de kommer ud af chippen
    2

    AMIBIOS Recovery opstartsblok : . 1. . Kopiere en kendt fungerende BIOS image for dit bord til en diskette , og omdøbe den til AMIBOOT.ROM.2 . Indsæt disketten i dit system floppydrive.3 . Tænd for systemet , mens bedriften CTRL + HOME for nøgler. Slip tasterne , når du hører et bip, og /eller se floppy lys, der kommer on.4 . Bare vent til du hører 4 bip . Når der er 4 bip omprogrammering af System Block BIOS gik succesfulde , så så kan du genstarte systemet.

    Nogle alternative taster, der kan bruges til at tvinge BIOS-opdatering (kun System Block vil blive opdateret , så det er helt sikker) : CTRL + Home = genoprette manglende kode i systemets blok og klare CMOS når programmering gik ok.CTRL + Page Up = genoprette manglende kode i systemets blok og klare CMOS eller DMI , da programmering gik ok.CTRL + Page Down = genoprette mangler kode i systemet blok og ikke klart CMOS og DMI -området , når programmeringen gik okBtw : de alternative taster arbejder kun med AMIBIOS 7 eller højere ( så for eksempel en AMI 6.26 BIOS kan kun inddrives ved hjælp af tasterne Ctrl + Home ) Boot Block Recovery. GRATIS
    3

    *********************************** ************* BLACKOUT Blinkende *********************************** **************

    Gendannelse en korrupt AMI BIOS chipWith bundkort , der bruger Boot Block BIOS er det muligt at gendanne en ødelagt BIOS fordi boot block del af BIOS , som er ansvarlig for opstart af computeren forbliver uændret . Når en AMI BIOS bliver beskadiget , vil systemet ser ud til at starte, men intet vises på skærmen, vil diskettedrevet lys tændes , og systemet vil få adgang til diskettedrev gentagne gange. Hvis dit bundkort har en ISA slot, og du har en gammel ISA grafikkort liggende rundt , satte ISA grafikkort i dit system og tilslutte skærmen . Af boot block afsnit af BIOS understøtter kun ISA grafikkort, så hvis du ikke har et ISA grafikkort eller dit bundkort ikke har ISA slots , vil du nødt til at gendanne din BIOS blinde , uden skærm til at vise dig , hvad der foregår .

    AMI har integreret et opsving rutine ind i Boot Block af BIOS , som i tilfælde BIOS bliver beskadiget kan bruges til at gendanne BIOS til en fungerende stat. Rutinen kaldes, når SYSTEM BLOCK af BIOS er tom. Gendannelsesprocessen rutine vil få adgang til diskettedrevet på udkig efter en BIOS -fil navne AMIBOOT.ROM , dette er grunden diskettedrevet tændes, og drevet spins. Hvis filen er fundet det er indlæst i SYSTEM BLOCK af BIOS til at erstatte de manglende oplysninger. For at gendanne din BIOS blot kopiere en arbejdsgruppe BIOS fil til en diskette og omdøbe den AMIBOOT.ROM , derefter indsætte det i computeren , mens den er tændt . Disketten behøver ikke at være bootable eller indeholder en flash nytte. Efter omkring fire minutter bipper fire gange . Tag diskette fra drevet og genstart computeren. BIOS skulle nu blive genoprettet.

    Gendannelse en korrupt AWARD BIOSWith Award BIOS er det samme proces , men stadig en smule anderledes. At inddrive en AWARD BIOS du bliver nødt til at oprette en diskette med en arbejdende BIOS -fil i . BIN format , en AWARD flash nytte og en AUTOEXEC.BAT fil. AWARD BIOS vil ikke automatisk gendanne BIOS oplysninger til SYSTEM BLOCK af denne grund , vil du nødt til at tilføje de kommandoer , der er nødvendige for at flashe BIOS filen AUTOEXEC.BAT . Systemet vil køre AUTOEXE.BAT fil, som igen vil flash BIOS. Det er forholdsvis let. Her er de trin, du skal tage.

    · Opret en bootbar diskette · Kopier BIOS fil og flash hjælpeprogram til disketten · Cr
    4 p Hvis du kan lide denne artikel, så vær venlig at lade mig en comment.Thanks

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Burn ISO Fra Roxio 
    ·Sådan oprettes en Recovery DVD 
    ·Sådan gendannes registreringsdatabasen fra din Sidste …
    ·Sådan polske Aluminum vinduesrammer med denatureret al…
    ·CD -baserede Windows-værktøjer 
    ·Sådan Reset Idle Speed ​​på en computer 
    ·Sådan password beskytte en Windows 7 Bibliotek 
    ·Sådan Færdiggøre brændte diske 
    ·Sådan udføres System Registry Clean Up 
    ·Sådan installeres Windows Media Player Series 9 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver ASCII Breve 
    ·Hvordan at oprette DSL & SuSE 9.1 
    ·Historiske Typer af vinduesglas 
    ·Hvorfor er XP så langsom på min bærbare 
    ·Sådan oprettes en Admin Panel i Windows 
    ·Sådan Visuelt Teach Yourself Vista 
    ·Hvordan laver man en XP Repair Disk 
    ·Hjælp til Når Windows lukker ikke ned 
    ·Sådan Import & Export en præsentation 
    ·Sådan Konverter en CHM til en HTML i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com