Dansk HDMI-dongle blev årets startup på gigantmesse

Årets bedste startup på den internationale elektronikmesse kommer fra Danmark. Det er holdet bag HDMI-donglen Airtame, som foran 200 konkurrenter blev udpeget som det bedste nye skud på stammen i elektronik-verdenen.

Læs også: Dansk turbo-startup udfordrer Chromecast og Apple TV

Det er nyhedsmediet Engadget, som er officiel partner på CES-messen, der er faldet pladask for den danske løsning, der i modsætning til eksisterende produkter er baseret på open source-software og har flere anvendelsesmuligheder end både Apple TV og Chromecast.

»Airtame er en overraskende intuitiv og forfriskende løsning til trådløs pc-skærmspejling. Den er nem at sætte op, og softwaren (der virker med Linux, Windows og OS X) understøtter endda, at man deler et skærmbillede med adskillige skærme. Det er en Miracast på steroider,« udtaler Richard Lei, der er redaktør på Engadget.

I slutningen af november omtalte Version2 den lille startup, der ligeledes tog crowdfundingsitet Indiegogo med storm, og i skrivende stund har indsamlet mere end 3 millioner kroner, hvilket er langt over målet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>