Kinas internettrafik blev omdirigeret til et lille hjem i USA

Et 158 kvadratmeter stort hus i delstaten Wyoming i USA måtte tirsdag lægge skuldre til størstedelen af Kinas 500 millioner internetbrugeres trafik. Det skriver New York Times.

Ved en fejl blev alle kinesere, der forsøgte at gå på hjemmesider med amerikanske domæner, omdirigeret til en række web-adresser, der er registreret af et lille amerikansk selskab kaldet Sophidea Inc., der hører hjemme i huset.

I næsten otte timer kunne kinesere ikke tilgå populære sider, da al trafik var blevet centreret omkring huset i Wyoming, der ifølge New York Times ikke er et hovedkvarter, men snarere et almindeligt hjem. Selvom en kinesisk avis har spekuleret i cyber-angreb, mener flere teknikere, at der findes en mere plausibel forklaring.

Ifølge New York Times er Sophidea Inc. en tjeneste, der hjælper personer og virksomheder med at sløre deres oprindelse og på den måde omgå firewalls. Teknikere formoder derfor, at kinesiske censur-agenter i et forsøg på at blokere for tjenesten er kommet til at omdirigere al trafik til den i stedet.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>