Ingen gør krav på konfiskerede bitcoins for 154 millioner

Den amerikanske regering ejer nu beslaglagte bitcoins til en værdi af 154 millioner kroner. Det skriver ZDNet.

De 29.665 bitcoins blev beslaglagt, da FBI lukkede den digitale sortbørs Silk Road, der er kendt for at blive flittigt brugt til køb og salg af blandt andet våben og narkotika. I den forbindelse arresterede man Silk Roads formodede bagmand, Ross Ullbricht, og beslaglagde den betragtelige mængde krypteret valuta.

Læs også: FBI lukker Silk Road og arresterer manden bag

Og da ingen har gjort krav på de mange bitcoins, der blev fundet på Silk Roads server, tilfalder de altså regeringen.

Den offentlige anklager Preet Bharara er tilfreds med udfaldet og understreger, at de mange bitcoins er beslaglagt, fordi de har været brugt til kriminalitet – ikke fordi de er digital valuta.

»Med dagens overtagelse af bitcoins for 154 millioner kroner fra Silk Road – en global cyber-forretning, der er designet til at formidle ulovlige transaktioner, fortsætter vi vores kamp for at tage profitten ud af kriminalitet og signalere til dem, der bruger mørkenettet til kriminalitet, at de har valgt en forkert sti«, siger Preet Bharara.

Silk Roads hjemmeside og de 154 millioner kroner i bitcoins står nu til rådighed for det den føderale politiafdeling US Marshall Services.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>