Firefox til Windows 8 udskydes igen

Mozilla, der står bag Firefox-browseren afslører nu, at understøttelse af Windows 8 ikke bliver en del af den næste udgave af browseren, kaldet Firefox 27. Det skriver det britiske website The Register.

Firefox til Windows 8 har været på vej i næsten to år og er blevet udskudt flere gange. Oprindeligt skulle styresystemet være understøttet med Firefox 26, der udkom i december. Det blev så udskudt til Firefox 27, der forventes senere i denne måned og nu igen til Firefox 28, der udkommer 18 marts i år.

Mozilla har tidligere frigivet en meget basal udgave af browseren til Windows 8, men den understøttede hverken browserens populære add-ons eller Flash. Disse problemer skulle være løst i den endelige udgave af browseren, som nu er forsinket igen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>