Eva Berneke bliver ny topchef i KMD

44-årige Eva Berneke afløser Lars Monrad-Gylling som topchef for KMDs mere end 3000 ansatte. Hun kommer fra en stilling som koncendirektør i TDC, hvor hun har været ansat siden 2007. Hun begyndte som Chief Strategy Officer og medlem af koncernledelsen, men har siden 2009 været koncerndirektør, senest for TDC Erhverv.

Før sin tid i TDC var Eva Berneke fra 1993 til 2007 hos McKinsey & Company først i København, men senere 10 år i Frankrig, hvor hun sluttede som partner på kontoret i Paris.

»KMD hører til blandt de mest interessante teknologivirksomheder i Danmark, og jeg glæder mig til at tage fat på opgaven i samarbejde med KMD’s ejere, KMD’s øvrige ledelse og medarbejdere. KMD er en hjørnesten i it-understøttelsen af det danske velfærdssamfund. Jeg har længe fulgt virksomheden, og jeg kender også KMD fra mit arbejde i Det Digitale Råd. Jeg er sikker på, at det bliver en spændende opgave at være med til at udvikle virksomheden og forretningen til gavn for KMD’s mange kunder«, oplyser Eva Berneke ifølge en pressemeddelelse fra KMD.

Eva Berneke er uddannet civilingeniør fra DTU i 1992 og blev MBA fra INSEAD i 1995. Hun er medlem af bestyrelserne i LEGO A/S, Schibsted ASA og på Copenhagen Business School. Hun er desuden medlem af Det Digitale Råd og har på det seneste deltaget i DIs produktivitetspanel. Privat er Eva Berneke gift med Marc Mayor, har fire børn og er bosat på Frederiksberg.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>