Google opdaterer sin Javascript-konkurrent Dart SDK

Google opdaterer sin Javascript-konkurrent Dart SDK til en 1.1-version for at booste både hurtighed og give udviklere nye muligheder. Det skriver amerikanske The Next Web. Det sker blot lidt over to måneder efter, at Google sendte version 1.0 af Dart SDK på gaden.

Ifølge Google selv skal Dart SDK 1.1-version sikre 25 procent bedre performance end typisk Javascript. I hvert fald gjort op på en række benchmarks, herunder FluidMotion, skriver The Next Web.

Version 1.1 skulle især været blevet bedre til at debugge, altså finde fejlkode. Dertil skulle værktøjskassen i Dart SDK været blevet forbedret markant og samtidig nogle generelle performance-problemer rettet. Altsammen noget, der skal få udviklerne til at føle, at Dark SDK nu kører mere flydende og hurtigere end tidligere.

Af nye forbedringer er også et stærkere fokus på serverløsninger. Det betyder support for langt større filer, filkopiering og informationer om terminaler. Og så vil Dart SDK 1.1 understøtte User Datagram Protocol UDP, som udviklere kan bruge til eksempelvis at kode bedre streaming-apps.

Samtidig håber Google, at brugere af open source Dart SDK i stigende grad vil melde fejl og mangler i programmeringssproget på denne side, som Google kalder Google Code.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>